Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(beibikas @ 2011 11 25, 19:29)
visu pirma sako ar butina naudot zvakutes, atseit iskentek ir praeis g.gif
sakau kaip jie bus dazni, jei atrodo kad po vyro suaktyveja? sako vyro gydyt tikrai nereik, reik reguliariu santykiu.

doh.gif Velniop tokius gydytojus.
Kentėti ne išeitis. Jeigu žvakutės nepadeda, reikia ieškoti kito būdo, bet kentėti tai nu ot patarimas doh.gif

Dėl vyro irgi pasakysiu, persiprašau, bet nusišnekėjo. Gali būti nuo vyro. Jeigu vyras pas urologą neina ir nesitiria tiksliai, tuomet antigrybėlinę tabletę [veiklioji medžiaga fluconazolis ar kaip ten] išgerti būtų pats tas. Geria dažniausiai abu partneriai ir vienu metu ir susilaiko nuo santykių tuo metu.

Nors apskritai tai dažni santykiai kai kam būna, neleidžia atsirasti pienligei. Bet čia individualu, plius kokie ten dažni santykiai, jeigu graužia viską ir skauda po to ax.gif

O dėl maisto turiu kelis patarimus:
-kad nesmirdėtų česnakas supjaustykit gabaliukais ir prarykit. Aš taip darau ir kvapo iš burnos tikrai nėra
-darydamos valgiaraštį nedėkit ten per daug vaisių. Ypač saldžiųjų. Citrusiniai vaisiai, vynuogės, bananai - turi daug `cukraus` ir jų pienligės dietos pataria vengti arba geriausiai atsisakyti. Obuoliai ir uogos įvairios tinka labiau.
-Riešutai taip pat. Nerekomenduojami žemės ir anakardžių riešutai. Kiti - lazdynų, graikiški ir pan. tinka.
-Morkas siūloma įtraukti į meniu, tačiau tik žalias. Atseit virtos morkos praranda savo naudą ir siūloma eliminuoti arba apriboti jų vartojimą.
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 25, 19:24)
Bet čia man matyt dėl tos nelemtos mycoplasma hominis viskas  g.gif šiaip jeigu ilgai kankina ginekologinės (ir šlapimo takų) bėdos patariama visų pirma išsitirti dėl LPL trijulės: chlamydia, mycoplasma, ureaplasma. Tai vat reikia man ją išsigydyt kažkaip sad.gif

tikrai taip, gydytoja man yra sakiusi tą patį - pirma reikia LPL išsigydyti, kuri dažnai ir sudaro tinkamas sąlygas nusilpninusi ten viską, grybui veistis. taip pat ir nuo ŽPV reikėtų pasitikrinti
Atsakyti
labas mergaites smile.gif

atejau gal ir su kvailu klausimu bet vistiek manau patarsit smile.gif kokio stipu blush2.gif daryt tas voneles na sodos kiek det mazdau ant kokio kiekio vandens arba ta arbatmedzio alieju kokiu santykiu skiest blush2.gif bandysiu is pradziu taip gydytis ir as, o jeigu nepades niekas is liaudiskos medicinos teks kulniuoti pas gydytojus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 11 27, 14:56)
labas mergaites smile.gif

atejau gal ir su kvailu klausimu bet vistiek manau patarsit smile.gif  kokio stipu blush2.gif daryt tas voneles na sodos kiek det mazdau ant kokio kiekio vandens arba ta arbatmedzio alieju kokiu santykiu skiest  blush2.gif  bandysiu is pradziu taip gydytis ir as, o jeigu nepades niekas is liaudiskos medicinos teks kulniuoti pas gydytojus sad.gif

Na, sodos sako maždaug valgomąjį šaukštą į litrą vandens.
Arbatmedžio aš nepamenu bet ten lyg keletas lašų.
Nežinau kaip kiti daro `voneles` iš arbatų, bet aš stengiuosi plikinti dviejų geriamų porcijų arbatą [ramunėlės, medetkos, tiesiog juoda arbata] dideliame puode [apie 400m] ir neskiedžiu daugiau.
Kalio permanganato tai iš akies, kad vanduo taptų rausvas, bet švelniai rausvas.

