Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Apie hormoninę spiralę net negalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 24, 16:20)
Viendzo, skelbiu celibatą biggrin.gif kas čia tos pora savaičių biggrin.gif

Juokai juokais, bet vakar su vyru pakalbėjom... Ir nusprendėm, kad iki kol neatliksiu tyrimų (ir jie bus geri), susilaikysim, kad neerzinti visų tų uždegimų ir pan... Tai sakė, kentės kaip didelis tas 2-3 savaites blush2.gif kaip ir aš blush2.gif

Nes prezervatyvai mums abiems jau schmoll.gif smirdanti guma. O kontraceptikų niekad nevartojau ir dabar nebėra tikslo (šauksim lialių).

Bet jeigu ta zaraza ar kuri kita per šias savaites atsinaujins, reikš, kad čia ne prezervatyvai ir velniop susilaikymą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 24, 23:09)
Apie hormoninę spiralę net negalvoju.

Nenoriu pernelyg kišti savo nuomonės, tačiau varinė spiralė, kaip antikūnis, taip pat gali šarminti terpę ir sudaryti sąlygas pienligei atsirasti.

Bet tikiu, kad šitą apsvarstysit/apsvarstėt su ginekologe ir tikiuosi, kad zaraza neatsinaujins 4u.gif

QUOTE(Skraido @ 2011 11 25, 11:09)
Bet jeigu ta zaraza ar kuri kita per šias savaites atsinaujins, reikš, kad čia ne prezervatyvai ir velniop susilaikymą  bigsmile.gif

Na, reik tikėtis, kad neatsinaujins drinks_cheers.gif

Mano jau sirgimas į pabaigą, tai aš irgi tikiuosi, kad neišlįs jin man pasidemonstruoti doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Siuo metu is bibliotekos turiu pasiemus nebloga knyga anglu kalba: L. Chaitow "Candida Albicans". Apie kandidozes gydyma BE VAISTU! (Pati esu isbandziusi visus vaistus, zvakutes it t.t. - viskas padedavo laikinai.)

Knyga sukrimtau labai greitai, o stai keletas esminiu patarimu is jos:
1. Probiotikai. Geriausia - pudros pavidalu, arba kapsulese. (2 gramai kasdien.)
2. Biotinas. (vit H) Geriausia - triskart dienoj, dozemis po 350-500 mcg.
3. Alijosiaus sultys. Alijosius pasizymi galingu antigrybeliniu poveikiu! Viena arba du arbat.saukstelius alijosiaus sulciu skiesti vandeniu ir gerti du kartus per diena. Taip pat galima si tirpala naudoti vidiniam dusui.
4. Cesnakas. Valgyti zalia arba gerti kapsules (2-3 per diena.)
5. Alyvuogiu aliejus. I jo sudeti ieina oleino rugstis, pries grybeli veikianti panasiai kaip ir biotinas. Rekomenduojamas vartojimo budas - 6 arbat.sauksteliai per diena. Si kieki daliname i tris dozes.
6. Arbatmedzio aliejus. Lasiname i vandeni, naudojame vidiniam dusui. Arba viena karta savaiteje naudojame tampona, ant kurio uzlasiname sio aliejaus.
7. Ramuneles, eziuole.

Butina visais imanomais budais stiprinti imunineta!

Tai tik trumpa istrauka is knygos, bet galbut kazkam pades. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 lapkričio 2011 - 17:15
Sveika 4u.gif

Šiaip tai aš bijau visokius dušus naudoti - natūraliai vanduo nepatenka, o prievarta baisu gerąčias bakterijas išplaut g.gif o jeigu jų jau nėra - tai tie dušai tikrai neprisideda prie gerųjų bakterijų apsigyvenimo.

Alyvuogių aliejų visada pilu į salotas, museit reikia pradėt šiaip gert biggrin.gif o česnaką labai mėgstu, bet kaip paskui panaikinti tą kvapą iš burnos? doh.gif

Šiandien susimaliau 250 gr džiovintų slyvų, 250 gr džiovintų datulių ir 250 gr džiovintų spanguolių biggrin.gif stiprinsiu imunitetą ir žarnyną.

Zuzi, o kaip sekasi kovoti su pienlige? Kokia patirtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 25, 05:40)
Sveika  4u.gif

Šiaip tai aš bijau visokius dušus naudoti - natūraliai vanduo nepatenka, o prievarta baisu gerąčias bakterijas išplaut  g.gif o jeigu jų jau nėra - tai tie dušai tikrai neprisideda prie gerųjų bakterijų apsigyvenimo.

Alyvuogių aliejų visada pilu į salotas, museit reikia pradėt šiaip gert biggrin.gif o česnaką labai mėgstu, bet kaip paskui panaikinti tą kvapą iš burnos?  doh.gif
Šiandien susimaliau 250 gr džiovintų slyvų, 250 gr džiovintų datulių ir 250 gr džiovintų spanguolių biggrin.gif stiprinsiu imunitetą ir žarnyną.

Zuzi, o kaip sekasi kovoti su pienlige? Kokia patirtis?  ax.gif

Ojei ojei... Visa gyvenima nezinojau kas per daiktas tai yra kol nepastojau. doh.gif
Kokiam 6-7 menesy nueinu i wc ir ten matau rausvas isskyras. Tuoj i panika puoliau, staigiai pas gydytoja. Ta pasiziuri mane, o pas mane "bujoja" grybai... doh.gif
nuo tada, iki pat galo nestumo sedejau "ant zvakuciu". verysad.gif Atsimenu "Lomexin" - kitu jau ir nepamenu pavadinimo. Taip pat geriau tabletikes. Ir vyras gere. Baisiai brangios rupuzes buvo. (Irgi nepamenu pavadinimo). Keikiaus del tos rupuzes ne ta zodis. gun_rifle.gif

Gydytoja sake, kad nestumas baigsis - baigsis ir pienlige. thumbup.gif Valio, galvojau... doh.gif

Jau vaikui trys metai. O iki siol turiu zaraza. Per tuos tris metus seke vel tabletytes, zvakutes... cry.gif
Paskui isvaziavau isvykau gyventi i UK. Kuri laika nesimaciau (visom prasmem lotuliukas.gif ) su vyru, tai pienlige buvo dingus. blink.gif
Veliau vel "susiejom" ir velniava sugrizo. Apie jokius vaistus jau galvot nebenorejau, tad dalia palengvindavau apsiplaudama (vidiniu dusu) sodos tirpalu. Rezultatas neblogesnis nei vaistai ir kainuoja "kapeikas". Tik pradedu jaust "grybavimo sezona" prasidedant - tuojaus "pasidusinu" ir praeina. Aisku neilgam, vel kita menesi sugrizta.
Todel atsizvelgiau i mityba. Nors ji ir taip is esmes, manau yra nebloga pas mane:
Saldumynu niekada nemegau, dabar praktiskai ju visai atsisakiau.
Ka itraukiau i raciona - kasdien butinai spaustas svieziu aplesinu+citrinu sultis, cinko papildus, nakvisu alieju, kiekviena ryta avizu kose (su sauja dziovintu vaisiu - spanguoles, slyvos ir t.t.), kasdien bent po 2-3 obuolius, pagal galimybes-melynes ir kitos uogos, kasdien bent 2 dideli puodai zalios arbatos, stengiuos dazniau nusipirkti ir suvalgyti jogurto, isgerti stikline kefyro. Sitokiu budu stiprinu imuniteta, gerinu sveikata bei grozi. ax.gif

Galiu pasakyti, kad nors pienlige ir nedingo, bet zymiai zymiai sumazejo... (Tam reikejo keliu menesiu).
O realiai nedarau nieko ypatingo. g.gif

Turiu itarima - gal del vyro isskyru man kazkas ten darosi? Nors prezervatyvu nekenciu.. man atrodo, kad kaiptik nuo ju tik blogiau. schmoll.gif Ai, nezinau. box.gif

P.S. - kasdien valgau salotas su alyvuogiu aliejum, galvoju, gal irgi reik pradet ana gert gryna... umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 lapkričio 2011 - 18:12
Aš tai nežinau, ką dar mityboje keisti: saldumynų visai atsisakiau dabar, anksčiau valgydavau retai (kartais būdavo taip, kad kartą į mėnesį, bet labai daug sukertu...).
Kavos gerdavau, bet jau atsisakiau visiškai.

O mes ir šiaip valgom ganėtinai sveikai: daug žuvies, daržovių visada prie pagrindinio patiekalo. Vaisių irgi daug ir įvairių, jogurtą, riešutų pakramtau. Ir sportuoju reguliariai.

Bet čia man matyt dėl tos nelemtos mycoplasma hominis viskas g.gif šiaip jeigu ilgai kankina ginekologinės (ir šlapimo takų) bėdos patariama visų pirma išsitirti dėl LPL trijulės: chlamydia, mycoplasma, ureaplasma. Tai vat reikia man ją išsigydyt kažkaip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 25, 06:24)
Aš tai nežinau, ką dar mityboje keisti: saldumynų visai atsisakiau dabar, anksčiau valgydavau retai (kartais būdavo taip, kad kartą į mėnesį, bet labai daug sukertu...).
Kavos gerdavau, bet jau atsisakiau visiškai.

O mes ir šiaip valgom ganėtinai sveikai: daug žuvies, daržovių visada prie pagrindinio patiekalo. Vaisių irgi daug ir įvairių, jogurtą, riešutų pakramtau. Ir sportuoju reguliariai.

Bet čia man matyt dėl tos nelemtos mycoplasma hominis viskas  g.gif šiaip jeigu ilgai kankina ginekologinės (ir šlapimo takų) bėdos patariama visų pirma išsitirti dėl LPL trijulės: chlamydia, mycoplasma, ureaplasma. Tai vat reikia man ją išsigydyt kažkaip sad.gif

Ziuriu meniu tamstos praktiskai toks pat kaip musu seimynos.
Na dar as pasimegauju kartais raudono vyno taure. Bet dabar ir to atsisakiau... blink.gif
Bandysiu gal cia, pas UK daktarus tirtis, bet kazkaip nekyla ranka. (Ir koja... lotuliukas.gif )
Atsakyti
Na as apsilankius pas gydytoja daug ka suzinojau nauja

visu pirma sako ar butina naudot zvakutes, atseit iskentek ir praeis g.gif
vaistu nera nuo ju, tik betarpiskas kisimas visko doh.gif
plaUT tik vandeniu.

ir sako gal per reti santykiai su vyru? sakau kaip jie bus dazni, jei atrodo kad po vyro suaktyveja? sako vyro gydyt tikrai nereik, reik reguliariu santykiu.

kaip diena, taip naujiena cool.gif
Atsakyti
Aš dabar irgi užsienyje (ne UK), tai eisiu čia pas vietinius daktarus, gal jie ką gudresnio pasiūlys.
Nors kiek girdėjau čia jiem neitin rūpi pacientų gydymas doh.gif

beibikas, o tai gydytojas daugiau mylėtis liepė, atseit tai gelbėja nuo grybelio?
Atsakyti
na nezinau ar daugiau, tiesiog reguliariu santykiu.

cia ji man taip pasake
Atsakyti
QUOTE(beibikas @ 2011 11 25, 06:29)
Na as apsilankius pas gydytoja daug ka suzinojau nauja

visu pirma sako ar butina naudot zvakutes, atseit iskentek ir praeis g.gif
vaistu nera nuo ju, tik betarpiskas kisimas visko doh.gif
plaUT tik vandeniu.

ir sako gal per reti santykiai su vyru?  sakau kaip jie bus dazni, jei atrodo kad po vyro suaktyveja? sako vyro gydyt tikrai nereik, reik reguliariu santykiu.
kaip diena, taip naujiena cool.gif

Ale tiksliai... doh.gif Man irgi po santykiu - jau galiu ruostis. fear.gif Todel ir jie reteja butent del pienliges. lens.gif
Zvakuciu as jau atsisakiau visam laikui - pinigu svaistymas.
O plaut tik vandeniu turima omenyje isore turbut? unsure.gif

"Iskentek ir praeis..." doh.gif verysad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti