Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Ar gali nuo pienligės sutrikti mėnesinės ir vietoj jų tiesiog būti rausvos išskyros? Pilvą skauda, krūtinė skaudi, grynai mėnesinių dienos, jų nėra tik išskyros. Šią savaitę pavartojau gynofit pieno rūgšties kremą, nes kažkoks niežulys atsirado, o ir išskyrų labai daug, teka tiesiog viskas. Žodžiu nesuprantu, kas darosi.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Nepasakyciau, jog manai labai dziugu jungtis i sia tema, taciau tenka doh.gif
Keleta metu kankinausi ir as su sia liga, taciau pries pusantru metu privati gydytoja atliko tepineli ir israse vaistuku.Gerem kartu su MB, taciau ten ji rado daugiau nei tik pienlige, todel dabar negaliu tiksliai prisiminti ka nuo ko geriau, taciau puikiai pamenu jog naudojau MACMIROR zvakutes.Pusantru metu neturejau jokiu problemu,taciau siandien vel kazka pajutau panasaus i ta nemalonia liga doh.gif
Palauksiu dar keleta dieneliu ir jei nepraeis keliausiu pas ta pacia gydytoja ir butinai cia prasaysiu.Taciau jau dabar galiu siulyti pasidometi MACMIROR zvakutemis, nes iki ju ir chlotrimazolis ir lomexinas ir daud daug kitu vaistu man buvo puikiai zinomi ir duodavo tik trumpalaike nauda.Ir dar siulau BUTINAI gerti vitaminus ir stiprinti organizma, nes as 2 savaites ju negeriau ir kaip tycia apturejau streso verysad.gif stai ir turiu
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 03 14, 22:26)
Ar gali nuo pienligės sutrikti mėnesinės ir vietoj jų tiesiog būti rausvos išskyros? Pilvą skauda, krūtinė skaudi, grynai mėnesinių dienos, jų nėra tik išskyros. Šią savaitę pavartojau gynofit pieno rūgšties kremą, nes kažkoks niežulys atsirado, o ir išskyrų labai daug, teka tiesiog viskas. Žodžiu nesuprantu, kas darosi.

Gal nescia?

Atsakyti
Sia slikstyne uzsikreciau kai dar buvai visai mazyte... megau baseinus.. tuo ir pasireiske..
Veliau vis umejo.. budama 16m.. apsilankiau pas ginekologe, ji man israse Tantum Roza, nepadejo..
Apmazejo, bet vis atsinaujindavo.. siaip organizmas gan stiprus buvo tai kovodavo..
Praejo keleri metai isvaziavau i uzsieni.. Meile be apsaugu ir pasekmes iki dabar jauciamos.. o varo is proto... o pinigu kiek sukista.. Polyginax, Flucozal, Flagyl... visko geriau, pakartotinai... visus metus, negailejau.. Dar blogiau.. Atrodo paastrejo viskas po situ vaistu..MAt antibiotikai vieni is ju..

O cia senoje temoje prisiskaiciau visokiausiu idomybiu ir is tikruju mane ikvepe vel pradeti kovoti su ta pienlige, nors jau buvau pripratusi, neturejau partnerio, ji man kaip ir nebetrugde.. taciau neperseniausiai susiradau vaikina ir pradedu jausti, kaip ta liga man gadina sexualini gyvenima ir siaip suteikia diskomforta..
Prisiskaiciau cia visko.. ir supratau, kad tik NATURALIU BUDU as su tuo grybeliu susidorosiu...
Ir vat man uzkliuvo HEMOGLOBINO DIDINIMAS KRAUJYJE, aisku cia tik mazyte dalis gydymo, zadu darytis azuolu zieves ir tos ugniazoles bei ramuneliu ir t.t. tirpala... cesnaka i desine ranka, kefyra i kaire thumbup.gif
O kas liecia HEMOGLOBINA, sakau tai is savo patirties yra be galo pigus bet be galo veiksmingas budas... mano tecio dedei net padejo isgydyti kraujo vezi, tai as sneku ne vien apie pienlige.. apie kitas ligas

