Na nezinau,as tai tikrai nieko nekeiciau,ir higienos laikaus,ir apatinai ne sintetiniai,kelnaiciu su juostele isvis nenesioju
Antibiotikus geriau birzelio men,na ne jau jie turejo itakos pienligei?bet juk ne pirma karta antibiotikus gyvenime geriau
man gydytoja aiskino,kad pas kiekviena moteri ta zraza gyvena,tik vienoms pasireiskia kitoms ne
O draugei buvo todel,kad jinai issieme spirale,po kiek laiko dejosi kita,tai ir pakito isskyros
QUOTE(Skraido @ 2011 11 28, 18:23)
Fui, kaip šlykštu, bet vardan sveikatos reiktų išgert...
Del sveikatos
QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 19:05)
Na nezinau,as tai tikrai nieko nekeiciau,ir higienos laikaus,ir apatinai ne sintetiniai,kelnaiciu su juostele isvis nenesioju
Antibiotikus geriau birzelio men,na ne jau jie turejo itakos pienligei?bet juk ne pirma karta antibiotikus gyvenime geriau
man gydytoja aiskino,kad pas kiekviena moteri ta zraza gyvena,tik vienoms pasireiskia kitoms ne
O draugei buvo todel,kad jinai issieme spirale,po kiek laiko dejosi kita,tai ir pakito isskyros 
Jeigu birzelio menesi antibiotikus geret - tikrai nemanau, kad nuo ju. Jeigu higienos laikotes - gal per daug? Viena/du kartus per diena tik vandeniuku pameginkit praustis. Buna ir nuo nervu, nuo streso, nusilpus organizmui. Kaip vitaminai ir kraujo tyrimai? Geri, nieko netruksta? Nuo spirales irgi gali buti. Na cia sakau - nuo bet ko gali buti. Surask kad nori
QUOTE(Steffany @ 2011 11 28, 19:24)
Del sveikatos
Siaip itariu, kad galima savo nuoziura is leidziamu produktu susigalvoti ir skanesni kokteili. Kad ir: daug cesnako, daug citrinos, morku, burokeliu ir pomidoru sultis [naturaliai su blenderiu isplaktos, o ne pirktos]. Ko ne grybui zudyti?
Aš tai galvoju, kad natūralus jogurtas su daug česnako irgi neblogas variantas. Ir visai skanu su kokia šviežia morka pakabinus valgyti
[quote=Steffany,2011 11 28, 20:24]
Del sveikatos
Siaip itariu, kad galima savo nuoziura is leidziamu produktu susigalvoti ir skanesni kokteili. Kad ir: daug cesnako, daug citrinos, morku, burokeliu ir pomidoru sultis [naturaliai su blenderiu isplaktos, o ne pirktos]. Ko ne grybui zudyti?
Jeigu birzelio menesi antibiotikus geret - tikrai nemanau, kad nuo ju. Jeigu higienos laikotes - gal per daug? Viena/du kartus per diena tik vandeniuku pameginkit praustis. Buna ir nuo nervu, nuo streso, nusilpus organizmui. Kaip vitaminai ir kraujo tyrimai? Geri, nieko netruksta? Nuo spirales irgi gali buti. Na cia sakau - nuo bet ko gali buti. Surask kad nori
[/qu
Gal ir nuo streso,nes teko jo biski turet
O daugiau tikrai viskas po senovei,nei ka keiciau,nei ka pridejau 
Kraujo tyrimai buvo visada geri
Del sveikatos
Jeigu birzelio menesi antibiotikus geret - tikrai nemanau, kad nuo ju. Jeigu higienos laikotes - gal per daug? Viena/du kartus per diena tik vandeniuku pameginkit praustis. Buna ir nuo nervu, nuo streso, nusilpus organizmui. Kaip vitaminai ir kraujo tyrimai? Geri, nieko netruksta? Nuo spirales irgi gali buti. Na cia sakau - nuo bet ko gali buti. Surask kad nori
[/qu
Gal ir nuo streso,nes teko jo biski turet
Kraujo tyrimai buvo visada geri
QUOTE(Skraido @ 2011 11 28, 19:29)
Aš tai galvoju, kad natūralus jogurtas su daug česnako irgi neblogas variantas. Ir visai skanu su kokia šviežia morka pakabinus valgyti 
Ai, bandziau morkas valgyt - ne man
Uztat rytais - naturalus jogurtas ir daaaug cesnako
Man tik reikia leidziamu sausainiu susirasti parduotuveje, nes as be kepiniu neisgyvensiu
QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 19:35)
Gal ir nuo streso,nes teko jo biski turet
O daugiau tikrai viskas po senovei,nei ka keiciau,nei ka pridejau 
Kraujo tyrimai buvo visada geri
Kraujo tyrimai buvo visada geri
Buna ir taip, is lygios vietos, atsiranda. As tai siulau nebesigilinti, tiesiog pasidaryti tyrimus, suras kam atspari jusu zaraza ir ja pergalingai nuzudyti. O po to jau prisiziureti siek tiek maista, higienas ir kitus pagal patarimus
QUOTE(Skraido @ 2011 11 28, 16:41)
Aš irgi apie Sorpo girdėjau gerus atsiliepimus. Jie iš karto ir pakomentuoja tyrimo rezultatus. Žinoma, dėl to pas juos patys tyrimai brangesni nei Endemik. Endemik tik padaro tyrimą, duoda tau rezultatus, bet nieko nekomentuoja, nebent pas jų gydytoją užsirašai į konsultaciją. Aš pasidariau tyrimus Endemik ir gavusi rezultatus ėjau pas kitą ginekologą su jais.
Man tiesiog taip gavosi, kad ėjau į Endemik, kitą kartą gal irgi Sorpo pabandyčiau.
O kokią bacilą pas tave rado? Gal žinai, kokiems antibiotikams darė atsparumo tyrimą? Aš norėčiau apie juos visus daugiau pasiskatyt, kad jau žinočiau šį bei tą, kai eisiu kartot tyrimų...
Man tiesiog taip gavosi, kad ėjau į Endemik, kitą kartą gal irgi Sorpo pabandyčiau.
O kokią bacilą pas tave rado? Gal žinai, kokiems antibiotikams darė atsparumo tyrimą? Aš norėčiau apie juos visus daugiau pasiskatyt, kad jau žinočiau šį bei tą, kai eisiu kartot tyrimų...
va būtent, kad jie iš karto ir prakonsultuoja, ir pas juos tyrimai tiksliausiais metodais atliekami - tą iš ne vieno gydytojo specialisto girdėjau. buvo rasta ureoplazma, antibiotikų tikrai nepamenu, nes man per vieną ausį įeina, per kitą išeina tie pavadinimai
o šiaip tai jau mečiau pas gydytojas vaikščioti - atsibodo vaistus gerti, kurie visi tik laikinai padeda. tai jeigu pajaučiu grįžtant - medetkas apsiplovimui naudoju, man padeda geriau negu tie tamtum rosa visokie. geriu daug kefyro - bet reikia kuo natūralesnio - kaip ir jogurto - saldūs visokie tikrai netinka. saldumynų valgau kai noriu, bet nelabai dažnai, alkoholis labai retai - bet čia jau mano asmeniniai pomėgiai, ne dėl grybo
Žiūrint ką tyrėsi
kartais tiesa slypi kažkur anapus... Manau, kad daugmaž visi tyrimus atlieka vienodais metodais. Bet ne apie tai šnekam
Tai va, pažiūrėjau šiandien į savo liežuvį ir išsigandau... visas baltas
bandysiu keisti mitybą
Tai va, pažiūrėjau šiandien į savo liežuvį ir išsigandau... visas baltas
Pasėdėjau ir išverčiau informacijos apie maitinimąsi sergant pienlige iš keleto puslapių.
Dietos metu svarbiausia vengti cukraus, mielių (yeast) ir pelėsių (mould).
Maistas, kurio reiktų vegti
1.Alkoholis
2.Vaisiai ypač melionai, vynuogės, apelsinai (oranges), cukruoti vaisiai (dried candied and galced fruits). Atitinkamai sultys!
3.Grybai
4.Daržovių odelė. Bulvės, burokėliai, morkos prieš verdant turi būti nulupami. Virtos morkos nepatariamos, nes turi daug glitimo. Pomidorai turi būti konservuoti be odelių, tada galima valgyt! Jeigu įmanoma, kuo daugiau daržovių lupti: agurkus, cukinijas, moliūgus.
Patariama iš pradžių išvis nevalgyti: bulvių, morkų, saldžiųjų bulvių, batatų (yam), kukurūzų, burokėlių, žirnių, pastarnokų, moliūgų (winter squash).
5.Daigintos daržovės: mėlynažiėdė liucerna (alfalfa), spindulinė pupuolė (mung bean), pupų daigai, visos pupos, žirniai.
