QUOTE(arden @ 2010 11 08, 16:51)
nelabai yra laiko tuos diktantus rašyt. raidžių parašom ir vieną kitą žodį. jau minėjau, vaikai kažkokie iš mėnulio nuleisti, niekaip jiems rašytinės raidės nelimpa, jau nekalbu apie trumpus sakinukus ir jų parašymą, net perrašyt, paprasčiausią žodį retas kuris sugeba

atsiranda vidury žodžio didžioji raidė, jai raidžių diktantą rašom, tai pvz: N - parašo, sakai n mažoji, tai rašo N, bet per vieną eilutę

o visos rašytinės raidės, kurias mokam kabo ant sienos, nuolat sakau, kad žiūrėtų, bet dzin
QUOTE(pavilonyte @ 2010 11 09, 17:16)
ir man šie metai sunkūs, gal vaikų karta tokia, diktantus raidžių tai jau neblogai parašom, o žodžiai tai oi kaip sunkiai, sakinių dar nepradedam, kur jau ten. Atėjo vaikai nelaikę rankose pieštuko, apie raidžių ir skaičių pažinimą nebekalbu
Kaip paguodžiančiai skamba

........

Nusiraminau, vadinasi - viskas su mumis normaliai

Taip turi būti
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 10, 20:59)
Vat jie tai ir nežino kiek reikia paaukoti pamokų, kad gerai pasirodytų tėvams. Jie pamato tik galutinį rezultatą. Gražu

Aukojame kūno k., muzikos, šokių, dailės pamokas

Vaikams norisi šių pamokų, o mūsų tikslas būna - parodyti tėvams gražų spektaklį. Tai ir džiaugiuosi, kad vykstam į teatrą, o per darbelių pamokas galim pasidaryti gražių kalėdinių darbų, kad muzikos pamokose išmoksta kalėdinių dainų. Tėveliai gauna pačių vaikų rankomis padarytas kalėdines dovanėles, išgirsta kalėdines dainas namie, per Kalėdas

Mes pradėjome vaidinimą su pirmokais statyti....O vargeli.... Tėvai pareiškė norą, išvykos ar pa. nepageidauja
QUOTE(b.s @ 2010 11 11, 15:33)
Advento laikotarpiu dažnai klasėje klausome liaudies dainų ir melodijų. Dar galima jas naudoti, turint etnografinį, folklorinį būrelį arba klasės valandėlių teminėse popietėse. Jei kas susidomėjo,jgaliu atsiųsti nuorodą į paštą.
Aš turiu etno...Norėčiau
Sveikutės
Nepėju aš su jumis