As juos vadinu angliukais wink.gif beprotiskai stiprus dalykas.. pasijunta po poros dienu.. tonizuoja tavo kuna ir tai yra NATURALUS Zemes Syvai... jokios chemines sudeties.. vien naturali sudetis, pasiskaitykite pacios. > > http://www_sibiroflo...ndex.php/mumijo
!!! Tik as JU neperku vaistinese, as perku jas RUSU vaistinese, t.y randamos dazniausiai turguose, jie yra daug naturalesni nes vezami is Rusijos, o musu vaistinemis as nepasitikiu, be to ten daug pigiau.. Zodziu uz viena pleskike tabletikiu sumokesite 9Lt, bent jau pas mane Panevezy taip yra. Ir dar ziurekite, kad butu TABLETIKES, o NE KAPSULES schmoll.gif . Dar karta pasikartosiu pirkite is moteriskiu su rusiskais preparatais, kad nebutu komercines. Jos dazniausiai buna neipakuotos, atskirom pleskikem parduodamos. Tikrai nepakenks. Pades tik sustipreti ir atsistoti ant koju. Ryt leksiu kalna ju prispirkt, nes kiek gerdavau tiek sustipredavau, nei ligos mane puldavo nei ka. Pasaka.
Buvau tiesiog pamirsusi apie jas, kol neprispire ligos vel...
Jos yra sleikstaus skonio.. gali nepatikti... siulyciau pries geriant prisipilti vandens i burna ir tada tabletike ikisti, ji mazyte todel turetu lengvai nuslysti. Kai buvau jaunesne gerdavau po 1tablete RYTE pries valgi tik atsikelus. Bet dabar padidinsiu doze. Gersiu 2. Zesime kaip BUs. Tikiuosi mano info Jums nors kiek suteiks sviesos spindulelio to grybelio pelkeje. Prigausim mes ta gyvate , rasim buda... doctor.gif As tikiu.. Sekmes Jums yess.gif
Atsakyti
QUOTE(zanina @ 2010 11 24, 16:35)
Pasiskaitykite čia gal kas nors tiks:
http://www.homosanit...zes_nugalejimas

Geras straipsnis, tik klausimas tas, kaip jau zinoti, kad Grybelis pasidave???
Gerai Simptomai isnyks, bet jis buna pasislepia ir vel islenda.. po kiek menesiu.. metu..net savaiciu..

Dieve Duok Mum Stiprybes...
Atsakyti
Pirma kalbate apie natūralų būdą, o iškart po to - apie tabletikių rijimą g.gif
Tokia tema tikrai gera ir naudinga, bet kažkaip norisi pasakyti, kad merginos moterys, aklai nepasikliautų bet kokio forumo postais ir bėgtų aklai pirkti visko, kas, tariamai ar tikrai padėjo, nes jei padėjo vienam, dar nereiškia, kad padės kitam, ir jei yra kažkokių didesnių problemų su pienlige, ir ji trugdo gyventi, tai, manau, protingiausia, nueiti pas savo ginekologę ax.gif Nes jei pačios pradėsime save gydyti, tai galime ir nusigydyti...
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2011 03 21, 10:08)
Pirma kalbate apie natūralų būdą, o iškart po to - apie tabletikių rijimą g.gif
Tokia tema tikrai gera ir naudinga, bet kažkaip norisi pasakyti, kad merginos moterys, aklai nepasikliautų bet kokio forumo postais ir bėgtų aklai pirkti visko, kas, tariamai ar tikrai padėjo, nes jei padėjo vienam, dar nereiškia, kad padės kitam, ir jei yra kažkokių didesnių problemų su pienlige, ir ji trugdo gyventi, tai, manau, protingiausia, nueiti pas savo ginekologę ax.gif Nes jei pačios pradėsime save gydyti, tai galime ir nusigydyti...

Bent skaitete tableciu sudeti? kai paskaitysite tada komentuokite..