Tik atsargiai, jeigu lįsit į vidų ax.gif Ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Nepraėjo ir savaitė, ir atsinaujino pienligė. Gerai, kad jokių kitų nemalonių požymių nėra, tik išskyros. Kiek suprantu, kartais gydytojai jos net negydo?

Nusprendžiau, kad reikia susitvarkyti vidų, pirmiausia žarnyną. Tai galiu pasakyti, kad pora dienų valgau rytais ir vakarais džiovintų vaisių mišinį (250 gr datulių, 250 gr slyvų ir 250 gr spanguolių, viskas sumalta į vieną masę). Tiesiog ant tusčio skrandžio ir užgeriu vandens stikline. Situacija gerėja 4u.gif ir vakare prieš miegą pilną šaukštą sukramsnoju. Žinau, kad čia saldu, negalima ir pan., bet labai gerai žarnynui, o tai man svarbiau dabar.

Ir matyt reiks peržiūrėt dar kartą maistą, kad tas grybas greičiau dvėstų 4u.gif

O kefyrą kas bandė susileisti į vidų? blush2.gif

Candida diet:
http://www.herbsandh...andida-Diet.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 27 lapkričio 2011 - 14:33
Sveikos merginos 4u.gif As tik visai neseniai sužinojau, kad po ovulių reiktų gerti žarnyno mikroflora atstatančių tablečių(gerųjų bakterijų), gal tame ir slypėjo mano nemalonūs pojūčiai... greičiausiai per daug organizmas buvo "iššvarintas", bet šįkart nusprendžiau vietoj tablečių (ir taip jau chemijos per daug organizme, be to viena gydytoja sake, kad kol jos įgauna tablečių pavidalą ten praktiškai nelieka išvis bakterijų) naudot jogurtus, užkroviau visą šaldytuvą "beskoniais" jogurtukais ir sąžiningai juos valgiau, tiesa visisškai atsisakiau saldumynų(nors buvo be proto sunku) ir pradėjau gert daug daug vandens. Kol kas, rodos, jokių problemų smile.gif išskyrus tai, kad vis dar seilė tįsta pagalvojus apie tortus ir šokoladus ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Skraido @ 2011 11 27, 16:23)
Sveikos.

Nepraėjo ir savaitė, ir atsinaujino pienligė. Gerai, kad jokių kitų nemalonių požymių nėra, tik išskyros. Kiek suprantu, kartais gydytojai jos net negydo?

Nusprendžiau, kad reikia susitvarkyti vidų, pirmiausia žarnyną. Tai galiu pasakyti, kad pora dienų valgau rytais ir vakarais džiovintų vaisių mišinį (250 gr datulių, 250 gr slyvų ir 250 gr spanguolių, viskas sumalta į vieną masę). Tiesiog ant tusčio skrandžio ir užgeriu vandens stikline. Situacija gerėja  4u.gif ir vakare prieš miegą pilną šaukštą sukramsnoju. Žinau, kad čia saldu, negalima ir pan., bet labai gerai žarnynui, o tai man svarbiau dabar.

Ir matyt reiks peržiūrėt dar kartą maistą, kad tas grybas greičiau dvėstų  4u.gif

O kefyrą kas bandė susileisti į vidų?  blush2.gif
Candida diet:

O beje ta mišinį man regis esu bandžius, visai skanu, tik nepamenu ar padėjo smile.gif
o kefyras man rodos padeda ir išgėrus, bent jau man veikia, tiek kefyras, tiek pasukos ar natūralus jogurtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 27, 15:23)
Sveikos.

