QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 12:27)
Ingėnai, skaityk tada, kai savo bibliotekoj būsi perskaičius visas knygas
Pažiūrėk filmą, parodiją ir nieko neprarasi žinok.
Va šitas dalykas, įtariu, man dar ilgai negresia
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 12:39)
Šiaip gal norėčiau paskaityt normalias interpretacijas ir analizes.
Nors suprantu, kad tiek laiko skirti nereikšmingai knygai, per didelė prabanga
Aš juk vakar apturėjau reikalų su provansiečiu

iš sena.lt
Norėjau vienos brangios pasakų knygos dovanai (Potter Beatrix). Pagal registruotą sena.lt pardavėją nesupratau, kad čia vienas iš
tų (per mažai požymių, o ir parduoda tik trejetą knygų). Susitarėm, vakare atvežė man knygą, žiūriu ne ta

Visai kitokios pasakos

Aišku, neėmiau. Susimaišė jis mat. Bet pažinau tą vaikinuką, nes pavasarį esu pas jį "Vėjo nublokšti" pirkusi. Dar pasitiklinau "Ar jūs iš Alma Litteros"

, pasirodo, jep

Pakalbėjom, kad jis tik vairuotojas, išvežioja tas knygas, o jų registruotų pardavėjų sena.lt gal dešimt yra.
Kadangi jau buvo atvažiavęs, pasinaudojau proga ir nusipirkau Picoult "Trapumą".
Bet supratau, kad jie nerealiai maišosi (buvo dviese). Pradėjo grybus pjauti, klausinėti ką aš užsisakiusi ir t.t. Šiandien vėl ką tik man paskambino, sako, laukiu prie Katedros
O dėl vienos knygos, kurios, nesulaukusi pavasarį atsisakiau, tai gal jau tris ar keturis kartus man skambino. Išsiaiškinam kas ir kaip, po kelių mėn. vėl skambutis - jūs buvote užsisakiusi "Stebuklų miestą"
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2010 11 11, 13:11)
nu, Ingenai, mane ir vel stebina kazkoks va bendrumo jausmas su tamista - ziuriu, mes net nuotrauku albuma viena FB pavadinusios vienodai
Man virtuali bendrystė ne su tavimi pirma

Mus pastoviai čia maišydavo su Papugele, net Papugėnu buvo užvardinę, kaip jungtinę
šaiką
Papildyta:

+2010 11 11, 13:18-->
QUOTE(laiminga

@ 2010 11 11, 13:18)
aš ir buvau kažkada ligonė. greičiausiai įtakos turėjo Doriforės (berods jos) minėta priežastis - toks darbas, po kurio nieko kito negali nei skaityti, nei matyti.
galvoju, prieš kurį laiką grįžusi namo, negalėdavau nieko rimto skaityti. darbe ištisai rėkimai, klykimai. tai man tas "seilėtakis" buvo kaip tik.
pamenu, kad surijau tokiu greičiu, kad nekliuvo, nei kūrinio
rimtumas, nei stilius, nei žodynas....
Man tokiu atveju geri vaistai yra visokios Madame bei Parduotuvių maniakės
Tiesa, tos žadėtos laukiamos Maniakės kažkodėl taip ir nesulaukiam