Jei Ginekologai taip padetu, nebutu sitos temos forume... metu metus lankausi pas skirtingus ginekologus ir uzsienyje, ir LT, ir manau dauguma moteru cia pritartu, kad jos ne kiek nepadeda nugaleti ligos. Yra be Galo sunku.
Tad geriau as pasitelksiu savo nuojauta.. nei mokesiu tusciai pinigus uz konsultacijas ir vaistus kurie drozia mano kepenis..
Atsakyti
Man si problema atsirado pirma karta gyvenime pries sav, paasikejo, kad as laukiuosi - gal tai itakojo? Simptomai visi pienliges, taciau ginekologe padare tepineli ir jame grybelio nerasta!! Nors apziuros metu rasti pokyciai pasak ginekologes yra budingi pienligei. Vis tik man prirase maksties zvakuciu berods su laktobacilomis, 3 panaudojau, kol kas nejauciu ypatingo efekto. Nuo tada kai atsirado si beda nesimylejau, nes jausmas po sekso "neapsakomas" - degina tarsi kokios stiprios rugsties pripilta butu i makst, nezinai kur detis... Jei si liga tokia neisgydoma tai tikrai ne kas....
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės. Noriu papasakoti savo sėkmingai besibaigiančią (tfu, tfu, tfu) pienligės istoriją, gal kam nors padės mano patirtis ir padarytos išvados.
Pirmas kartas buvo prieš kokius aštuonis metus, tuomet gyvenau be vyrų, tai kaltinti jų negaliu. Po to pasikartodavo nedažnai, pareigingai vaikščiojau pas gydytojus, gėriau paskirtus vaistus, praeidavo be problemų. Saldumynų nemėgau niekada, rūgpienius mėgau visada, tamponų, stringų nenešiojau, įnirtingai antro galo irgi niekad nešveičiau ir apskritai neturėjau supračio, iš kur tai pas mane išlindo. Paskui sumąsčiau, kad gal kalta paliegusi virškinimo sistema ir išgertos tonos omeprazolio, slopinančio rūgštį - grybai mėgsta šarminę aplinką. Vėliau pradėjo tas nemalonumas dažnėti. Tepinėlyje rasdavo Candida. Vienos ginekologės duodavo flukanazolio piliulę ir draugui, kitos sakydavo, kad, tai ne lytiniu keliu plintanti liga, mylėtis galima, partnerio gydyti nereikia. Praeitų metų pavasarį liga tapo chroniška, t. y. paskirta gydytojo schema: flukanazolio piliulė, po trijų dienų kita, po savaites dar viena nesuveikė. Piliulė užgesindavo uždegimą trims dienoms, po to viskas atsinaujina. Flukanazolis nebeveikė. Ėjau pas keletą gydytojų, viena jų pradžiugino, kad čia mažiausiai pusei metų. Visos kalbėjo apie apatinį trikotažą, imuniteto stiprinimą ir kitus jums girdėtus dalykus. Ėmiausi įvairių priemonių, apie kuriuos parašyta šiame forume. Deja, gerą savaitę mane kankinobaltos ir kitokios išskyros (ačiū bent, kad bekvapės ir nedaug) toks niežėjimas ir perštėjimas, kad apie nieką kitą galvot negali, kitas tris savaites lengvi dilgčiojimai ir klausymasis savęs su liūdna išvada - nepraėjo. Atrodė, kad paaštrėjimai prasideda nuo pasimylėjimo, bet nebūtinai, nuo ovulių su teigiamomis bakterijomis, nuo makšties terpę rūgštinančių ovulių, jau darėsi panašu, kad ir nuo vėjelio dvelksmo. Kai nebepadėjo flukanazolis, vietiškai gydžiausi MACMIROR COMPLEX, gydytoja rekomendavo, sakė, kad jos veikia kitaip, neišnaikina gerosios mikrofloros ir gydo uždegimą, sukeltą ir grybų, ir bakterijų. Vieną savaitę irgi gydytojos rekomendacija bandžiau nedaryti nieko iki mėnesinių. Maniau stogas nuvažiuos, po to vis tiek sunaudojau visą ovulių kursą plius MACMIROR tepalą. Tuo metu įnirtingai bandžiau išsiaiškinti priežastis ir konkrečius kenkėjus. Ėjau pas gastroenterologą, išmatose rado Candida padidėjusį kiekį. Pusę metų gydė mane teigiamais grybais, bakterijomis ir agliutenine dieta. Imuniteto stiprinimo labui nuėjau pas homeopatus, geriu po pusantro litro vandens per dieną su detox-kit lašiukais, valančiais organizmą. Gėriau kelis mėnesius DIDA papildą. Vieno pienligės paaštrėjimo metu pasidariau Endemike gynosystem tyrimą. Candidos ten nerado (požymiai man visai nesiskyrė nuo ankstesnių, kai poliklinikoje rasdavo būtent tuos grybus), aptiko anaerobinių bakterijų gardnerella vaginalis ir enterokokų padidintą kiekį. Enterokokai mano ginekologę užvedė ant minties, kad reikia tikrinti, ar mano draugas neserga lėtiniu prostatitu, kurio jis gali ir nejausti. Tam pačiam Endemike patikrinom ir jį - rado enterokokų ir ureaplazmų. Tada nuvingiavom pas urologą, kuris paskyrė kursą metronidazolio, naikinančio būtent anaerobines bakterijas, man ir to paties vaisto plius antibiotikų ir dar kažkokią bjaurastį mano vargšui draugui, kuris kantriai viską sugėrė (mylėtis tai nori...). Po metronidazolio man dar buvo vienas paaštrėjimas, sieju jį su masturbacija. Gydymas vėl vietinis - MACMIROR ovulės ir tepalas iki mėnesinių. Po to makščiai nedariau nieko - jokių specialių skalbimų, tik vandenėliu vakarais išorinius lytinius organus, jokių ovulių, įskaitant teigiamas bakterijas. Tuo tarpu mano draugas sugėrė visą kursą vaistų, išlaukė savaitę, kaip liepta, pasitikrino pas urologą. Kažkokių to lėtinio prostatito pėdsakų dar likę (tam jis ir lėtinis), bet bakterijų nebebuvo. Dabar jau mylėjomės su gumyte ir be jos (tik pamaloninama pirštuku dar nesileidžiu - bijau) ir pora mėnesių nėra jokio ligos požymio, ir to lėtinio, kai klausydavausi, ar čia man vaidenasi, ar tikrai dilgčioja. Labai tikiuosi, kad ilgam. O jei net ir ne - mano atveju tai didelė pergalė.
Reziumuoju išmintingais patarimais, jei užpuolė chroniškas makšties uždegimas:
- nepasiduokite, ieškokite priežasties, sukeliančios paaštrėjimą. Tik pašalinus erzinantį faktorių (mano atveju masturbacija ir draugo lėtinis prostatitas), makšties mikroflora pamažu grįš į savo vėžes.
- darykitės tyrimus už pinigus, nes tepinėlis parodo toli gražu ne viską. Gydytojai dažniausiai apsiriboja tepinėliu net ir tada, kai matosi, kad atvejis komplikuotas ir neparodo krypties, kur eiti. Bijau, kad didelė dozė flukanazolio man išžudė grybus, tačiau tai sudarė sąlygas sužvėrėt bakterijoms.
- gydykite žarnyną. Pageidautina ne savarankišku bakterijų gėrinėjimu, o kontroliuojant gastroenterologui.
- stiprinti imunitetą. Bandžiau aš gerti iki tol visokias ežiuoles, ženšenius, valgyt česnakus. Padėjo kaip kompresas numirėliui. Jaučiu poslinkius tik nuo žarnyno gydymo ir homeopatinių lašiukų.
Dovanokit, kad tiek daug prirašiau - skaudi tema. Sėkmės kovoj.
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 12 11, 02:05)
...Ginekologe siule isbandyt super vaista, berods austrijos gamybos, galima rast Rusijoj ar Baltarusijoj. Tai injekcijos, kuriu veiklioji medziaga privercia maksties lazdeles sekretuot daugiau rugsties, tada atsistato mikroflora ir grybelis pridusta.
Sian suzinojau, kad tos injekcijos virs 100lt kainuoja...

Gal pavadinimą žinote? Mano gydytoja apie tokias negirdėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2011 03 21, 04:26)

O kas liecia HEMOGLOBINA, sakau tai is savo patirties yra be galo pigus bet be galo veiksmingas budas... mano tecio dedei net padejo isgydyti kraujo vezi, tai as sneku ne vien apie pienlige.. apie kitas ligas

Jus cia rimtai? blink.gif
Atsakyti
besina tos ligos. tris kartus buvau pas gydytoja, bet praktiskai ne ka padejo. gal 5 proc. pagereja, bet tik nutrauki ir vel tas pats.

nezinau net kas yra. nei persti, nei skauda, nei ka (tik kvapas nemalonus), bet tiesiog be iklotu negali, ir net jie nepadeda. praktiskai turi keisti ne tik apatines kelnes kasdien, bet ir paprastas kelnes. plauni ir plauni, dzinsai ilgiau kaip puse metu nelaiko, nes nuo plovimo ir nuo pastovios dregmes klynuose skyles pasidaro ir tenka mesti. atsibodo vaikscioti kaip i kelnes prisisiusiojus. ir prausies, ir pan., nieko.... prisiskaiciau cia visokiu vaistu pavadinimu, bet kad dauguma su receptais. o kokiu buna be receptu? ir kazkaip nervina tos zvakutes, negi nera paprastesnio budo: geriamu tableciu? ir be recepto?
Atsakyti