Sveikos
registras su 2012 apokalipse.. nu ka.. isiskaiciau, tai labai patinka
daug idomiu faktu tokiu apie klimato kaita ir t.t visokias katastrofas.. idomiai parasyta
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 14, 02:14)
Jean-Dominique Bauby "Skafandras ir drugelis"
Pirma tai aš filmą mačiau, o knygą paskui perskaičiau, bet filmas man šiuo atveju pasirodė geresnis.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 14, 11:14)
Labas rytas
- daite, labai gerai, kad nepatingėjai ir parašei atsiliepimą
Nes aš irgi galvojau, kad turėtų būti kažkas panašaus į Kinsella kūrybą. Iš to, kaip aparašei knygą, noras ją skaityti, net ir smegenų pravėdinimui
, dingo.
- Sudominot tąja knyga
Kas ten per stipri moteris
Mėgstu tokius personažus 
- daite, labai gerai, kad nepatingėjai ir parašei atsiliepimą
- Sudominot tąja knyga
- Na va, kaip supratai, šiai knygai gaišti laiko nereikia.
- Gabriella Magrini "Madam de Lenklo aistros", galima perskaityti ištrauką:
http://issuu.com/lei...lenklo_aistros2.
Beje, man pradėjo paikti, kad galima paskaityti ištrauką kad ir internetu, o paskui pamatai, ar norisi tos knygos, ar ne.
Diana, sveika prisijungusi prie skaitovių būrio.
[
Pagaliau perskaičiau "Lelijų kelią" Pabaiga nuomonės nepagerino...
Iš Pracūzijos karaliaus dvaro išsiųstas didikas vėl į jį pakviečiamas melagingu pretekstu,bet iš tikro-ieškoti kieno užsakymu nužudyta karaliaus brolio žmona.Kartu su didiku atvyksta neturtinga našlaitė,kuri persirenginėja pažu ir padeda atlikti tyrimą...
Sveika,Diana24
Iš Pracūzijos karaliaus dvaro išsiųstas didikas vėl į jį pakviečiamas melagingu pretekstu,bet iš tikro-ieškoti kieno užsakymu nužudyta karaliaus brolio žmona.Kartu su didiku atvyksta neturtinga našlaitė,kuri persirenginėja pažu ir padeda atlikti tyrimą...
Sveika,Diana24
QUOTE(Masako @ 2010 11 14, 13:59)
QUOTE(Aguonytė @ 2010 11 14, 00:02)
Na ką pabaigiau Elizabeth Gilbert ,,Valgyk, melskis, mylėk''.
Taigi kelionių memuarai , moteris keliauja į tris šalis , kad pagaliau susitvarkytų savo gyvenimą , pirmojoje knygos dalyje moteris būdama Italijoje , daug kalba apie maistą , na man tai ne itin įdomu buvo skaityti, nes ji man nesudomino kalbomis koks skanus patiekalas vienoj ar kitoj kavinėj
Aciu,uz atsiliepima,kadangi mane labai domina Italu kalba,tai tikriausiai ja pirksiu.
Sveikos
Buvau ir aš vakar tiek Klaipėdos, tiek savo miestuko maksimoje, kilnojau, čiupinėjau knygas, bet nė vienos nepirkau
QUOTE(adžani @ 2010 11 13, 12:13)
Jau kaip šitos knygos noooooooooooriu, tai jargau jargau QUOTE(Vessta @ 2010 11 13, 20:25)
Kader Abdolah ,,Mečetės namai"
Vienintelė knyga, kuri tiesiog traukte traukė, labai būčiau norėjus ją imt, bet, net su nuolaida daugokai pasirodė, o ir kiti pirkiniai turėjo pirmenybę vakar, tai išėjau iš maksimos visgi be knygos.QUOTE(Diana24 @ 2010 11 14, 12:16)
Sveikos,mielosios
noriu jungtis prie jūsų, kadangi reguliariai visą gyvenimą skaitau knygas manau bus labai smagu pasidalinti apie jas mintimis su jumis
Sveika prisijungus
Laba,
pradėjau "Rivertono dvaro paslaptį",perskaičiau pirmą dalį,nekabina kol kas
pradėjau "Rivertono dvaro paslaptį",perskaičiau pirmą dalį,nekabina kol kas
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 13, 19:21)
jei eisi į knygų mugę, geriausia ten pirkti - bent jau aš dar dovanų Anikino Pavogtą romaną gavau kaip priedą
QUOTE(Aguonytė @ 2010 11 13, 23:02)
[
Taigi kelionių memuarai , moteris keliauja į tris šalis , kad pagaliau susitvarkytų savo gyvenimą , pirmojoje knygos dalyje moteris būdama Italijoje , daug kalba apie maistą , na man tai ne itin įdomu buvo skaityti, nes ji man nesudomino kalbomis koks skanus patiekalas vienoj ar kitoj kavinėj
, daug įdomiau skaitosi kai ji mokosi italų kalbos,kokiais tik įvariais būdais stengiasi išmokti šios tikrai gražios kalbos ir ji ją taip apibūdina , kad pati susidomėjau italų kalba
.
mano draugė yra Romoje italų studijavusi, tai sakė, kad gana tiksliai vietos ir ledai aprašyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 14, 13:00)
Sveikos
registras su 2012 apokalipse.. nu ka.. isiskaiciau, tai labai patinka
daug idomiu faktu tokiu apie klimato kaita ir t.t visokias katastrofas.. idomiai parasyta 
jei patinka tokie visokie mokslo populiarinimoo dalykėliai, siūlau šitą

My Webpage
o aš smagiai leidžiu laiką su

jokios mistikos, jokių žolių, jokių istorijų - šiuolaikinės Buenos Airės, paslaptinkgas finansų ministro patarėjo nužudymas, našle likusi 33 m. žmona
QUOTE(Diana24 @ 2010 11 14, 11:16)
Sveika prisijungusi
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 14, 11:33)
Žinok, čia tik pirmas įspūdis, bet toliau kai paskaitai supranti kas ir kodėl ir kodėl būtent toks mąstymas. Tuomet visą tai kas pradžioje atrodo šlykštu, pasidaro normalų ir normos ribose.
QUOTE(adžani @ 2010 11 14, 12:43)
Aciu,uz atsiliepima,kadangi mane labai domina Italu kalba,tai tikriausiai ja pirksiu. 
Tai vat jei nori pirkti 'Valgyk, melskis, mylėk', ją kaip tik parduoda SM už 15lt
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 11 14, 13:35)
o visai būtų įdomu paskaityti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 14, 15:12)
jei ka, turek omeny, kad as perpirkciau anuon
QUOTE(muminukas @ 2010 11 14, 15:35)
jei patinka tokie visokie mokslo populiarinimoo dalykėliai, siūlau šitą
As kazkaip galvojau, kad cia vaikam.. bet gal klystu
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 11 14, 15:43)
pakeis supratimą apie visatą
aišku, yra ir nelabai įtikinamų dalykų, bet dauguma kitų aš patikėjau. tikiu, kad dar viena Saulės sistemos planeta yra - Nibiru, tikiu, kad jau šumerai (jei neklystu, senkai jau skaičiau) buvo išradę baterijas.
Dievinu tokius dalykus.. as irgi tikiu
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 14, 15:11)
Vienintelė knyga, kuri tiesiog traukte traukė, labai būčiau norėjus ją imt, bet, net su nuolaida daugokai pasirodė
Si knyga pas mane palikta desertui