6.Pieno produktai: visi sūriai išskyrus ricotta ir grūdėtoji varškė (cottage), bei tie, kurie brandinti ilgiau nei 6 mėnesius. Vengti pasukų ir grietinės, saldaus jogurto bei pieno. Leidžiamas šveicariškas sūris (su didelėm skylutėm) ir mozzarela.
7.Kepiniai, turintys mielių: duona, kruasanai, greitai paruošiama tešla (instant pastry), vyniotiniai (roll cakes)
8.Mėsa. Apdorota, rūkyta, marinuota (su cukrumi): saliamis, rūkytos dešrelės, sūdyta mėsa, kumpis, rūkyta lašiša. Rekomenduojama visai atsisakyti kiaulienos.
9.Jūros gėrybės su kiautais (krevetės, midijos, austrės ir kt.).
10.Rauginti produktai: kopūstai.
11.Acto turintys produktai: salotų užpilai, majonezas, krienų padažai. Galimas obuolių actas.
12.Cukrus ir jo turintys produktai: sacharozė, maltrozė, dekstrozė, kukurūzų sirupas, ryžių sirupas, fruktozė, laktozė, glikogenas, glicerolis, medus, klevų (maple) sirupas, datulių cukrus (date sugar), rudasis nendrių cukrus (demerara) ir kiti dirbtiniai saldikliai.
13.Prieskoniai ir padažai: garstyčios, vegemite, pomidorų padažas, voršesterio padažas, kepsnių ir barbekiu padažai, sojos padažas, acto marinatai, salotų pagardai, turintys acto ir pan.
14.Produktai, sudėtyje turintys salyklo: sausi pusryčiai (instant breakfast cereals), pieno kokteiliai, sojos pienas, kavos pakaitalai.
15.Šokoladas
16.Glitimo turintys produktai: kviečiai (wheat), rugiai (rye), miežiai (barley), ryžiai, makaronai, avižos (oat), balta duona, ruginė duona, pasta, kukurūzai.
17.Citrinos rūgštis kaip konservantas!
18.Gėrimai: kava (ypač vengti su cukrumi), juoda ir žalia arbata, gazuoti gėrimai, energetiniai gėrimai, salyklo turintys gėrimai (ovaltine, caro, horlicks), kokosų vanduo.
19.Riešutai: anakardžiai, žemės riešutai, pistacijos.
20.Aliejai: žemės riešutų, medvilnės, kukurūzų, rapsų (canola), sojų, margarinas, taukai (shortening).
Leidžiamas maistas
1.Daržovės: šparagai, smidrai, brokoliai, briuselio kopūstai, artišokai, avokadas, burokų lapai (beet greens), kopūstai, žalios morkos, kalafioras, salieras, lapinis kopūstas (collard greens), agurkai (nulupti), kiaulpienės, baklažanai, cikorija, žalias česnakas, šparaginės pupelės, garbanotasis kopūstas (kale), kiniškas kopūstas (kim chi), porai, salotos (visų rūšių), dederšviniai (okra), svogūnai, paprika, ridikėliai, jūros dumbliai, sėjamasis žirnis (su ankštimis valgomas), agurotis (spaghetti squash), špinatai, cukinija, patisonai, lapinis runkelis, pomidorai, ropės.
2.Vaisiai: obuoliai ir įvairios uogos, citrinos (žalioji ir geltona).
3.Beskonis jogurtas (ožkos ar avies pieno sveikesnis), kefyras, probiotikai (kaip maisto papildas).
4.Mėsa, baltymai: jautiena, vištiena, aviena, kalakutiena, laukinių gyvulių mėsa, kiaušiniai.
5.Žuvis: ančiuviai, sardinės, raudonoji lašiša (nerka). Kitos nelabai rekomenduojamos, nes gali savyje turėti nemažai sunkiųjų metalų ir pan.
6.Riešutai: migdolai, linų sėmenys, lazdyno riešutai, kanapių sėklos (su šiom atsargiau )), makadamijos riešutai, pekano riešutai, pušų sėklos (pine nut), moliūgų sėklos, saulėgrąžų sėklos, graikiniai riešutai.
7.Be-glitiminiai produktai: grikiai, soros, burnotis (Amaranth), bolivinė balanda (Quinoa), laukiniai ir rudi ryžiai.
