Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 40 namučiai

nu, Ingenai, mane ir vel stebina kazkoks va bendrumo jausmas su tamista - ziuriu, mes net nuotrauku albuma viena FB pavadinusios vienodai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 11 lapkričio 2010 - 13:11
ech, jūs, tokio miano kūrinio neįvertinot cray.gif
nu kaip jūs galite? a?

lotuliukas.gif

aš ir buvau kažkada ligonė. greičiausiai įtakos turėjo Doriforės (berods jos) minėta priežastis - toks darbas, po kurio nieko kito negali nei skaityti, nei matyti.
galvoju, prieš kurį laiką grįžusi namo, negalėdavau nieko rimto skaityti. darbe ištisai rėkimai, klykimai. tai man tas "seilėtakis" buvo kaip tik.
pamenu, kad surijau tokiu greičiu, kad nekliuvo, nei kūrinio rimtumas, nei stilius, nei žodynas....

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 12:27)
Ingėnai, skaityk tada, kai savo bibliotekoj būsi perskaičius visas knygas  biggrin.gif Pažiūrėk filmą, parodiją ir nieko neprarasi žinok.

Va šitas dalykas, įtariu, man dar ilgai negresia lotuliukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 12:39)
Šiaip gal norėčiau paskaityt normalias interpretacijas ir analizes. Nors suprantu, kad tiek laiko skirti nereikšmingai knygai, per didelė prabanga  ax.gif

drinks_cheers.gif

Aš juk vakar apturėjau reikalų su provansiečiu tongue.gif iš sena.lt tongue.gif
Norėjau vienos brangios pasakų knygos dovanai (Potter Beatrix). Pagal registruotą sena.lt pardavėją nesupratau, kad čia vienas iš (per mažai požymių, o ir parduoda tik trejetą knygų). Susitarėm, vakare atvežė man knygą, žiūriu ne ta blink.gif Visai kitokios pasakos cool.gif Aišku, neėmiau. Susimaišė jis mat. Bet pažinau tą vaikinuką, nes pavasarį esu pas jį "Vėjo nublokšti" pirkusi. Dar pasitiklinau "Ar jūs iš Alma Litteros" tongue.gif , pasirodo, jep smile.gif Pakalbėjom, kad jis tik vairuotojas, išvežioja tas knygas, o jų registruotų pardavėjų sena.lt gal dešimt yra.
Kadangi jau buvo atvažiavęs, pasinaudojau proga ir nusipirkau Picoult "Trapumą".
Bet supratau, kad jie nerealiai maišosi (buvo dviese). Pradėjo grybus pjauti, klausinėti ką aš užsisakiusi ir t.t. Šiandien vėl ką tik man paskambino, sako, laukiu prie Katedros doh.gif lotuliukas.gif
O dėl vienos knygos, kurios, nesulaukusi pavasarį atsisakiau, tai gal jau tris ar keturis kartus man skambino. Išsiaiškinam kas ir kaip, po kelių mėn. vėl skambutis - jūs buvote užsisakiusi "Stebuklų miestą" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2010 11 11, 13:11)
nu, Ingenai, mane ir vel stebina kazkoks va bendrumo jausmas su tamista - ziuriu, mes net nuotrauku albuma viena FB pavadinusios vienodai bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Man virtuali bendrystė ne su tavimi pirma tongue.gif Mus pastoviai čia maišydavo su Papugele, net Papugėnu buvo užvardinę, kaip jungtinę šaiką lotuliukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 11 11, 13:18-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 11 11, 13:18)
aš ir buvau kažkada ligonė. greičiausiai įtakos turėjo Doriforės (berods jos) minėta priežastis - toks darbas, po kurio nieko kito negali nei skaityti, nei matyti.
galvoju, prieš kurį laiką grįžusi namo, negalėdavau nieko rimto skaityti. darbe ištisai rėkimai, klykimai. tai man tas "seilėtakis" buvo kaip tik.
pamenu, kad surijau tokiu greičiu, kad nekliuvo, nei kūrinio rimtumas, nei stilius, nei žodynas....

