Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(linius @ 2010 11 12, 17:01)
Tikrai malonu, kad galėjau sudominti projektu, Iruciukass ir b.s smile.gif

Mielai pasidalinsiu tuo, ko mano kompiuteryje nesugraužė virusai, nes pasitikslinau, kad veikla vykdyta 2007m., o "svečių" kompiuteris turėjo...

Dabar išsiųsiu paštan tai, ką turiu pirmai savaitei. Tik turiu atsiprašyti, kad medžiaga padrika. Bet skaitydamos sistemą pagausite  smile.gif Klauskite, pakomentuosiu.

Sveika. Manau, kad sudominot visas. biggrin.gif Labai saunus jusu projektelis, aciu, kad pasidalinot idejomis... 4u.gif
Atsakyti
o, dar ir iš jogurto indelių įdomiai atrodo bigsmile.gif
My Webpage

Dar toks klausimėlis, pas mane klasėje labai "pavargusios" tarybinės durys, ką aš galėčiau ant jų pasikabinti? Darželiuose esu mačiusi būna spalvingų užrašų LABAS RYTAS, VISO GERO, IKI PASIMATYMO ir t.t. o kas tiktų 3-4kl.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 12 lapkričio 2010 - 17:30
QUOTE(linius @ 2010 11 11, 22:21)
Ačiū, vai2  smile.gif

Prieš pora metų esu dariusi projektą "Advento keliu". Veikla apėmė visą advento laikotarpį ir buvo vykdoma su mokinių šeimų nariais ir, aišku, pačiais mokiniais. Pabandysiu į paštą nusiųsti spaudai parengtą straipsnį apie projektą. Tame rašinyje atsiskleidžia visa veiklos esmė. Jeigu kam bus įdomu, galėsiu pasidalinti sumanymu detaliau.

Prašyčiau mane informuoti, ar pavyko nusiųsti į Jūsų paštą minėtą rašinį, nes darysiu tai pirmą kartą  smile.gif

Jau galvoje tik ir sukasi mintys, kaip suplanuoti kitos savaitės veiklą, ruošiant advento kalendorių.
Atsakyti
b.s, patarčiau gamintis kalendorių su kažkokiomis kišenėlėmis ar vokeliais, kad būtų galima įdėti lapelius su tos dienos užduoties atlikimo instrukcija. Ir dar - atėję ryte vaikai rasdavo tik ateinančiam vakarui skirtos užduoties aprašymą, visai savaitei iš karto nesudėdavau.

Kitą dieną iš pat ryto pirmasis darbas ir būdavo užduočių aptarimas, pasirodymas vienas kitam, savanoriškas tėvų parašytų minčių skaitymas draugams.

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 11 12, 19:35)
b.s, patarčiau gamintis kalendorių su kažkokiomis  kišenėlėmis ar vokeliais, kad būtų galima įdėti lapelius su tos dienos užduoties atlikimo instrukcija. Ir dar - atėję ryte vaikai rasdavo tik ateinančiam vakarui skirtos užduoties aprašymą, visai savaitei iš karto nesudėdavau.

Kitą dieną iš pat ryto pirmasis darbas ir būdavo užduočių aptarimas, pasirodymas vienas kitam, savanoriškas tėvų parašytų minčių skaitymas draugams.

Sėkmės!

Ačiū ačiū už patarimus, būtinai pasinaudosiu clap_1.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū, mielosios, už idėjas, nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
labai saunus projektas adventui wub.gif aciu autorei kad pasidalino 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, turiu prašymą. Mokykloje organizuojamas projektas apie mokinių socialines vertybes. Reikia kiekvienai klasei pristatyti trumpą vaidinimą apie kurią nors vieną vertybę(draugiškumą, kuklumą, pareigingumą, atsakingumą, tvarkingumą ir t.t). Gal esate kažką panašaus dariusios ir galėtumėte pasidalinti patirtimi. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 11 11, 20:39)
Labas vakaras, kolegės.

Esu pradinių klasių mokytoja. Stažas - 15 metų. Skaitau Jus seniai, šiandien nusprendžiau ir parašyti  ax.gif Ar priimsite mane savo būrin?

sveika prisijungus, thumbup.gif smagu, kai burelis gauseja,
aciu uz projekta "advento keliu" 4u.gif

tik patarimas: pirisistatyk arden, kad tave itrauktu i bendra sarasa, nepamirsk parasyti savo gimtadienio. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti

b.s, patarčiau gamintis kalendorių su kažkokiomis kišenėlėmis ar vokeliais, kad būtų galima įdėti lapelius su tos dienos užduoties atlikimo instrukcija. Ir dar - atėję ryte vaikai rasdavo tik ateinančiam vakarui skirtos užduoties aprašymą, visai savaitei iš karto nesudėdavau.

Sėkmės!

O kokio turinio laišką rašėte kviesdama dalyvauti projekte? Ar jie turėjo parašyti sutikimą? Ar buvo tokių, kurie nenorėjo dalyvauti? Bijau, kad pas mane tokių bus nemažai. Juk dirbti reikės kasdieną. Ar savaitgaliui taip pat duodavote užduočių? O aptarimams darbų aukodavote pamokas?
Atsakyti
Aciu, BalBal, uz svetinga sutikima lotuliukas.gif ir patarima.

Taigi dabar noriu prisistatyti [COLOR=red]arden kaip kandidate i sarasa. Gimtadienis - lapkricio 11 d., dirbu su 1 klase.

Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 11 12, 22:35)
Aciu, BalBal, uz svetinga sutikima  lotuliukas.gif ir patarima.

Taigi dabar noriu prisistatyti [COLOR=red]arden kaip kandidate i sarasa. Gimtadienis - lapkricio 11 d., dirbu su 1 klase.

Tai su gimtadieniu, tortadieniu ir t.t. (nors jau buvo vakar) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti