Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

O sakykit jums liezuviai ne balti?As ejau pas viena gydytoja,tai liepe liezuvi parodyti,na ir ka parodziau sako jums pienlige,sakau baikit juokaut nera man buve.Tada teko pas gine jau eit,nes ir isskyros pasikeite ir deginimas atsirado ir kvapas pakito,ir ka tepinelis parodo kad pienlige,tai naudojau macmiror zvakutes,pagerejimas buvo kazkur savaite,po to vel tas pats,tai dbr vel laukiu vizito pas gine,nes ir degina ir kvapas zodziu ne kas............
Atsakyti
Gal ir baltas, niekad nežiūrėjau. Reikės ryte atsikėlus atkreipti dėmesį. Pilnai tikėtina.

Bet žinok, jeigu liežuvis baltas, tai čia žvakutės nepadės, reiškia, paplitimas yra visame organizme, o į burną žvakutės gi nedėsi... Reikia arba per mitybą ir kitus įpočius bandyt tą grybą numarinti (kas teoriškai turėtų būti veiksminga labai griežtai to laikantis, bet aš pati taip nesugebu) arba antigrybelines tabletes gerti, kad tą grybą visame organizme "dusintų", o ne tik makšyje.

Būtent todėl po savaitės ir atsinaujino, kad jis paplitęs ne vien makštyje.

Ir kontrolinis tyrimas visada yra dėl LPL: mycoplasma, chlamydia ir ureaplasma. Tik nesigąsdink dėl to pavadinimo: lytiškai plintanti liga. Aš per visą gyvenimą esu turėjus tik vieną vyrą ir turiu mycoplasma (ištikimybės klausimu čia nediskutuojama lotuliukas.gif ). Tikiuosi ją išgydžiu dings ir pienligė ir BV...

O jeigu tu neturi nei vienos iš tos trijulės tai džiaukis - vienais antibiotikais mažiau reikės gerti biggrin.gif tik su grybu susidoroti kažkaip.

Ir pasidalink, ką ginė sakys, kai apsilankysi wink.gif

O kaip galvoji, dėl ko ji atsirado, jeigu sakai, kad niekad anksčiau nėra nustatę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 28 lapkričio 2011 - 14:37
QUOTE(Skraido @ 2011 11 28, 16:36)
Gal ir baltas, niekad nežiūrėjau. Reikės ryte atsikėlus atkreipti dėmesį. Pilnai tikėtina.

Bet žinok, jeigu liežuvis baltas, tai čia žvakutės nepadės, reiškia, paplitimas yra visame organizme, o į burną žvakutės gi nedėsi... Reikia arba per mitybą ir kitus įpočius bandyt tą grybą numarinti (kas teoriškai turėtų būti veiksminga labai griežtai to laikantis, bet aš pati taip nesugebu) arba antigrybelines tabletes gerti, kad tą grybą visame organizme "dusintų", o ne tik makšyje.

Būtent todėl po savaitės ir atsinaujino, kad jis paplitęs ne vien makštyje.

Ir kontrolinis tyrimas visada yra dėl LPL: mycoplasma, chlamydia ir ureaplasma. Tik nesigąsdink dėl to pavadinimo: lytiškai plintanti liga. Aš per visą gyvenimą esu turėjus tik vieną vyrą ir turiu mycoplasma (ištikimybės klausimu čia nediskutuojama  lotuliukas.gif ). Tikiuosi ją išgydžiu dings ir pienligė ir BV...

O jeigu tu neturi nei vienos iš tos trijulės tai džiaukis - vienais antibiotikais mažiau reikės gerti biggrin.gif tik su grybu susidoroti kažkaip.

Ir pasidalink, ką ginė sakys, kai apsilankysi wink.gif

O kaip galvoji, dėl ko ji atsirado, jeigu sakai, kad niekad anksčiau nėra nustatę?

Man tik sestadieni vizitas pas gydytoja,bus matyt ka skirs si karta,parodysiu ir liezuvi dar doh.gif Tiesa sakantt net nezinau kas turejo cia itakos pienligei atsirast,nes visa gyvenima tepineliai budavo geri o ir su isskyrom jokiu bedu neturejau,o cia eme ir atsirado kazkokia zaraza doh.gif O kaip kitus tyrimus daro,na del kitu zarazu?Ir tepinelis ar kokio kraujo ima?man liezuvis baltas buna ne tik ryte,ir kai buvau pas gastro papasakojau kad man gine pienlige rado,dar jai liezuvi parodziau tai nieko isvis del to nesake doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 28 lapkričio 2011 - 15:10
QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 16:09)
Man tik sestadieni vizitas pas gydytoja,bus matyt ka skirs si karta,parodysiu ir liezuvi dar doh.gif Tiesa sakantt net nezinau kas turejo cia itakos pienligei atsirast,nes visa gyvenima tepineliai budavo geri o ir su isskyrom jokiu bedu neturejau,o cia eme ir atsirado kazkokia zaraza doh.gif O kaip kitus tyrimus daro,na del kitu zarazu?Ir tepinelis ar kokio kraujo ima?man liezuvis baltas buna ne tik ryte,ir kai buvau pas gastro papasakojau kad man gine pienlige rado,dar jai liezuvi parodziau tai nieko isvis del to nesake doh.gif

Aš dariausi paprastus tepinėlius, mokėjau 96 Lt (uz mycoplasma, chlamydia, ureaplasma) Bet sakė, kad chlamydia sunku tokiu būdu rasti... Yra kažkoks PGR metodas, atseit labai tikslus, spėju, kad irgi iš tepinėlio, bet metodas tyrimo kažkoks kitoks.

Dėl kainų gali pažiūrėti čia orientacijai:
http://endemik.lt/ty...oratorine-diag/

Bet siūlau iš karto darytis ir atsparumo antibiotikams tyrimą, mažu ras... Tai nereikės kartot antrą kartą. Aš tai daugiau gyvenime neleisiu ant savęs eksperimentuoti su antibiotikais neišsityrusi kam bacila neatspari schmoll.gif

Nelabai tiems gydytojams rūpi, ką tu ten turi, reikia pačiam labai labai domėtis tuo, nes kitaip dar nugydys...
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 28, 16:22)
Aš dariausi paprastus tepinėlius, mokėjau 96 Lt (uz mycoplasma, chlamydia, ureaplasma) Bet sakė, kad chlamydia sunku tokiu būdu rasti... Yra kažkoks PGR metodas, atseit labai tikslus, spėju, kad irgi iš tepinėlio, bet metodas tyrimo kažkoks kitoks.

Bet siūlau iš karto darytis ir atsparumo antibiotikams tyrimą, mažu ras... Tai nereikės kartot antrą kartą. Aš tai daugiau gyvenime neleisiu ant savęs eksperimentuoti su antibiotikais  neišsityrusi kam bacila neatspari schmoll.gif

Nelabai tiems gydytojams rūpi, ką tu ten turi, reikia pačiam labai labai domėtis tuo, nes kitaip dar nugydys...

galima pasidaryti PGR metodu tyrimą sorpo laboratorijoje. kiek esu darius - jie geriausiai dirba. be to, ten gali iš karto papildomai kažkokį kaip tyrimą padaryti, kokie antibiotikai veiks tavo LPL. kai aš dariausia, net papildomai nieko nekainavo, o gydytoja iškart galėjo atmesti tuos, kurie neveiksmingi
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 28, 17:22)

Bet siūlau iš karto darytis ir atsparumo antibiotikams tyrimą, mažu ras... Tai nereikės kartot antrą kartą. Aš tai daugiau gyvenime neleisiu ant savęs eksperimentuoti su antibiotikais  neišsityrusi kam bacila neatspari schmoll.gif

As Endemike ir ziurinejau kokios kainos ir kas ten atliekama,o kas tuos tepinelius paima,sesute?na tarkim Endemike?na kai nueisiu pas gine reikes pasikalbet apie mane kamuojamus visus klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yesterday @ 2011 11 28, 16:33)
galima pasidaryti PGR metodu tyrimą sorpo laboratorijoje. kiek esu darius - jie geriausiai dirba. be to, ten gali iš karto papildomai kažkokį kaip tyrimą padaryti, kokie antibiotikai veiks tavo LPL. kai aš dariausia, net papildomai nieko nekainavo, o gydytoja iškart galėjo atmesti tuos, kurie neveiksmingi

Aš irgi apie Sorpo girdėjau gerus atsiliepimus. Jie iš karto ir pakomentuoja tyrimo rezultatus. Žinoma, dėl to pas juos patys tyrimai brangesni nei Endemik. Endemik tik padaro tyrimą, duoda tau rezultatus, bet nieko nekomentuoja, nebent pas jų gydytoją užsirašai į konsultaciją. Aš pasidariau tyrimus Endemik ir gavusi rezultatus ėjau pas kitą ginekologą su jais.

Man tiesiog taip gavosi, kad ėjau į Endemik, kitą kartą gal irgi Sorpo pabandyčiau.

O kokią bacilą pas tave rado? Gal žinai, kokiems antibiotikams darė atsparumo tyrimą? Aš norėčiau apie juos visus daugiau pasiskatyt, kad jau žinočiau šį bei tą, kai eisiu kartot tyrimų...

QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 16:34)
As Endemike ir ziurinejau kokios kainos ir kas ten atliekama,o kas tuos tepinelius paima,sesute?na tarkim Endemike?na kai nueisiu pas gine reikes pasikalbet apie mane kamuojamus visus klausimus mirksiukas.gif

Tepinėlį paima sesutė. O tyrimų rezultatus jie atsiunčia el.paštu. Jeigu nekantrauji,o rezultatai teoriškai jau turėtų būti, bet dar negavai - skambink jiems. Man buvo taip, kad rezultatai jau buvo, bet laboratorija jų kažkodėl neišsiuntė tą pačią dieną (tai buvo penktadienis, o šeštadienį man buvo gydytojo konsultacija). Paskambinau ir administracija man juos persiuntė, o iš laboratorijos jie atėjo tik pirmadienį biggrin.gif (matyt automatiškai siunčia sistema).

Ai tiesa, ir rezultatus sužinojau penktadienį, kai tepinėlį paėmė trečiadienį ryte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 28 lapkričio 2011 - 15:44
As dazniausiai pati pasimdavau is Endemiko rezultatus,tik nieko nepasakydavo normaliai,reikedavo pas gydytoja eit ir suzinot kas ten ir kaip g.gif Man tik keista va viena drauge atseit pagal ja iskart pagijo nuo zvakuciu vieno kurso ir antibiotiku keturiu dezuciu(tik to pacio antibiotiko)nei kartojo tepineli,nei tyresi del kitu zarazu g.gif As nelabai ja tikiu g.gif O va kita drauge sita "malonuma"turi desimt metu,ir vyras tepasi ir vaistus geria abu,o va serga ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 16:54)
As dazniausiai pati pasimdavau is Endemiko rezultatus,tik nieko nepasakydavo normaliai,reikedavo pas gydytoja eit ir suzinot kas ten ir kaip g.gif Man tik keista va viena drauge atseit pagal ja iskart pagijo nuo zvakuciu vieno kurso ir antibiotiku keturiu dezuciu(tik to pacio antibiotiko)nei kartojo tepineli,nei tyresi del kitu zarazu g.gif As nelabai ja tikiu g.gif O va kita drauge sita "malonuma"turi desimt metu,ir vyras tepasi ir vaistus geria abu,o va serga ir tiek g.gif

Keturių dėžučių? Čia kokiom dozėm ir kiek laiko gėrė? Gal žinai, ką tiksliai gydėsi tais antibiotikais? Grybelis antibiotikais tikrai negydomas.

O šiaip jeigu tyrimų nesikartojo, tai nemanau, kad galima taip drąsiai teigti, kad pagijo... Aišku, reikia tikėtis.
Atsakyti
Nystatin actavis,o sake kad jai buvo kaip ir pienlige,nes isskyros buvo varskes pagrindu,ir va jinai sveika,netikiu blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 28 lapkričio 2011 - 16:12
QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 15:15)
O sakykit jums liezuviai ne balti?

Mano ne baltas, bet baltas liežuvis signalizuoja, kad pienligė išvešėjusi po visą organizmą. Tai labai siūlau iš karto griebtis `anti-candida` dietos ir riboti visus produktus, kurie leidžia jai vešėti.

QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 16:09)
kas turejo cia itakos pienligei atsirast

Pienligė gali atsirasti nuo absoliučiai bet ko. Gali ją sukelti LPL, tačiau taip pat - netinkamas prausiklis, įklotai, stringai, pernelyg didelė švara, per maža švara, sugertas antibiotikų kursas, KT ir kitos hormoninės priemonės, prezervatyvai. Grubiai tariant - iš nieko ir iš oro gali atsirasti. Todėl geriausia save stebėti, visų riziką didinančių dalykų atsisakyti ir matysis, gerėja situacija ar ne.

QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 16:54)
pagal ja iskart pagijo nuo zvakuciu vieno kurso ir antibiotiku keturiu dezuciu(tik to pacio antibiotiko)nei kartojo tepineli,nei tyresi del kitu zarazu

Nebūtinai draugė meluoja mirksiukas.gif Juk jeigu jai pienligę sukėlė ne kažkuri sunkiai užmušama bacila, tai antigrybėliniai vaistai ir žvakutės tikrai galėjo ją pagydyti. Aš kai gydžiausi paskutinį kartą, irgi nekartojau tyrimų. Ir buvau pasveikus [po pusės metų profilaktiškai tikrinausi]. Dabar irgi neisiu pakartotinai. Nu bet čia kitos priežastys - jie tepinėlio neima lotuliukas.gif Tai aš pati sau galiu diagnozę nusistatyti jau ax.gif

QUOTE(Donma @ 2011 11 28, 17:04)
Nystatin actavis,o sake kad jai buvo kaip ir pienlige,nes isskyros buvo varskes pagrindu,ir va jinai sveika,netikiu blush2.gif

Nystatin'as ne antibiotikas, o antigrybėlinis daiktas. Žinokit, gali būti, kad padėjo. Ne visas šita zaraza pjausto dešimtmečiais ir gyvent ramiai neleidžia doh.gif

Beje, Skraido [ar kaip ten tas nikas] - jūsų nurodytas imuninis kokteiliukas man rodos tikrai turėtų būti geras thumbup.gif Nežinau ar tikrai toks skanus, kaip ten sako [nemėgstu salierų], bet kad grybą turėtų marinti - tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti, kad labai neskanus tas daiktas schmoll.gif citrinos dejau mažai, petražolių ir špinatų po saują, o saliero neturėjau. Ir česnako nepagailėjau.

Fui, kaip šlykštu, bet vardan sveikatos reiktų išgert...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 28 lapkričio 2011 - 17:27