O kefyrą kas bandė susileisti į vidų?  blush2.gif
Candida diet:

Man tai durnizmas toks `išskyrų negydo`. Nors šiaip negydo kai kurie. Jeigu diskomforto nesukelia - galima gyvent, žinoma. Kita vertus - normalios moters išskyros ciklo pradžioje po mėnesinių ir pabaigoje gali būti baltos ir tirštos [nu ne per tirštos] - tai normalu. Gal jūsiškės normalios?

Kefyro nemėginau. Apskritai į vidų be ovulių niekad nieko nesu kišusi. Man kažkaip maistiniai produktai ten nelimpa nors tu ką. Nors jeigu pamėginsit, gal blogiau nebus.

QUOTE(Tapetukas @ 2011 11 27, 15:53)
išskyrus tai, kad vis dar seilė tįsta pagalvojus apie tortus ir šokoladus ax.gif  blush2.gif
Papildyta:
O beje ta mišinį man regis esu bandžius, visai skanu, tik nepamenu ar padėjo smile.gif
o kefyras man rodos padeda ir išgėrus, bent jau man veikia, tiek kefyras, tiek pasukos ar natūralus jogurtas smile.gif

Aš tai visiškai saldumynų neatsisakinėju. Kaip ir alkoholio. Ir kitų produktų, bet kurių man sunku, nes seilė tysta. Nors natūralaus jogurto kasdien vos ne po pusę litro suvalgau ir stengiuosi atsisakyti vaisių bei juos pakeisti daržovėmis.

Nežinau, kol kas baigiu sirgti, žiūrėsim ar sugrįš zaraza.
Atsakyti
Nemanau, kad jos normalios g.gif labai jau tirštos, vos ne gabalai.

Bet neniežti, neskauda, neperšti. Ir nėra daug išskyrų. Atsimenu anksčiau tai net kelnaites keisti kas kelias valandas norėdavosi. O Jums visi požymiai kartu pasireiškia, t.y. išskyros, niežiejimas ir pan.?

Aš tai vaisių tikrai neatsisakysiu schmoll.gif bet va alkoholio ir šiaip cukraus būtinai.

Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 27, 17:22)
Nemanau, kad jos normalios  g.gif  labai jau tirštos, vos ne gabalai.

Bet neniežti, neskauda, neperšti. Ir nėra daug išskyrų. Atsimenu anksčiau tai net kelnaites keisti kas kelias valandas norėdavosi. O Jums visi požymiai kartu pasireiškia, t.y. išskyros, niežiejimas ir pan.?

Aš tai vaisių tikrai neatsisakysiu  schmoll.gif bet va alkoholio ir šiaip cukraus būtinai.

Na, aš kadangi esu praktiškai įsitikinusi, kad KT man sukėlė pienligę, tai aš dėl to drastiškų pokyčių savo valgiaraštyje nenoriu daryti ax.gif Be to atsisakyti cukraus tai man prilygtų savęs kankinimui. Žiūrėsiu aišku, jeigu nepraeis VĖL, tai pamėginsiu tada per kančias ir cukraus atsisakyt. Jogurtą ir česnaką tik lesiu dvi savaites, pažiūrėsim, o gal suveiks? lotuliukas.gif

Mano požymis - tik išskyros. Ir tos neaiškios. Nes jų nedaug [kaip jau sakiau kažkada, radau, jog normalu 5ml per dien`], tai man tikrai ne daugiau. Apskritai kokį kartą per dieną ar dvi `išlipa` ir vėl ramu. Plius jos pas mane būna tokios snarglinės permatomos su baltom priemaišom arba tirštesnės baltos ciklo pabaigoje. Kas teoriškai gali reikšti `normalu`, bet man vis tiek nepatinka doh.gif Jokių kitų požymių nejaučiu, todėl ir neapsisprendžiu vis - ieškoti sliekų sėdimojoj ar palikt ramybėj. Pas gydytojus eit nebenoriu, nes jie nė tepinėlio nepaima doh.gif

Bet jeigu tirštos gabalinės - tai turbūt, kad vis dar pienligė. Aš jau pamiršau, bet dėl plazmų visų jau tikrinotės? Mėginkit gal ne tik meniu koreguot, bet ir voneles pasidaryt. Man vis giria Tantum Ross miltelius. Jais galima sako ir vidų plaut, ir neišsiplauna gerosios bakterijos. Mažu ir Jums padės?

