Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

Jei maniškis būtų sugalvojęs dalyvauti operacijoje,tai tikrai neleisčiau.Juk tai tikrų tikriausia operacija,dirba visa medikų brigada,ką ten vyrui veikti?Dar nualps...Geriau tegu būna šalia kai perkele į intensyvaus slaugimo palatą,tada tai vyras tikrai naudingas.
Atsakyti
100 proc zinau, kad leidzia. Manajam Klinikose butu leide, jei butu spejes atvaziuot. nieko ten baisaus nevyksta. Draugai net nusifilmavo savo atzalos atejima. nuo iki.
Kas kaip kodel, nezinau. Klausimas buvo - ar imanoma? Leidziama
Atsakyti
Priklauso nuo vyro- leidžia už stiklo pastovėti, o kartais perrengia ir leidžia pabūti šalia...
Atsakyti
Priklauso nuo operacijos "vadovo". Kaip susitari.. drinks_cheers.gif Pati gulejau ant stalo, viska maciau, viska girdejau. Man butu visai gerai buve, jei vyras mano butu sone sedejes ir uz rankos laikes. bigsmile.gif Takart laike anesteziologas ax.gif

Juk koks skirtumas gydytojams, ar operacinej sutuoktinis bus ar ne. Juk salimais stovintys su baltais chalatais - ka tu zinai, kas jie?? Gal paprasciausiai studziai, ateje "pasiziureti" vaizdu. Kaip, beje, dazniausiai ir buna. Mano daug draugiu is mokyklos laiku pasakojo, kaip ejo gimdymo ziuret. Paprasciausiai sutaria su pazistamais daktarais, ir tie ileidzia, aprenge baltais chalatais.

Ir ka, pradesi prasyti dokumentu, kad irodytu savo teiseta buvima. Ziopso, ir tiek. Todel vyro buvimas salia dar sakyciau, suteikia daugiau privatumo. Nes jis tai jau gali paklausti ir pirstu durti tam, kuris atrodo "itartinas" - ka cia veiki?

O jei rimtai, tai kiek zinau, palydovas neturi karsciuoti,sloguoti, sirgti tuberkulioze..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 22 balandžio 2006 - 15:28
Na kai man dare cezari, tai vyrui neleido buti, nors ir sveikas buvo schmoll.gif kai pasiteiravom daktares ar gales buti, pasake, kad dar pas mus tai neimanoma, taciau kada nors ateityje gal ir prades leist... verysad.gif Tiesa gimdziau Klaipedos gimdymo namuose...
Atsakyti
Mum cezaris buvo neplanuotas,mazylei apsisuko virkstele aplink kakliuka ir vos neuzduso verysad.gif bet vyras nebuvo ileistas.Tai operacija gan sunki ir rizikinga,juk daktarai atsako uz 2 gyvybes,nemanau,kad bus leista dalyvaut blush2.gif
Atsakyti
Gimdžiau beveik prieš 6 metus buvo iškart numatytas cezaris. gimdžiau Mažylyje. gydytojai leido dalyvauti vyrui. taigi aš tik girdėjau ir vos jaučiau, o vyras viską matė. bet man buvo labai baisu nes gydytojos pripasakojo kad vyrai alpsta kai pamato prapjautą pilvą ir pan. tai aš pamenu vis tempiau vyrą už rankos kad nežiūrėtų,. po to vyras sakė kaip tik neleidau pamatyti to momento kaip ištraukė mūsų dukrytę. bet žinokit man kaip gera buvo kai vyras šalia. žymiai drąsiau. mano vyras truputį vėlavo į poraciją atvyko kai aš jau buvau paruošta pilnai tai iki tol drebėjau o kai pamačiau vyrą iškart nurimau. dviems drąsiau buvo. biggrin.gif
Atsakyti
man taj dare cezari BA ir vyrui leido buti per visa operacija ir po to kaj ishieme vaikiuka irgi leido likti (kol siuvo pilva) ir patys daktarai sake kad geraj kad vyras buvo salia smile.gif))) (bo man labai baisu buvo)
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2006 02 02, 15:10)
Beja,dar pamirsau,o koks skirtumas vyrui kur stoveti,ar uz duru,ar uz tos sirmos,juk vistiek nieko nesimato,o ir buna greitai isprasytas...?kad pabuti su mamyte,tai jai jokios vyro pagalbos kaip ir nereikia,skausmo nera,paguodos nereikia,yra anestez.,kur stebi...jai juk nieko nenutiks...o leliuka,tai juk po to gali ziuret kiek nori.... yahoo.gif

QUOTE(*Rita* @ 2006 02 03, 00:14)
Ar leidžia artimiesiems dalyvauti apendicito operacijoje arba dvylikapirštės žarnos operacijoje? Ne. Cezerio pjūvis - lygiai tokia pati chirurginė operacija, todėl dalyvauja tik medikai.

Skirtumas nedidelis, tik kazkokio vaikelio gimimas ar ne doh.gif

QUOTE(rainiukas @ 2006 03 03, 14:43)
Gal per ziauriai pasakysiu. O ka tas vyras gali padeti per Cezari? Pati operacija iki isimant leliu trunka apie 20-30 min. Tuomet esi samoninga ir viska suprandti (su spinaline nejautra).

Mano vyras dalyvavo operacijoje.Nuo pradziu iki tos minutes kai veze mane i pooperacine palata.Ir joje kartu su manim buvo.
Cezaris buvo neplanuotas.Ir viskas buvo per daug skausminga, kad buciau neatlaikiusi viena verysad.gif Jo rankos, balsas ir buvimas salia man padejo atsipalaiduoti ir siek tiek nurimti.Visas operacines personalas buvo thumbup.gif Drasino, guode, bande nuraminti.Salia buvo anesteziologe, kuri kaip mama viska aiskino kas vyksta uz sirmos.Gimdziau Mazylyje
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2006 08 02, 22:06)
Mum cezaris buvo neplanuotas,mazylei apsisuko virkstele aplink kakliuka ir vos neuzduso verysad.gif bet vyras nebuvo ileistas.Tai operacija gan sunki ir rizikinga,juk daktarai atsako uz 2 gyvybes,nemanau,kad bus leista dalyvaut blush2.gif

MUMS OPERACIJA TAIP PAT DARE NEPLANUOTAI. VYRO PAKLAUSE AR NORES DALYVAUTI OPERACIJOJE. VYRAS AISKU SUTIKO NES NENOREJO PALIKTI MANES VIENOS. AISKU STEBETI IR MATYTI KAIP 'PJAUSTO' TAVO BRANGU ZMOGU TURBUT NE KIEKVIENAS SUGEBETU. VYRUI DIDELIO ISPUDZIO NEPALIKO. SAKE NIEKAM TO NELINKETU. O SIAIP KIEK ZINAU MAZAI KAM LEIDZIA.
Atsakyti
Tai idomu ,kur vyras stovi per operacija?Ar tik ne virs galvos....?O kas ten gali matytis,jei yra sirma?O ar jusu operacijos metu jis buvo prie koju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2006 08 06, 19:39)
Tai idomu ,kur vyras stovi per operacija?Ar tik ne virs galvos....?O kas ten gali matytis,jei yra sirma?O ar jusu operacijos metu jis buvo prie koju? g.gif

per mano operacija stovejo ne virs galvos o prie koju nes buvo extra atvejis man pilna narkoze ir niekas neturejo kada reguliuot kur jam atsistot viska mate ir kai vaika iseme ir t.t.. o siaip kiek zinau buna kad apskritai vyrus papraso iseiti g.gif
Atsakyti