Sveikos, merginos. Jūsų tema nuostabi - tokių vertingų patarimų radau, ir kalbate iš patirties, o ne teoriškai kaip dažnai daro gydytojai. ėmiausi jūsų išmintį taikyt praktikoje, tik vat alaus sunku atsisakyt ir cukraus... Mano situacija įdomi - turiu ir aš pasikartojančią pienligę, nelabai baisią, bet nemalonią. labiausiai gal buvo padėjęs gydymas, kai ištyrė, kuriai medžiagai jautrus tas mano grybas. tada gėrėme vaistus abudu su vyru, rimtą poros sav kompleksinį kursą. kurį laiką tikrai buvo geriau, bet paskui nėštumas, gimdymas, žindymas vėl viską išderino. sukdavausi su lomexin 600 žvakute.
dabar gi turėjau visokių stresų ir buvau tikra, kad pienligė atsinaujino. kreipiausi į medicinos diagnostikos centrą, nes lomexin nebepadėjo. gydytoja irgi buvo tikra, kad tai candida, paskyrė tų pačių nusibodusių diflucan ir gyno pevaryl. Sunaudojau viską. ale šiandien skambinu dėl tyrimo - sako, grybelis nerastas

sakau, ar galėjo būti, kad jis buvo, bet nerastas, sako - galėjo. kažką ten man aiškino, kad tas grybas gal nebuvo taip giliai nuėjęs užtat ir nerado. keista. beje, taip man jau nebe pirmą sykį. sako, gal jums tiesiog disbakteriozė...
beje, labai žaviuosi jūsų partneriais, kurie taip nuolankiai ir supratingai grybą pakenčia. turėjau atvejį, kai mane dėl pienligės netgi paliko... tuometiniam parneriui tai buvo nemalonu, asocijuodavosi su venerinėm ligom. tad vertinkite saviškius