musu seimoje alkoholiui islaidos minimalios. As kai nesu megeja, tai as jo nelabai ir geriu. Vat per sventes, su giminem, kokia taure kita, bet faktas, kad nusivezti reikia. tai apie 10 lt, bet per sventes. O kadangi mano vyras visiskai negeria, kuo labai didziuojuosi, tai didziausios islaidos gaivinamiesiems gerimams.
QUOTE(christyn @ 2011 05 20, 05:26)
musu seimoje alkoholiui islaidos minimalios. As kai nesu megeja, tai as jo nelabai ir geriu. Vat per sventes, su giminem, kokia taure kita, bet faktas, kad nusivezti reikia. tai apie 10 lt, bet per sventes. O kadangi mano vyras visiskai negeria, kuo labai didziuojuosi, tai didziausios islaidos gaivinamiesiems gerimams.
Va kam kam, bet gaivinamiems pas mus išlaidos didžiulės
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 05 20, 10:44)
Va kam kam, bet gaivinamiems pas mus išlaidos didžiulės
Bet vis geriau, nei alkoholiui...
Ne ka geriau , tik tiek, kad gal pigiau ir blaivas lieki , suvoki savo veiksmus
;
QUOTE(bmw720 @ 2011 05 20, 11:49)
labai patinka kad blaivus, ir suvokiam savo veiksmus. nes kai vyras alkoholi dar vartojo, tai jau tiek sposu nejuokingu prikrete, kad pasekmes iki siol jauciasi. po tu visu sposu buvau net padavus skyrybom. susizgrizbo vyrukas, kad isgertuves + laiminga zmona = neimanoma. vat ir pasitaise. uz tai ji labai myliu ir gerbiu
QUOTE(bmw720 @ 2011 05 20, 11:49)
Ne geriau, bet...
Per mėnesį apie 20 litų. Pagrindiniai gėrimai arba alus arba vynas.
Dabar dažnai pagalvoju, kad anksčiau, prieš gerus metus beveik iš viso negerdavau...
Dabar dažnai pagalvoju, kad anksčiau, prieš gerus metus beveik iš viso negerdavau...
Gal 10-15 Lt. per menesi kokiam aluciui atsigaivinti arba sampano buteliui. Na dar kartais (progomis) stipriesiems gerimams vyras isleidzia kazkiek, net nelabai zinau kainu
Bet tai retejantys atvejai
Per mėnesį iki 10-15 lt išleidžiam kokiam alui ar sidriukui.
Jei šventės išpuola tai ir daugiau gaunas
Bet šiaip palyginus išleidžiam nedaug.
Vidurkis apie 100lt/men.Cia jeigu perkant i namus.Jei einam i kavine/kluba beabejo gerookai daugiau susidarytu
QUOTE(1000ir1naktis @ 2011 05 19, 15:59)
Geras pastebėjimas
Tai gal visai prie vaikų nei balso nekelt, nei išgert saikingai, nei žodį kartais piktesnį pasakyt? Niekada neverkt, neprašyt pagalbos, neliūdėt, nežiūrėt TV, neit į lauką, juk ten gali pamatyti kažką... Tegul gyvena iliuzijoje ir nemato realaus pasaulio
Tai gal visai prie vaikų nei balso nekelt, nei išgert saikingai, nei žodį kartais piktesnį pasakyt? Niekada neverkt, neprašyt pagalbos, neliūdėt, nežiūrėt TV, neit į lauką, juk ten gali pamatyti kažką... Tegul gyvena iliuzijoje ir nemato realaus pasaulio
cia gal nevisai i tema, bet mano akims tai labai protingi zodziai
Per menesi kokie 10lt. Bet va uz rugseji bus daugiau vyras be alaus ir cipsu negali ziuret krepsinio