Sakiau jeigu vėl išlįs, pamėginsiu žvakutes su kitokia veikliąja medžiaga nusipirkti. Nu nes o ką daryt? unsure.gif Ir dar noriu nuo visų LPL pasitikrinti [maža kas, kai pusės jų požymių nė nejunti, o pienligę sukelti gali], bet vis galvoju, kad jeigu dabar jau praeis, tai vadinasi tikrai dėl KT ir tyrimus atidėsiu tam kartui kai būsiu LT.
Atsakyti
QUOTE(daruliuke @ 2011 11 27, 12:54)
tikrai taip, gydytoja man yra sakiusi tą patį - pirma reikia LPL išsigydyti, kuri dažnai ir sudaro tinkamas sąlygas nusilpninusi ten viską, grybui veistis. taip pat ir nuo ŽPV reikėtų pasitikrinti

kas be ko, jeigu jau kartojasi visokie grybeliai, tai reikėtų pasidaryti tyrimukus ir ŽPV, ir PAP - nes visokios sveikatos problemos, tik sudaro palankią terpę įsitvirtinti ŽPV ir sukelti gimdos kaklelio pakitimus. o kuo tai gresia, visoms aišku - http://www.gimdoskak...ys.lt/vezys.htm
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 11 27, 17:35)
Bet jeigu tirštos gabalinės - tai turbūt, kad vis dar pienligė. Aš jau pamiršau, bet dėl plazmų visų jau tikrinotės? Mėginkit gal ne tik meniu koreguot, bet ir voneles pasidaryt. Man vis giria Tantum Ross miltelius. Jais galima sako ir vidų plaut, ir neišsiplauna gerosios bakterijos. Mažu ir Jums padės?

Sakiau jeigu vėl išlįs, pamėginsiu žvakutes su kitokia veikliąja medžiaga nusipirkti. Nu nes o ką daryt?  unsure.gif  Ir dar noriu nuo visų LPL pasitikrinti [maža kas, kai pusės jų požymių nė nejunti, o pienligę sukelti gali], bet vis galvoju, kad jeigu dabar jau praeis, tai vadinasi tikrai dėl KT ir tyrimus atidėsiu tam kartui kai būsiu LT.

Turiu mycoplasma hominis ir e.coli šlapime. Gydytojas išrašė antibiotikų nuo e. coli ir sakė, kad jie ir mycoplasma užmušt turėtų. Bet kai dabar pasigilinau, kas tai per bacila ir kas ten per antibiotikai, tai supratau, kad jie TIK nuo e.coli. Reiškia, 95 proc., kad reikės gerti dar kitus.

O šiuos gydytojas dar ir vyrui liepė gerti profilaktiškai (tipo nuo mycoplasma), bet kad ji tikriausiai jiems atspari!!!! Pikta, kad vyras juos tikriausiai sugėrė veltui...

Tai jaučiu didelį nepasitekinimą gydytojais (apskritai), nes jau ne pas vieną buvau, o jie kaip eksperimentavo, taip eksperimentuoja ant manęs.
Atsakyti
Gal kas bandėt šį receptą? ax.gif Radau tarp Candida diet.

Immune Booster

Suitable for Stages 1, 2 and 3 of the diet.

A handful of spinach
A handful of fresh herbs (cilantro (kalendra), parsley (petražolė) or basil)
1 celery stalk (saliero steibas)
1 lemon (squeezed)
1 garlic clove or as much as desired (optional)
2 glasses of water

This a delicious, easy drink to make. Add all ingredients into the blender and voila! For a little variety, try it with some cilantro, parsley or basil as desired.
Atsakyti