8.Žolelės ir prieskoniai: bazilikas, juodi pipirai, aitrioji paprika (Cayenne), kalendra (cilantro, coriander), cinamonas, gvazdikėliai, kuminas, karis, krapai, česnakas, imbieras, muskatas (nutmeg), raudonėlis (oregano), paprika, rozmarinai, peletrūnas (tarragon), čiobrelis (thyme), kurkuma/ciberžolė (Turmeric).
Druska (geriausia jūros), citrinos sultys (vietoj acto).
9.Aliejai: pirmo spaudimo (virgin) kokosų aliejus, alyvų, sezamų, moliūgų sėklų, makadamijos, migdolų, linų sėmenų, dažinio dygmino (safflower), saulėgražų, kokosų sviestas, ghee sviestas, organiškas sviestas.
10.Žolelių arbatos: cinamono, gvazdikėlių, ramunėlių, Pau D'arco, pipirmėčių, imbiero, saldymedžio (licorice), citrinmedžio (lemongrass)
11.Saldikliai: stevijos lapų, ksilema/ksilitas (xylitol).
Maistas, kurį galima pradėti įtraukti į valgiaraštį pagerėjus savijautai
1.Pupos: japoninė pupuolė (azuki bean), juodosios pupos (black bean), avinžirniai (chickpeas), spindulinė pupuolė (mung bean), limos pupelės (lima bean), margos pupos (pinto bean), mažos baltos pupelės (navy bean), skaldyti žirniai (split peas).
2.Daug angliavandenių turinčios daržvės: bulvės, morkos, saldžiosios bulvės, batatai (yam), kukurūzai, burokėliai, žirniai, pastarnokas, moliūgas (winter squash).
3.Vaisiai: obuoliai, kriaušės, greipfrutai, mėlynės, avietės, spanguolės, šilauogės, gervuogės.
Papildyta:
Man tai nuo jo truputį peršti tiesą sakant
Dietos metu svarbiausia vengti cukraus, mielių (yeast) ir pelėsių (mould).
Maistas, kurio reiktų vegti
1.Alkoholis
2.Vaisiai ypač melionai, vynuogės, apelsinai (oranges), cukruoti vaisiai (dried candied and galced fruits). Atitinkamai sultys!
3.Grybai
4.Daržovių odelė. Bulvės, burokėliai, morkos prieš verdant turi būti nulupami. Virtos morkos nepatariamos, nes turi daug glitimo. Pomidorai turi būti konservuoti be odelių, tada galima valgyt! Jeigu įmanoma, kuo daugiau daržovių lupti: agurkus, cukinijas, moliūgus.
Patariama iš pradžių išvis nevalgyti: bulvių, morkų, saldžiųjų bulvių, batatų (yam), kukurūzų, burokėlių, žirnių, pastarnokų, moliūgų (winter squash).
5.Daigintos daržovės: mėlynažiėdė liucerna (alfalfa), spindulinė pupuolė (mung bean), pupų daigai, visos pupos, žirniai.
6.Pieno produktai: visi sūriai išskyrus ricotta ir grūdėtoji varškė (cottage), bei tie, kurie brandinti ilgiau nei 6 mėnesius. Vengti pasukų ir grietinės, saldaus jogurto bei pieno. Leidžiamas šveicariškas sūris (su didelėm skylutėm) ir mozzarela.
7.Kepiniai, turintys mielių: duona, kruasanai, greitai paruošiama tešla (instant pastry), vyniotiniai (roll cakes)
8.Mėsa. Apdorota, rūkyta, marinuota (su cukrumi): saliamis, rūkytos dešrelės, sūdyta mėsa, kumpis, rūkyta lašiša. Rekomenduojama visai atsisakyti kiaulienos.
9.Jūros gėrybės su kiautais (krevetės, midijos, austrės ir kt.).
10.Rauginti produktai: kopūstai.
11.Acto turintys produktai: salotų užpilai, majonezas, krienų padažai. Galimas obuolių actas.
12.Cukrus ir jo turintys produktai: sacharozė, maltrozė, dekstrozė, kukurūzų sirupas, ryžių sirupas, fruktozė, laktozė, glikogenas, glicerolis, medus, klevų (maple) sirupas, datulių cukrus (date sugar), rudasis nendrių cukrus (demerara) ir kiti dirbtiniai saldikliai.
13.Prieskoniai ir padažai: garstyčios, vegemite, pomidorų padažas, voršesterio padažas, kepsnių ir barbekiu padažai, sojos padažas, acto marinatai, salotų pagardai, turintys acto ir pan.
14.Produktai, sudėtyje turintys salyklo: sausi pusryčiai (instant breakfast cereals), pieno kokteiliai, sojos pienas, kavos pakaitalai.
