Galėsiu greit švęst kovos su pienlige sukaktį kokių 6m... Pavargau, žinokit. Nebėra vaistų, kurių nesu vartojusi, tai žinau, kad išgersiu diflucano ir po mmm pienligė vėl atsinaujins. Ji apskritai pagydoma? ar normalu, kad kartojasi, kas mėnesį? Nežinau, ar beverta eit pas ginę.. nes paims tepinėlį ir vėl išrašys vaistų už daug lt, kurie pagelbės iki artimiausių mmmm.
Bet šiek tiek kitas klausimas - kenčiu ne tiek nuo išskyrų, kiek nuo labai nemalonaus kvapo (bet, įtariu, ne bakterinė vaginozė, nes ir ją puikiai žinau). Išskyros permatomos, bet aštraus kvapo. Kiek esu tyrusis anksčiau, kitų diagnozė apart pienligės ar BV nėra nustatę. Gal yra labai panašių į pienligę ligų?
Beje, čia daug rašyta apie netinkamą mitybą - mano šeimos gydytoja paminėjo aptemptus rūbus, stringus, sintetiką, bet maistas, sakė, turi įtakos mažiausiai...
Mano ginė yra pasakiusi, jeigu pienligė nesukelia kažkokių nepatogumų, tada galima ir negydyti...
O mano nuomone, pienligę įtakoja viskas, tiek rūbai, tiek mityba, tiek paties organizmo būklė (galbūt kažkur kitur yra negerai).