Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 40 namučiai

QUOTE(sphinx @ 2010 11 11, 12:23)
Dorifore, tik į Twilight temą atsiliepimo nedėk lotuliukas.gif

Skaitai mano mintis biggrin.gif Vakar galvojau, gal įdėti joms ten. Bet jaučiu suvalgytų mane gyvą už tai blink.gif
Atsakyti
Dorifore, geras atsiliepimas thumbup.gif

man primityvi kalba taip pat labai užkliuvo vien pavarčius.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 13:27)
per mažai gerų knygų skaitėt, jeigu šią knygą vadinat geriausia savo skaityta

na, cia tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 11, 12:28)
ne tik - gali ir kaulus sutrupinti - juk jie  - nezmoniskos jegos... ax.gif

Tai visų gi tų "ne tik" nesuminėsiu ax.gif
Atsakyti
Dorifore. 4u.gif Aš bandžiau skaityti pirmą dalį, bet buvo labai nepatogu pc skaityti, tai numečiau, dabar ramia sąžine galiu trinti lauk. biggrin.gif Filmus pirmus du mačiau, iš antro su pažįstama visą laiką juokėmės, kai paaugliukės dūsavo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 13:28)
Skaitai mano mintis  biggrin.gif  Vakar galvojau, gal įdėti joms ten. Bet jaučiu suvalgytų mane gyvą už tai  blink.gif

Ne velnia. Pati ten diskutuodavau, ir oj kiek esam visko prisnekeje ivairiais aspektais - aptarinejom ir logines klaidas, ir kalbos skurduma.
Beje, kiek ten apsiskaiciusiu issilavinusiu intelektualiu moteru sedi - nustebtum ax.gif O ju interpretacijos, analizes gerokai pranokdavo dar ir pati kurini lotuliukas.gif
SS neduos sumeluot mirksiukas.gif
Tiesa, temos dalyviu kaita gan didele - tu senbuviu ne tiek daug ir like - jau pasveikusios, matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 11 lapkričio 2010 - 12:36
Beje, kitų dalių tikrai neskaitysiu. Nes leidėjai padarė meškos paslaugą, atspausdino antros dalies kelis skyrius gale. Paskaičiau, ačiū, nenoriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2010 11 11, 12:34)
Ne velnia. Pati ten diskutuodavau, ir oj kiek esam visko prisnekeje ivairiais aspektais - aptarinejom ir logines klaidas, ir kalbos skurduma.
Beje, kiek ten apsiskaiciusiu issilavinusiu intelektualiu moteru sedi - nustebtum ax.gif O ju interpretacijos, analizes gerokai pranokdavo dar ir pati kurini lotuliukas.gif
SS neduos sumeluot mirksiukas.gif
Tiesa, temos dalyviu kaita gan didele - tu senbuviu ne tiek daug ir like - jau pasveikusios, matyt lotuliukas.gif

Šiaip gal norėčiau paskaityt normalias interpretacijas ir analizes. Nors suprantu, kad tiek laiko skirti nereikšmingai knygai, per didelė prabanga ax.gif
Šiandien tik perskaičiau apie viršelio simboliką (nežinau, kiek tiesos, gal tik žmogaus interpretacija čia). Kad obuolys simbolizuoja blogį, nuskintą vaisių iš Rojaus sodo. O kaip priešprieša jam - saulėlydis, gerumo atstovas ax.gif Žodžiu blogio ir gėrio kova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 12:09)
  Elementarūs sakiniai, paprasta jų struktūra, aštuntokės lygio rašymo stilius. Jeigu reiktų vienu žodžiu apibūdinti knygą, tai pasakyčiau "primityvi" . Erzino mane jos seilėjimasis, nelogiški poelgiai, veiksmai.
  Neįtikino manęs visai jų meilė, tokia pritempta , netikra, kitaip sakant "iš reikalo". Ypač po prieš tai mano skaitytos "Moters šviesa", tai banaliau nieko dar nesu skaičiusi. Apskritai knygoje gana daug stereotipinių klišių. Kad ir jų hormoniškai paaugliška meilė, kuri turi ištverti visus sunkumus. Kas be ko bandoma  pažymėti ją tragizmo antspaudu. Iš serijos "aš tave labai myliu, bet negaliu, o noriu, bet sunku valdyt instinktus" (suprask, galiu per daug įsismaginti  smileysex.gif ir įkasti tau). Taip, taip čia jums ne pažastis su plunksnom kutent, daug rimčiau.

Dorifore, maladec. Taikliai kaip is plytos i tarpuragi. Pastorintiems ypatingai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 11, 10:32)

Kol galėsiu tą knygą įvardinti tongue.gif , matyt, jau visos didžiosios aistros jai bus  nuslopę lotuliukas.gif O be to, kažin ar gebėčiau savo emocijas apie ją perteikti raštu blush2.gif  Nes dabar dar tebesėdi galvoje tik  vienas didelis "vau" bigsmile.gif

O kodel ta kita knyga laikai paslaptyje,tai jei tokia gera dalinkis su mumis biggrin.gif labai jau intriguoji ax.gif
Atsakyti
linamog, o tu skaitei šitą knygą? Kažkaip galvojau, kad dar ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2010 11 11, 12:47)
O kodel ta kita knyga laikai paslaptyje,tai jei tokia gera dalinkis su mumis  biggrin.gif  labai jau intriguoji  ax.gif

Todėl, kad ta knyga yra iš kalėdinių dovanų. Jeigu parašys atsiliepimą, tai gavėjas gali suprasti, ką ji ištraukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 12:49)
linamog, o tu skaitei šitą knygą? Kažkaip galvojau, kad dar ne  g.gif

Ech tu. Gi dar per myta kazka leptelejau apie ja, o tu sakai - cit cit, tyliau, nevaryk stipriai, SS tai ji patiko. tongue.gif
As dvi su puse perskaiciau ir paluzau. Labai pradejo maisytis vardai tu vilku, sunu, vampyru ir visu kitu gyviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 lapkričio 2010 - 12:53
Nepamenu to. O kad SS patiko, tai žinau. Šiek tiek tramdžiaus atsiliepime, kad neįžeisčiau biggrin.gif

Beje, šiandien gavau siuntinį, per sena.lt išsimainiau knygą thumbup.gif
user posted image
Atsakyti