15.Šokoladas
16.Glitimo turintys produktai: kviečiai (wheat), rugiai (rye), miežiai (barley), ryžiai, makaronai, avižos (oat), balta duona, ruginė duona, pasta, kukurūzai.
17.Citrinos rūgštis kaip konservantas!
18.Gėrimai: kava (ypač vengti su cukrumi), juoda ir žalia arbata, gazuoti gėrimai, energetiniai gėrimai, salyklo turintys gėrimai (ovaltine, caro, horlicks), kokosų vanduo.
19.Riešutai: anakardžiai, žemės riešutai, pistacijos.
20.Aliejai: žemės riešutų, medvilnės, kukurūzų, rapsų (canola), sojų, margarinas, taukai (shortening).
Leidžiamas maistas
1.Daržovės: šparagai, smidrai, brokoliai, briuselio kopūstai, artišokai, avokadas, burokų lapai (beet greens), kopūstai, žalios morkos, kalafioras, salieras, lapinis kopūstas (collard greens), agurkai (nulupti), kiaulpienės, baklažanai, cikorija, žalias česnakas, šparaginės pupelės, garbanotasis kopūstas (kale), kiniškas kopūstas (kim chi), porai, salotos (visų rūšių), dederšviniai (okra), svogūnai, paprika, ridikėliai, jūros dumbliai, sėjamasis žirnis (su ankštimis valgomas), agurotis (spaghetti squash), špinatai, cukinija, patisonai, lapinis runkelis, pomidorai, ropės.
2.Vaisiai: obuoliai ir įvairios uogos, citrinos (žalioji ir geltona).
3.Beskonis jogurtas (ožkos ar avies pieno sveikesnis), kefyras, probiotikai (kaip maisto papildas).
4.Mėsa, baltymai: jautiena, vištiena, aviena, kalakutiena, laukinių gyvulių mėsa, kiaušiniai.
5.Žuvis: ančiuviai, sardinės, raudonoji lašiša (nerka). Kitos nelabai rekomenduojamos, nes gali savyje turėti nemažai sunkiųjų metalų ir pan.
6.Riešutai: migdolai, linų sėmenys, lazdyno riešutai, kanapių sėklos (su šiom atsargiau )), makadamijos riešutai, pekano riešutai, pušų sėklos (pine nut), moliūgų sėklos, saulėgrąžų sėklos, graikiniai riešutai.
7.Be-glitiminiai produktai: grikiai, soros, burnotis (Amaranth), bolivinė balanda (Quinoa), laukiniai ir rudi ryžiai.
8.Žolelės ir prieskoniai: bazilikas, juodi pipirai, aitrioji paprika (Cayenne), kalendra (cilantro, coriander), cinamonas, gvazdikėliai, kuminas, karis, krapai, česnakas, imbieras, muskatas (nutmeg), raudonėlis (oregano), paprika, rozmarinai, peletrūnas (tarragon), čiobrelis (thyme), kurkuma/ciberžolė (Turmeric).
Druska (geriausia jūros), citrinos sultys (vietoj acto).
9.Aliejai: pirmo spaudimo (virgin) kokosų aliejus, alyvų, sezamų, moliūgų sėklų, makadamijos, migdolų, linų sėmenų, dažinio dygmino (safflower), saulėgražų, kokosų sviestas, ghee sviestas, organiškas sviestas.
10.Žolelių arbatos: cinamono, gvazdikėlių, ramunėlių, Pau D'arco, pipirmėčių, imbiero, saldymedžio (licorice), citrinmedžio (lemongrass)
11.Saldikliai: stevijos lapų, ksilema/ksilitas (xylitol).
Maistas, kurį galima pradėti įtraukti į valgiaraštį pagerėjus savijautai
1.Pupos: japoninė pupuolė (azuki bean), juodosios pupos (black bean), avinžirniai (chickpeas), spindulinė pupuolė (mung bean), limos pupelės (lima bean), margos pupos (pinto bean), mažos baltos pupelės (navy bean), skaldyti žirniai (split peas).
2.Daug angliavandenių turinčios daržvės: bulvės, morkos, saldžiosios bulvės, batatai (yam), kukurūzai, burokėliai, žirniai, pastarnokas, moliūgas (winter squash).
3.Vaisiai: obuoliai, kriaušės, greipfrutai, mėlynės, avietės, spanguolės, šilauogės, gervuogės.
