QUOTE(Masako @ 2010 11 11, 10:55)
Kaip pavydziu Ingenui tokio sugebejimo delioti mintis.
Na jau, tu labai gražiai savąsias dėlioji.
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 11, 13:09)
Stephenie Meyer "Saulėlydis "
Prajuokinai mane su savo atsiliepimu. Prisiminiau, kad žiūrint filmą, mane nervino, kad Bela pastoviai išsižiojusi buvo. Įdomu, kokią knygą dabar gausi.
Ingėnai, labai gražus tavo atsiliepimas. Kada nors būtinai reiks tą knygą perskaityt, o ir "Gervuogių vynas" man labai patiko.
Nusipirkau šiandien dar dvi knygas:
Ray Bradbury "Pienių vynas"
Tracy Chevalier "Dama su vienaragiu"
Antrąją pirkau, nes buvo nebrangi, be to, nemažai kam yra patikusi. "Pienių vyną" jau esu skaičiusi, bet seniai, todėl noriu dar kartą, o tada jau galėsiu ir tęsinį skaityt. Tik mane nustebino, kad dabar yra išleistas naujas šios knygos leidimas, nors dar senas neišpirktas. Aš pirkau seną, kuris daug gražesnis ir pigesnis.
"Kapitono Granto vaikai" buvo rašomi vaikams, tiksliau- paaugliams, todėl joje tiek geografinių žinių, kad būtų galima ir įdomią knygą skaityt, ir ko nors naujo sužinot. Man tai paauglystėj labiausiai patiko nuotykių knygos, kuriose būdavo ir šiek tiek meilės. Apie keliones, laukinius vakarus, senovę ir pan. Šiaip tai labai įdomu, kaip būtų patikęs "Saulėlydis", jei būčiau jį skaičius paauglystėj.