Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Iruciukass,

laiske trumpi zodziai apie adventao (Ramybes ir Darnos metas Danguje ir Zemeje), apie Kaledu Ramybe, kuri sukvies prie balto Kuciu stalo.

parasiau projekto tiksla - visos seimos laikas, skirtas bendravimui su vaiku. Ir labai trumpai paaiskinau busimo darbo esme. Vaikas parnes uzduotis, visa seima atliks, uzrasys, kaip sekesi, ka maste...

Reikia truputi spusteleti teveliams per jausmus mirksiukas.gif

Tevai gal ir nebutu visi istempe iki galo, bet netiketai mano sajungininkais tapo vaikai. Jiems veikla patiko, tai jie jau rasdavo savu metodu g.gif , kaip tevus priversti dirbti biggrin.gif

Aptarimams rytais truputi nugnybdavom minuciu nuo pamokeles, bet juk vardan grazaus tikslo... Su mokslais atsigriebdavom veliau, taciau juk ir per projektine veikla ugdom tam tikrus gebejimus.

Savaitgali uzduoti gaudavo tik vienam vakarui, pirmadieni aptardavom.

Dalyvavo visos seimos.

Tevams parengiau lapelius, kuriuose jie pazymejo, sutinka ar ne dalyvauti igyvendinant si sumanyma.
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2010 11 11, 19:17)
Mes jau kokius trečius metus tą grafiką rašom, pietų pertrauka privaloma, o vaikų tai nepaliksi, tik darbas pusvalandžiui prasitesia, kiek ginčijomės, vadovai reikalauja ir dažnai tikrina, ar pagal grafiką dirbam.O kompiuterio klasėje nei viena pradinukė neturime, sėdime klasėje, o paskui namie dirbame biggrin.gif

Labutis naujuos namučiuos 4u.gif
Mes dirbam po senovei ir neturime jokios pietų pertraukos, bet vaikams reikia ilgai laukti autobuso, tai reikia juos prižiūrėti, užimti kelias valandas ir niekas už tai aišku nemoka.
O mes turime nešiojamus kompiuterius, multimedijas, vaikai labai laukia pamokų su skaidrėm, filmukais, tik gaila, kad klasėj neturiu interneto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 11 12, 22:56)
Labutis naujuos namučiuos  4u.gif
Mes dirbam po senovei ir neturime jokios pietų pertraukos, bet vaikams reikia ilgai laukti autobuso, tai reikia juos prižiūrėti, užimti kelias valandas ir niekas už tai aišku nemoka.
O mes turime nešiojamus kompiuterius, multimedijas, vaikai labai laukia pamokų su skaidrėm, filmukais, tik gaila, kad klasėj neturiu interneto sad.gif

O mes atvirkščiai, turim internetą, seną vos veikianti labdarinį kompiuterį ir jokios multimedijos. Norint kažką parodyti reikia parsinešti kompiuteį, multimediją, susijungti ir tik tada dirbti. Ir taip jei nori kasdien. Tik svajonės - kad bet kada galėčiau pajungti ir parodyti vaikams. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 12 lapkričio 2010 - 22:05
Aciu, b.s, uz sveikinima drinks_cheers.gif Ta proga, kad metais paprotingejau lotuliukas.gif , ir i Jusu buri nusprendziau ateiti ax.gif

Atsakyti
linius, su praėjusiu gimtadieniu birthday.gif
Ačiū visoms už advento idėjas.
Mes pasidarom su vaikais vainiką, uždegam žvakutes per klasės valandėles, kalbamės, sekam pasakas, klausomės muzikos. Vienais metais kepėm Kalėdinius sausainius, šiemet darysim advento kalendorių, į stalčiukus įdėsiu po smulkmeną, ją pasiims vaikai už gerus darbus. Sūnaus darželio grupėj pernai pirkom daug smulkmenėlių ir atidavėm auklėtojom, prieš ateinant vaikams auklėtojos į kojines dėdavo siurprizus.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 11 12, 22:53)
Iruciukass,

laiske trumpi zodziai apie adventao (Ramybes ir Darnos metas Danguje ir Zemeje), apie Kaledu Ramybe, kuri sukvies prie balto Kuciu stalo.

parasiau projekto tiksla - visos seimos laikas, skirtas bendravimui su vaiku. Ir labai trumpai paaiskinau busimo darbo esme. Vaikas parnes uzduotis, visa seima atliks, uzrasys, kaip sekesi, ka maste...

