Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

Mano vyrui tai neleido būti opercinėje. Tik už durų. Ir kai išnešė mažają tai ti kdvi sekundes leido pažiūrėti. Ir tik paskui naujagimių skyriuje ją išviniojo ir parodė.
Atsakyti
Gal per ziauriai pasakysiu. O ka tas vyras gali padeti per Cezari? Pati operacija iki isimant leliu trunka apie 20-30 min. Tuomet esi samoninga ir viska suprandti (su spinaline nejautra). Taciau tave tai prie to prijungia, tai ta patikrina, tai viena prieina, tai kita moteriske. O ka ten vyras veiktu? Tik trukdytu. Butu: atsiprasau, leiskit priet, pasitraukit. O jau kai isima vaikeli ir pradeda tave tvarkyti, smarkiau paleidzia nuskausminanciu, tu pradedi snausti, greit susiuva (jei viskas tvarkoj) ir isveza. Tai ka ten tas vyras turetu veikti?

Pritariu tai nuomonei, kad tai vis delto opreacija. bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 03 kovo 2006 - 13:44
Man buvo planinis cezaris. Snekejome su anesteziologu del vyro dalyvavimo, tai jis nepasake griezto ne, graziai pasiule palaukti uz duru ir kai tik vaikelis ateis-pakvies. Taip ir buvo, vyras isgirdo kaip uzverke mazylis ir iskart buvo pakviestas smile.gif Taip pat padejo mane perkelti nuo operacinio stalo smile.gif
Atsakyti
Man darė cezarį Kauno "Mažylyje". Tai vyrui dalyvauti leido, dar pirko spec. rūbus. tik visa bėda, kad jo truputį nervai tam per silpni ir vos nenukrito jau tada, kai man dar tik vaistus į stuburą leido, todėl paskui tik per langiuką galėjo pasižiūrėti sad.gif. tai visa laimė, kad mano anestiozologė buvo labai faina thumbup.gif ir palaikė mane visą operaciją, glostė galvą, ramino ir pasakojo kas vyksta. Tik gaila, kad jos pavardės nepamenu. jei ne ji, be vyro palaikymo tikrai būtų buvę sunku. O mano draugei cezarį darė KMUK, tai jos vyras per langą matė visą operaciją, be jokių uždengimų.
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2006 03 03, 13:53)
Man buvo planinis cezaris. Snekejome su anesteziologu del vyro dalyvavimo, tai jis nepasake griezto ne, graziai pasiule palaukti uz duru ir kai tik vaikelis ateis-pakvies. Taip ir buvo, vyras isgirdo kaip uzverke mazylis ir iskart buvo pakviestas smile.gif  Taip pat padejo mane perkelti nuo operacinio stalo smile.gif

Tai tau smagu tongue.gif Mano vyras tai stovėjo už durų iš ten išgirdo burbulo verksmą lotuliukas.gif
Bet kai jį valė, svėrė ir matavo tai buvo kartu, po to dar jam davė palaikyti mažiuką thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Mano vyruj neleido dalyvauti verysad.gif , o aš taip svajojau ( veiksmas buvo VGN ) Man buvo be galo baisu , ir tuo momentu aš tikrai galvojau , kad butu visai smagu , kad vyras butu šalia ........ Nes nelabai supranti kas vyksta , ir laikas labai prailgsta , niekas neaiškina kas vyksta blink.gif verysad.gif , kita karta tikiuosi kad vyrui leis dalyvauti wub.gif ( nors pažiūrėti kaip vaikiuką tvarko , be to tikiuosi kad antrą kartą leis pačiai naturaliai pagimdyti wub.gif
Atsakyti
man buvo neplanuotas cezaris. as rasiau pareiskima, kad leidziu i operacine ne tik vyra, bet ir fotografa. jie viska mate is toliau, nebuvo salia. o kai istrauke vaikuti, tai ir fotografas pribeges is arti fotkino. ant popieriaus as parasiau, kad leidziu jiems dalyvauti. nors man vis tiek buvo baisu, norejosi salia galvos vyro. kita karta salia sakysiu, kad butu wub.gif kai klausiau dar vyro, ka mate, - tai sake mate mano zarnas, kaip kiaule gulejau su atvertais pilvo organais doh.gif
Atsakyti
ui,kaip negera!
Atsakyti
QUOTE(juliana @ 2006 02 21, 20:58)
Mano vyrui tai neleido būti opercinėje. Tik už durų. Ir kai išnešė mažają tai ti kdvi sekundes leido pažiūrėti. Ir tik paskui naujagimių skyriuje ją išviniojo ir parodė.

drinks_cheers.gif ir mums taip pat
Atsakyti
Kadangi man cezarį darė su pilna narkoze, tai vyrui kaip ir nelabai būtų buvę ką veikti operacinėj, o jis ir labai nesiveržė. Tik buvo prie langelio pažiūrėti, kaip ten viskas vyksta, tai sakė, kad kraujuotus tamponus tik matė - klaikus vaizdas. Ten ir išgirdo pirmą mažiukės klyksmą.O gimusią dukrytę pamatė, kai ją nunešė į reanimaciją .
Atsakyti

Nėra reiklo žiūrėti cool.gif
Atsakyti
Manau kad betkokioi operacijoi neleidžia
Atsakyti