Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

QUOTE(Shery @ 2008 12 28, 17:56)
As nesenai turejau CZ. taigi galiu pasakyt planinis jis ar ne, vyram nera ten ko dalyvaut schmoll.gif  visu pirma tai yra normali operacija, visu antra ir paciai geriau. Kol buvau  nestuke.gif  man irgi atrode kad laaabai reikia, jog operacijoj MB butu. Bet patikekit manm, kai guli ant operacines stalo, ne tas galvoj buna. ax.gif

man cezario pjuvio operacija buvo pusiau planine, t.y. suplanuota is vakaro smile.gif visa laika galvojom, kad vyras bus per gimdyma, ir kai vos ne paskutine minute suzinojom, kad bus operacija, labai nusivylem abu. gydytojo net neklausem, ar vyras gales dalyvaut, nes galvojom - kad jokiu sansu, bet kai jau veze i operacine, anesteziologas pasiule dalyvaut ir vyrui, del ko abu labai apsidziaugem 4u.gif taigi vyras visa laika buvo salia, ir labai labai del to dziaugiausi. nezinau, kas kam ant operacines stalo buna galvoje, bet man buvo malonu, kad galejau bendrauti su vyru.
Papildyta:
QUOTE(varlius2007 @ 2009 08 05, 19:13)
man dare cezari su pilna narkoze, o vyru neleidzia manau todel kad tai yra rimta operacija ir manau tikrai ziauru butu matyti vyrui kaip pjauna jo zmona  doh.gif

nieko tas vyras nemato - juk sirma buna uzdengta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperMeska @ 2009 08 13, 09:06)
Kaip tai kodel? Juk tai operacija. Vyro ten maziausiai reikia, aplink buna daugybe personalo.

personalas - svetimi zmones, o akimirka tikrai ypatinga, kuria taip norisi pasidalinti su paciu artimiausiu zmogumi...
beje, pvz man vyro buvimas buvo ne tik malonumas... nuo pat praziu man buvo labiau nutirpusi viena puse, o kitos puses net koju pirstus galejau judint. todel ir opercijos metu viena puse truputi jauciau, bet galejau kentet - labai nenorejau daugiau vaistu, kad "neatsijungciau", norejau iskart pamatyt savo lelyte. bet kai jau uzsiuvinejo pjuvi, skausmas buvo labai stiprus, o anesteziologas buvo besiruosias iseiti, taigi gerai, kad salia buvo vyras, kuris pakviete gydytoja, suleido man dar vaistuku, nuo kuriu jau turejau uzmigti, bet kadangi anesteziologas kazka labai juokingai su vyru snekejo, tai as taip ir neuzmigau lotuliukas.gif
Atsakyti
CP operacija buvo neplanine, vyras is vis vos spejo atvaziuoti i ligonine ir aisku dalyvauti jam neleido, lauke uz duru, o paskui pamate dukryte... Manau, kad operacijos metu nors ir teveliams labai norisi buti kartu ta svarbia ju gyvenime akimirka reikia paisyti mediku rekomendaciju ir jeigu medikai sako, kad geriau vyrui buti uz duru vadinasi taip ir reikia daryti.
Atsakyti
Neleido vyrui but kartu, bet zinau kartais leidzia
Atsakyti
na mums irgi neleido dalyvaut ,bet cia nuo gydytojo priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane neleido schmoll.gif
Atsakyti
Man cp dare radviliskyje, bet vyras nedalyvavo, nors jis ir nebutu norejes dalyvaut tongue.gif
Atsakyti
Mano vyras nedalyvavo, bet mes net ir neprasem.
O siaip, tai ten net vietos nebutu kur jam buti. Prie galvos stovi anesteziologas, sone sesele ir dar kazkas, bei aparaturos kruva.
Kur ten dar vyras tilps doh.gif
As asmeniskai geriau jauciausi, kai zinojau, kad jis lydi mazyle, nei operacinej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufi: 21 rugsėjo 2010 - 11:32
Buvo extra CP ir vyras dalyvavo..tiesa pasakius dziaugiuosi kad jis buvo salia. Visad laike man uz rankos,kalbejomes apie musu mazyle ateinancia i pasauli,kartu girdejom jos riksma,kartu dziaugemes.
Atsakyti
Mes kai pasirašėm, kad sutinakm CP, gydytojas paklausė vyro, ar dalyvaus, kažkaip pagalvojom, kad juokauja, juk darys operaciją...dabar skaitinėju, nes vėl gali būti CP (gali ir nebūti), ir žiūru, kad kaip kur, vienur leidžia dalyvauti, kitur ne.
Atsakyti
man taip pasiseke, kad vyras dalyvavo cezario operacijoje, kur gimdyme tikrai sake butu nebuvęs...ir tai viskas gavosi netikėtai, seselė pasiūlė paskutinę minutę, kai mane jau vedė į operacinę...nors aš ten jo net būčiau nepasigedusi, tačiau labai džiaugiuosi, kad galėjome kartu pabučiuoti savo leliuką...tiesa vienu metu jam buvo pasidare bloga, bet as vistiek esu patenkinta, o kaip jums , kurioms dare cp , ar vyrai dalyvavo? smile.gif
Atsakyti
man dare CP,deja buvo extra operacija,vyras apskritai buvo pasimetes,nes viskas kabejo ant plauko-mano ir leliaus gyvenimai,operacinej dare pilna narkoze nes po epiduro jutau kaip pjove pilva,gaila buvo vyro,sake verke labai prie operaciniu uz stiklo,gaila leliaus,nes ji pamaciau tik po puses paros...dabar jau viskas pasimirso,lelius sveikas auga.Lieka tik randai,tiek ant pilvo tiek sirdy...
Atsakyti
QUOTE(Rasmucka @ 2011 05 09, 17:20)
man dare CP,deja buvo extra operacija,vyras apskritai buvo pasimetes,nes viskas kabejo ant plauko-mano ir leliaus gyvenimai,operacinej dare pilna narkoze nes po epiduro jutau kaip pjove pilva,gaila buvo vyro,sake verke labai prie operaciniu uz stiklo,gaila leliaus,nes ji pamaciau tik po puses paros...dabar jau viskas pasimirso,lelius sveikas auga.Lieka tik randai,tiek ant pilvo tiek sirdy...

man pirmas cezaris kai buvo tai irgi nei vyro nebuvo nieko, irgi pilna narkoze buvo, ir taip pat vaika tepamaciau is nuotraukos tik, nes atnese ji man i rankas irgi tik visai dienai praejus, o dabar kai buvo planinis tai viskas kitaip, ir leliuka iskarto i rankas gavom ir tiesiai i palata paskui iskarto su leliuku parvaziavom....
Atsakyti