Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 40 namučiai

QUOTE(muminukas @ 2010 11 11, 17:29)
o esate skaičiuosios anglų pasakas Stebuklingas ragas?
mano mėgstamiausia pasaka turbūt viena žiauriausių buvo, kai kažkoks didikas žmonas kraujo baseine laikė nužudęs ar kažkas panašaus. tai dabar galvoju, ar ne po Henriko VIII šita pasaka atsirado  g.gif jis juk lengva ranka savo karalienes kirsdino.

Joje yra labai gera pasaka vaikuciams kurie nenori vakare eiti miegoti -"Aš pats". Man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau, aš pati būtent paauglystėje (apie 15-16 metų) buvau susidomėjusi trumpam fantastika. Tuomet leido kažkokią fantastikos seriją. Bet pasirinkimas ta tema tai visgi buvo skurdokas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 11, 18:14)
Prisiminiau, aš pati būtent paauglystėje (apie 15-16 metų) buvau susidomėjusi trumpam fantastika. Tuomet leido kažkokią fantastikos seriją. Bet pasirinkimas ta tema tai visgi buvo skurdokas.

SAnikovo žemė ir Plutonija biggrin.gif

beje, Sanikovo žemę perskaičiau antrą kartą prieš metus - patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 11, 18:15)
SAnikovo žemė ir Plutonija  biggrin.gif

beje, Sanikovo žemę perskaičiau antrą kartą prieš metus - patiko  bigsmile.gif

Tikrai buvo ir daugiau tongue.gif Tik išgaravo viskas iš atminties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 11, 18:17)
Tikrai buvo ir daugiau tongue.gif  Tik išgaravo viskas iš atminties blush2.gif

niu, aš daugiau nepamenu. Žemės mergaitė dar... g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 11, 19:18)
niu, aš daugiau nepamenu. Žemės mergaitė dar...  g.gif

"Elektronio nuotykiai" thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 11 11, 18:18)
niu, aš daugiau nepamenu. Žemės mergaitė dar...  g.gif

Tai gal tu nežinai tos serijos mirksiukas.gif Kiek pamenu, tai labiau buvo gal rinkinukai iš keleto apysakų fantastikos tematika.

O kiek gerų vaikiškų knygų buvo, kurių jau seniai nebeleidžia wub.gif Prisiminiau dabar "Tiškučio akademija", "Nežiniuko" serija. Užmarštin nurašytos nuostabios knygos verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
kaip ir žadėjau toliau bandau įveikti Irvingo "našlė vieneriems metams". nu jau jau pradeda kabinti biggrin.gif

pažiūrėjau jūsų parduodamas knygutes. turiu ir aš keletą, kurių nenoriu turėti pas save ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 11 11, 18:10)
Prajuokinai mane su savo atsiliepimu. Prisiminiau, kad žiūrint filmą, mane nervino, kad Bela pastoviai išsižiojusi buvo. Įdomu, kokią knygą dabar gausi.

o mane nervino, kad pastoviai susiraukus. kažin ar buvo nors vienas šypt.
o knygos sakiau neskaitysiu, nepasiduosiu tam masiniam seilėtekiui (kaip jūs ten jį vadinat lotuliukas.gif ) nors filmas patiko doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif pradejau skaityti "Kita karalystes puse", bet kazkaip arba dar neuzkabino, nes nedaug perskaiciau arba sita knyga nera labai ypatinga, tokia dienorascio tipo bet labai nenuosekliai pasakojama viskas
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 11 11, 18:41)
sveikutes smile.gif  pradejau skaityti "Kita karalystes puse", bet kazkaip arba dar neuzkabino, nes nedaug perskaiciau arba sita knyga nera labai ypatinga, tokia dienorascio tipo bet labai nenuosekliai pasakojama viskas

na aš ją skaičiau po "tik su dukra". tai ji tikrai lengvesnio pobūdžio. bet šiaip..... perskaičiau ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 11 11, 18:43)
na aš ją skaičiau po "tik su dukra". tai ji tikrai lengvesnio pobūdžio. bet šiaip..... perskaičiau ir tiek.

Kuri čia lengvesnio pobūdžio blink.gif Man "Kita karalystės pusė" atrodo sunkesnė kaip knyga, ir vertingesnė (mano subjektyvus vertinimas tongue.gif ), jei lyginti su visomis ale "Tik su dukra", "Priversta tylėti" ir pan. Sunkesnė tuo, kad joje išties daug politikos. Aprašyta visa Ben Ladenų dinastija. Taigi duotų šiokių žinių. Ir emocijų joje kur kas mažiau, ne tuo tikslu matomai rašyta.
O ir pagr. veikėja bent jau nėra pasimetus kvailelė, kaip kad daugumoje tokio pobūdžio knygų cool.gif Kaip tik stipri, mokanti už save bei savo vaikus pakovoti bei pagarbos verta moteris.
Knygos trūkumas galbūt tik toks, kad vietomis ji atrodo sausoka, nemažai dokumentikos.
Aišku, čia tik mano nuomonė, galima su ja ir nesutikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 11, 19:02)
Aprašyta visa Ben Ladenų dinastija. Taigi duotų šiokių žinių. Ir emocijų joje kur kas

o man kaip tik to trūko lotuliukas.gif
šiaip ji įdomi buvo. bet.... paskaičiau ir pamiršau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 11 lapkričio 2010 - 19:18