Man tokiu atveju geri vaistai yra visokios Madame bei Parduotuvių maniakės tongue.gif
Tiesa, tos žadėtos laukiamos Maniakės kažkodėl taip ir nesulaukiam g.gif
Atsakyti
pati sukūriau, pati neatsimenu - priminkit prisijungimą prie SMskaitytojos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 11, 13:23)
V

Tiesa, tos žadėtos laukiamos Maniakės kažkodėl taip ir nesulaukiam g.gif

o kokia dar turi būti? bigsmile.gif
Atsakyti
skaitau Sargon Youkhana "Lelijų labirinte" išleistą "Gimtojo žodžio" leidykloje 2009m,iš vokiečių kalbos vertė Giedrė Kulvinskaitė-vertė pažodžiui,sakiniai kažkokie mediniai,tiesiog gėda leidyklai tokiu skambiu vardu.Gaila,nes knygos siužetas neblogas.Istorinis kriminalinis romanas.
Mačiau pirkti "Parduotuvių maniakė ir kūdikis" bet aš biblėj pabandysiu gauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 11 lapkričio 2010 - 13:30
QUOTE(muminukas @ 2010 11 11, 13:25)
pati sukūriau, pati neatsimenu - priminkit prisijungimą prie SMskaitytojos  ax.gif
Papildyta:
o kokia dar turi būti?  bigsmile.gif

Nebepamenu, kokia, nes jau seniai buvo kalbėta. Angliškai ji jau turbūt išleista. O lietuviai kažkodėl neskuba versti.
Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 11, 13:28)
Mačiau pirkti "Parduotuvių maniakė ir kūdikis" bet aš biblėj pabandysiu gauti

Ne šita schmoll.gif Turi būti dar naujesnė.
O gal ir nebevers verysad.gif
Atsakyti
manau, MAžoji parduotuvių maniakė ax.gif

pasukau į Jotemą, sulaukiau atsakymo, kad dar neturi vertimoo. bet susidarė įspūdis, kad iš tikro ir nežino, ar ji verčiama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 12:49)

Todėl, kad ta knyga yra iš kalėdinių dovanų. Jeigu parašys atsiliepimą, tai gavėjas gali suprasti, ką ji ištraukė  ax.gif

aaa,tada aisku,nu tikiuosi nepamirs parasyti veliau,idomu kas ten per knyga smile.gif O kada pradedam siusti dovanas? gal nebutina laukti paciu kaledu,juk pastas tada labai apkrautas buna,as jau galeciau,kad ir kita savaite issiusti savo istrauktajai.Pavyzdziui pas mus darbu kalediniai vakareliai jau prasideda nuo dabar,sventes banketai,tai kodel ir nesusikeitus jau dovanomis,nebutina tikrai laukti gruodzio biggrin.gif
Atsakyti
nepamenu, gal jau buvau klaususi. jei buvau, tada vėl pamiršau, dabar pažadu užsirašyti.

noriu nusipirkti tokiąknygą. vaikystėje aš jos neturėjau, turėjo kaimynė. toje knygoje pasakojama kažkokia istorija ir tuo pačiu pridėta įvairių darbelių, kaip pasidaryti tos istorijos veikėjus.
manau, buvo verstinė, gal iš vokiečių kalbos, gal kokios VDR.
tos knygos iliustracijų, kaip daryti darbelius, Tyto alba įdėjo į Auklės knygą, bet nenurodė šaltinio blink.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 11, 14:49)
nepamenu, gal jau buvau klaususi. jei buvau, tada vėl pamiršau, dabar pažadu užsirašyti.

noriu nusipirkti tokiąknygą. vaikystėje aš jos neturėjau, turėjo kaimynė. toje knygoje pasakojama kažkokia istorija ir tuo pačiu pridėta įvairių darbelių, kaip pasidaryti tos istorijos veikėjus.
manau, buvo verstinė, gal iš vokiečių kalbos, gal kokios VDR.
tos knygos iliustracijų, kaip daryti darbelius, Tyto alba įdėjo į Auklės knygą, bet nenurodė šaltinio  blink.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ta?
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 11, 14:05)

oro_buckis.gif ta bigsmile.gif belieka rasti, kas parduoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 11 11, 14:41)
aaa,tada aisku,nu tikiuosi nepamirs parasyti veliau,idomu kas ten per knyga   smile.gif  O kada pradedam siusti dovanas? gal nebutina laukti paciu kaledu,juk pastas tada labai apkrautas buna,as jau galeciau,kad ir kita savaite issiusti savo istrauktajai.Pavyzdziui pas mus darbu kalediniai vakareliai jau prasideda nuo dabar,sventes banketai,tai kodel ir nesusikeitus jau dovanomis,nebutina tikrai laukti gruodzio  biggrin.gif

As manau, kad reiketu palaukti nors paciu pirmuju gruodzio dienu. Nes mes ne siaip sugalvojom viena kitai po dovana nupirkt, o siejam jas su Kaledom. biggrin.gif

Be to, manau ne visos dar nupirko ar padare smile.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 11 11, 15:06)
oro_buckis.gif ta  bigsmile.gif belieka rasti, kas parduoda  ax.gif

smile.gif
As zinau ja, nes pati turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 11 lapkričio 2010 - 14:10