Reikia truputi spusteleti teveliams per jausmus  mirksiukas.gif

Tevai gal ir nebutu visi istempe iki galo, bet netiketai mano sajungininkais tapo vaikai. Jiems veikla patiko, tai jie jau rasdavo savu metodu  g.gif , kaip tevus priversti dirbti  biggrin.gif

Aptarimams rytais truputi nugnybdavom minuciu nuo pamokeles, bet juk vardan grazaus tikslo... Su mokslais atsigriebdavom veliau, taciau juk ir per projektine veikla ugdom tam tikrus gebejimus.

Dalyvavo visos seimos.

Tevams parengiau lapelius, kuriuose jie pazymejo, sutinka ar ne dalyvauti igyvendinant si sumanyma.

Aš kol kas net negalvoju tėvam rašyti lapelius, kuriuose būtų apklausa ar sutinka, ar ne dalyvauti projekte. Jei mokytoja kažką organizuoja, tai tegul būna malonūs ir dalyvauti. Visi gudrūs matyti galutinį variantą, neprisidėję niekuo. Aš, manau, kad tas kas dalyvauja, tai ir dabar bus aktyvus, o kas nei į darbą eina, tai ir laiko bei noro neturės. Ką padarysi - yra kaip yra. Reikia būti optimistais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 11 12, 22:53)
Iruciukass,

Reikia truputi spusteleti teveliams per jausmus  mirksiukas.gif

Tevai gal ir nebutu visi istempe iki galo, bet netiketai mano sajungininkais tapo vaikai. Jiems veikla patiko, tai jie jau rasdavo savu metodu  g.gif , kaip tevus priversti dirbti  biggrin.gif

Dalyvavo visos seimos.

Ačiū už paaiškinimą. Mėginsiu dirbti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 11 12, 23:04)
O mes atvirkščiai, turim internetą, seną vos veikianti labdarinį kompiuterį ir jokios multimedijos. Norint kažką parodyti reikia parsinešti kompiuteį, multimediją, susijungti ir tik tada dirbti. Ir taip jei nori kasdien. Tik svajonės - kad bet kada galėčiau pajungti ir parodyti vaikams.  verysad.gif

Oho kiek darbo, man tai labai interneto reikia, bet norai norais.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2010 11 12, 23:09)
Aš kol kas net negalvoju tėvam rašyti lapelius, kuriuose būtų apklausa ar sutinka, ar ne dalyvauti projekte. Jei mokytoja kažką organizuoja, tai tegul būna malonūs ir dalyvauti. Visi gudrūs matyti galutinį variantą, neprisidėję niekuo. Aš, manau, kad tas kas dalyvauja, tai ir dabar bus aktyvus, o kas nei į darbą eina, tai ir laiko bei noro neturės. Ką padarysi - yra kaip yra. Reikia būti optimistais  mirksiukas.gif

Aš ir neklausčiau tėvų sutikimo, maniškių dauguma tai niekur nenori dalyvaut ir vaikų ugdymas ir mokymas jų visai nedomina, tai tos pačios tėvų susirinkimų problemos, kai tik ateina ir pasiklauso...o yra kur labai domisi, bendradarbiauja, va su tokiais ir malonu bendraut, o kitų juk neperauklėsim, yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 11 12, 23:16)
Oho kiek darbo, man tai labai interneto reikia, bet norai norais.
Papildyta:

Aš ir neklausčiau tėvų sutikimo, maniškių dauguma tai niekur nenori dalyvaut ir vaikų ugdymas ir mokymas jų visai nedomina, tai tos pačios tėvų susirinkimų problemos, kai tik ateina ir pasiklauso...o yra kur labai domisi, bendradarbiauja, va su tokiais ir malonu bendraut, o kitų juk neperauklėsim, yra kaip yra.

Aš pritariu thumbup.gif
Atsakyti
http://mrrees.com/20...rd-pointillism/

anglų kalbos pamokėlėms smile.gif
Atsakyti
į paštą nusiunčiau advento kalendorių ir darbelių pvz., pirmą kart siunčiau, tai parašykit ar man pavyko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2010 11 12, 23:31)

mums tai direktorė siūlo dalyvaut anglų kalbos kursuos po kurių gausim pažymėjimus ir galėsim dėstyt pradinukams, bet, kad aš vokiečių mokykloj mokiausi g.gif
Atsakyti
Pavilonyte,

Jei mokeisi vokiečių ir neturi jokių anglų kalbos pagrindų, tada mano nuomone net neverta tų kursų lankyti... Aš baigusi anglų filologiją, pradinėse klasėse dirbti be to pažymėjimo negalėjau, tai nuėjau į tuos kursus.... Man patiko, nes ten pamokė įvairių metodų kaip dirbti su mažiukais, bet tik tiek.... Jokių kalbos vartojimo, skaitymo ar šiaip anglų kalbos pagrindų tikrai nebuvo.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 13 lapkričio 2010 - 07:26