QUOTE(Shery @ 2008 12 28, 17:56)
As nesenai turejau CZ. taigi galiu pasakyt planinis jis ar ne, vyram nera ten ko dalyvaut
visu pirma tai yra normali operacija, visu antra ir paciai geriau. Kol buvau
man irgi atrode kad laaabai reikia, jog operacijoj MB butu. Bet patikekit manm, kai guli ant operacines stalo, ne tas galvoj buna. 

man cezario pjuvio operacija buvo pusiau planine, t.y. suplanuota is vakaro

Papildyta:
QUOTE(varlius2007 @ 2009 08 05, 19:13)
man dare cezari su pilna narkoze, o vyru neleidzia manau todel kad tai yra rimta operacija ir manau tikrai ziauru butu matyti vyrui kaip pjauna jo zmona 

nieko tas vyras nemato - juk sirma buna uzdengta

Papildyta:
QUOTE(SuperMeska @ 2009 08 13, 09:06)
Kaip tai kodel? Juk tai operacija. Vyro ten maziausiai reikia, aplink buna daugybe personalo.
personalas - svetimi zmones, o akimirka tikrai ypatinga, kuria taip norisi pasidalinti su paciu artimiausiu zmogumi...
beje, pvz man vyro buvimas buvo ne tik malonumas... nuo pat praziu man buvo labiau nutirpusi viena puse, o kitos puses net koju pirstus galejau judint. todel ir opercijos metu viena puse truputi jauciau, bet galejau kentet - labai nenorejau daugiau vaistu, kad "neatsijungciau", norejau iskart pamatyt savo lelyte. bet kai jau uzsiuvinejo pjuvi, skausmas buvo labai stiprus, o anesteziologas buvo besiruosias iseiti, taigi gerai, kad salia buvo vyras, kuris pakviete gydytoja, suleido man dar vaistuku, nuo kuriu jau turejau uzmigti, bet kadangi anesteziologas kazka labai juokingai su vyru snekejo, tai as taip ir neuzmigau