Įkraunama...
Įkraunama...

alkoholis

apie pora simtuku tai tikrai isleidziam 4u.gif na labai jau vyno megeja esu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agarmis @ 2011 09 12, 07:11)
Ale kokios jūs čia visos abstinentės arba taupuolės biggrin.gif biggrin.gif
Nes aš tai išleidžiu apie 200-300lt per saaitę, o čia kai kurios sugeba 10lt mėn išleist  blink.gif tai ką galima tada gert? Denatūratą ar pigų išskalbtų statinių sidriuką?  blink.gif 
Nesuprantu taupymo alkoholiui - tai jei geri, tai geri gerą gėrimą arba daug geri, o ne po truputį šiaip sau....
Na aš alkoholiui kaip ir geram maistui daug išleidžiu - reiškia prie šašlyko lauke išeina žmogui - 100lt nemažiau, o taip kiekvieną savaitgalį, o kartais ir paprastą dieną.. Galima ir be šašlo - šiaip namie - geras vynas 20 lt nekainuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Taip kad - arba geriau negert, kurios taupot, arba netaupyt, kai ateini į svečius, o ten stovi 1 butelis šampano "sovetskoje igristoje" (nes kaip tik išpardavimas buvo), o žmonių 10 biggrin.gif na jau atleiskit - bet tada viada vyksta "skladkė" ir pasportuojama, o šeimininkai gėdingai galvą nuleidžia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir nesakykit, kad į svečius einate sausai pasedėti biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2011 09 12, 07:11)
ir nesakykit, kad į svečius einate sausai pasedėti biggrin.gif

QUOTE(denaxa @ 2011 09 13, 20:30)
I svecius,beje,einu pabendrauti,pabuti su draugais,giminem ar pan.,o ne prisigerti... doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu. As i svecius irgi einu pabenraut, o ne pagert gathering.gif . Aisku, geriama yra arbata, kava, sultys... toks mano draugu ratas ir mums tai tinka! bigsmile.gif
Atsakyti
i svecius eidama alkoholio nesinesu, nes jo kaip ir negeriu, o vyras nesasi tiek kiek pats noretu ta vakara isgert su trupuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
dbr 0lt,nes negaliu gerti,bet anksciau budavo tikrai nemazai...negaliu dbr suskaiciuot,nebaliavodavom kasdien,bet vistiek issileisdavo
Papildyta:
QUOTE(agarmis @ 2011 09 12, 08:11)
Ale kokios jūs čia visos abstinentės arba taupuolės biggrin.gif biggrin.gif
Nes aš tai išleidžiu apie 200-300lt per saaitę, o čia kai kurios sugeba 10lt mėn išleist  blink.gif tai ką galima tada gert? Denatūratą ar pigų išskalbtų statinių sidriuką?  blink.gif 
Nesuprantu taupymo alkoholiui - tai jei geri, tai geri gerą gėrimą arba daug geri, o ne po truputį šiaip sau....
Na aš alkoholiui kaip ir geram maistui daug išleidžiu - reiškia prie šašlyko lauke išeina žmogui - 100lt nemažiau, o taip kiekvieną savaitgalį, o kartais ir paprastą dieną.. Galima ir be šašlo - šiaip namie - geras vynas 20 lt nekainuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Taip kad - arba geriau negert, kurios taupot, arba netaupyt, kai ateini į svečius, o ten stovi 1 butelis šampano "sovetskoje igristoje" (nes kaip tik išpardavimas buvo), o žmonių 10 biggrin.gif na jau atleiskit - bet tada viada vyksta "skladkė" ir pasportuojama, o šeimininkai gėdingai galvą nuleidžia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir nesakykit, kad į svečius einate sausai pasedėti biggrin.gif

snekate nesamoningai,manote,kad geri gerimai tik brangus?kvailas nusistatymas,kuriam isleidziat daug pinigu,o apie gerimus,matyt,nieko nesuprantate,jei sprendziate apie juos is kainos.Artimas zmogus dirbo vyno parduotuveje,tokios "poniutes" ,kurios geria tik "gera" vyna,negali atskirt tikro sampano nuo putojancio vyno.
Atsakyti
Gal tos "poniutes" ir negali - o as galiu ir man dzin biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geriu ir gersiu brangu, daug ir daznai, o t ne dzin biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 07:29)
Gal tos "poniutes" ir negali - o as galiu ir man dzin biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geriu ir gersiu brangu, daug ir daznai, o t ne dzin biggrin.gif biggrin.gif

o kai pinigais baiksis vistiek gersi, yra gi ir papigiai visokių gėralų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na visokius pigius geralus geria bomziukai uzu kampo biggrin.gif
AS geriu ne del to, kad faktas butu, jog geriu, o del to, kad skanu, kad bandrauji su zmogum - o kas gali buti skanaus "Šilelyje" už 6lt arba sidre už 7lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agarmis: 21 lapkričio 2011 - 08:16
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 09:14)
Na visokius pigius geralus geria bomziukai uzu kampo biggrin.gif
AS geriu ne del to, kad faktas butu, jog geriu, o del to, kad skanu, kad bandrauji su zmogum - o kas gali buti skanaus "Šilelyje" už 6lt arba sidre už 7lt biggrin.gif

apie visokius silelius nesneku,bet zinau puikiu vynu uz 20lt,kuriu tikrai negeda nestis i svecius ir net pas vyno zinova,reikia ne paga; kaina spresti,o pagal gamintoja,vynuogiu rusi,brandinimo laika ir aisku vietove.
Atsakyti
O as ir nekalbejau apie kaina - ziurint kam kas brangu smile.gif as pvz geriu (gana daznai) PORTALĄ - super vynas - tiek raudonas, tiek baltas. O ir kaina butelio tik 38lt. Taip kad - ne apie kaina ir kalbejau, bet kai siulo sidra maukt, na sorry biggrin.gif
Siaip dazniausiai vartoju Sambuca, labai fainas ir originalus paruosimo budas bei gerimo procesas. Aisku, buteliukas virs 60 lt, bet to jis vertas... thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2011 11 21, 12:42)
O as ir nekalbejau apie kaina - ziurint kam kas brangu smile.gif as pvz geriu (gana daznai) PORTALĄ - super vynas - tiek raudonas, tiek baltas. O ir kaina butelio tik 38lt. Taip kad - ne apie kaina ir kalbejau, bet kai siulo sidra maukt, na sorry biggrin.gif
Siaip dazniausiai vartoju Sambuca, labai fainas ir originalus paruosimo budas bei gerimo procesas. Aisku, buteliukas virs 60 lt, bet to jis vertas...  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif

o ar ne jusu zodziai,kad geras vynas nekainuoja 20lt ?pati sau priestaraujat
Atsakyti
Mūsų šeimoje tokia nuomonė, jei jau nuodytis tai kokybiškais nuodais tongue.gif o jie, bjaurybės, nemažai kainuoja doh.gif
Bet jei visi gertų tik tokiais kiekiais kaip mūsų namuose - 99,8 % bravarų reikėtų uždaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2011 11 21, 16:02)
o ar ne jusu zodziai,kad geras vynas nekainuoja 20lt ?pati sau priestaraujat

Taip, mano, o kur matai priestaravima? tongue.gif
Atsakyti