Papildyta:
QUOTE(pavasarinė @ 2011 11 28, 19:24)
Man tai nuo jo truputį peršti tiesą sakant
QUOTE(Skraido @ 2011 11 28, 23:42)
Tai va, pažiūrėjau šiandien į savo liežuvį ir išsigandau... visas baltas
bandysiu keisti mitybą 
Alia ir nepatingėjot pavertėjaut
Beje, kaip suprantu, celibatas naudos neatnešė?
Jeigu liežuvis baltas, tai greičiausiai kad pienligė išvešėjusi pas Jus
O tada greito gijimo ir jokių atkritimų!!
Aš savo liežuvį ką tik vėl apžiūrėjau - gražutis raudonas
Jo, tik įsitikinau, kad čia tikrai ne nuo prezervatyvų
Šiaip praėjusiais metais labai prastai maitinausi, daug dirbau, mažai miegojau ir sugėriau kelis kursus antibiotikų, tai spėju, kad čia šuo pakastas.
O dėl žarnyno - tai gal ir reiktų pas specialistą nueiti, bet aš užsienyje, o čia šeimos gydytojas nuo visu nusiskundimų geriausiu atveju paracetamolio lieps gert
tai gal kada kai grįšiu i Lt...
O šiaip su maitinimusi reikia susitvarkyt (jau keletą mėnesių gan sveikai maitinuosi, bet matyt įsisenėjusios problemos), kad baigtųsi mano amžinai tai užkietėję, tai skysti viduriai, atsiprašau už atvirtumą
pradedu nebetikėti vaistais. Gerk jų kiek nori - jeigu valgai nenormaliai, niekas nepadės. Pirmiausia maistas - paskui vaistai.
Nekalbu apie labai rimtas ligas. Mycoplasma hominis tai reiktų išsigydyt, čia maistas nepadės
Jaučiu šiandien reikės jamt vyrą ir tikrint kitą teoriją - kad reguliarūs santykiai trukdo grybui veistis
Šiaip praėjusiais metais labai prastai maitinausi, daug dirbau, mažai miegojau ir sugėriau kelis kursus antibiotikų, tai spėju, kad čia šuo pakastas.
O dėl žarnyno - tai gal ir reiktų pas specialistą nueiti, bet aš užsienyje, o čia šeimos gydytojas nuo visu nusiskundimų geriausiu atveju paracetamolio lieps gert
O šiaip su maitinimusi reikia susitvarkyt (jau keletą mėnesių gan sveikai maitinuosi, bet matyt įsisenėjusios problemos), kad baigtųsi mano amžinai tai užkietėję, tai skysti viduriai, atsiprašau už atvirtumą
Nekalbu apie labai rimtas ligas. Mycoplasma hominis tai reiktų išsigydyt, čia maistas nepadės
Jaučiu šiandien reikės jamt vyrą ir tikrint kitą teoriją - kad reguliarūs santykiai trukdo grybui veistis
QUOTE(Skraido @ 2011 11 29, 17:39)
Jo, tik įsitikinau, kad čia tikrai ne nuo prezervatyvų
O šiaip su maitinimusi reikia susitvarkyt (jau keletą mėnesių gan sveikai maitinuosi, bet matyt įsisenėjusios problemos), kad baigtųsi mano amžinai tai užkietėję, tai skysti viduriai, atsiprašau už atvirtumą
pradedu nebetikėti vaistais. Gerk jų kiek nori - jeigu valgai nenormaliai, niekas nepadės. Pirmiausia maistas - paskui vaistai.
Jaučiu šiandien reikės jamt vyrą ir tikrint kitą teoriją - kad reguliarūs santykiai trukdo grybui veistis
O šiaip su maitinimusi reikia susitvarkyt (jau keletą mėnesių gan sveikai maitinuosi, bet matyt įsisenėjusios problemos), kad baigtųsi mano amžinai tai užkietėję, tai skysti viduriai, atsiprašau už atvirtumą
Jaučiu šiandien reikės jamt vyrą ir tikrint kitą teoriją - kad reguliarūs santykiai trukdo grybui veistis
Nežinau dėl skystų vidurių, bet kietuosius bent man labai gerai `pramuša` beržų lapų arbata. Arba aliejaus šaukštas valgomas. Tiesa, aš imdavausi paprasto kepimo aliejaus, bet gal ir alyvuoginis suveiktų panašiai
O šiaip sveika gyvensena ir tinkama mityba daug ligų nuvaiko, tas tiesa
Sėkmės tikrinant kitą teoriją





