Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos apylinkių statybininkių diskusija

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 19, 23:30)
Gal nieko labai artimo nepalaidojei? Drauge vaika palaidojo keliu metuku, tai jai pakeliui i darba buvo kapines.......  ji veliau kita marsruta pasirinko, nes norejo toliau kabintis i gyvenima, nes kas siaubingo ivyko, nebegalejo pakeist..........

verysad.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 23:36)
bet gausi pro kapines pravaziuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik nesupyk,cia taip issprudo  blush2.gif  biggrin.gif

vieną kart pravažiuot manau nebaisu biggrin.gif , bet jei tai taptų tradicija, tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 19, 23:38)
vieną kart pravažiuot manau nebaisu  biggrin.gif , bet jei tai taptų tradicija, tai  schmoll.gif

dar grizt reiks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 19, 22:17)
Aš nesu konfliktiška, jei man taikai  biggrin.gif  O tie žmonės taip pat..

oj tikrai ne jums 4u.gif
daug žmonių pažinojau kaip kaimynų, pažystamų kol nedirbau tokioj vietoj, visi jie puikūs žmonės, bet... atėję į mokyklą kai kurie visai kitokie pasirodė cool.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 11 19, 22:22)
Man kazkaip nejauku..

visai šalia gyvent ir aš nenorėčiau būtent dėl pačios laidotuvių procesijos, bet pravažiuojant kasdien liūdnų minčių nekyla 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 19, 22:30)
Gal nieko labai artimo nepalaidojei?

esu palaidojusi ir nemažai, 20 metų kaip tėvelio neturiu, tiesiog toks gyvenimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 23:36)
bet gausi pro kapines pravaziuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik nesupyk,cia taip issprudo  blush2.gif  biggrin.gif

Nu nebriedyk, manai kad jau pro kapines aplamai nebegaliu pravaziuot tongue.gif

QUOTE(rutulyte @ 2010 11 19, 23:41)
visai šalia gyvent ir aš nenorėčiau būtent dėl pačios laidotuvių procesijos, bet pravažiuojant kasdien liūdnų minčių nekyla  4u.gif
esu palaidojusi ir nemažai, 20 metų kaip tėvelio neturiu, tiesiog toks gyvenimas  4u.gif

Laikas gydo zaizdas 4u.gif
O siaip as zinau, kad esu labaiiiiiiii jautri, tai man netiktu pakeliui kapines rolleyes.gif . Bet niekada nesakyk niekada, tpfu tpfu tpfu................
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2010 11 19, 23:38)
is kokiu blokeliu sienas statot namo? ir kaip su pamatu pylimu sekes? g.gif

Mes statem is parotherm keramikiniu blokeliu, o pamatus juostinius darem... bet tai buvo labai seniai, pries keturis metus... smile.gif Viskas ok, namas siltas ir negriuva net per uragana...

Todel ir isiveliu i visokias pasalines diskusijas, nes viskas pas mus jau pastatyta, irengta (tik kai kuriu baldu truksta), net aplinka sutvarkyta doh.gif

O palikt sios temos neiseina, pripratau prie jos kaip prie narkotiku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kompanija labai patinka, o meetai kokie smagus rolleyes.gif Ypac kinieciu restorane essen.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2010 11 19, 22:38)
is kokiu blokeliu sienas statot namo? ir kaip su pamatu pylimu sekes? g.gif

pas mus Fibo 25 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 19, 23:45)
Nu nebriedyk, manai kad jau pro kapines aplamai nebegaliu pravaziuot  tongue.gif

Manau kad gali mirksiukas.gif , tik jau tos diskusijos antra diena apie gyv. vietu ir mokyklu reitingus man darosi panasios i ginca kuris sijonas grazesnis- ar languotas ar dryzuotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 11 19, 23:48)
pas mus Fibo 25  4u.gif

na mes MB tai vieno auksto susikurem namuka, tai apkrovos dideles nebus, o kiek aplamai gilinausi i blokelius tai Lietuvos klimatinemis salygomis visus reikia apsiltint.
na mes ko gero is silikatiniu blokeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 23:48)
kuris sijonas grazesnis- ar languotas ar dryzuotas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man tai dryzuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 22:48)
Manau kad gali mirksiukas.gif , tik jau tos diskusijos antra diena apie gyv. vietu ir mokyklu reitingus man darosi panasios i ginca kuris sijonas grazesnis- ar languotas ar dryzuotas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau kas kur gyvenam ten ir gerai biggrin.gif
Baigiam šitą temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 19, 23:47)
Mes statem is parotherm keramikiniu blokeliu, o pamatus juostinius darem... bet tai buvo labai seniai, pries keturis metus...  smile.gif Viskas ok, namas siltas ir negriuva net per uragana...

Todel ir isiveliu i visokias pasalines diskusijas, nes viskas pas mus jau pastatyta, irengta (tik kai kuriu baldu truksta), net aplinka sutvarkyta  doh.gif 

O palikt sios temos neiseina, pripratau prie jos kaip prie narkotiku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kompanija labai patinka, o meetai kokie smagus  rolleyes.gif Ypac kinieciu restorane  essen.gif

tai tu tikra saunuolyte esi, istikima siam forumui bigsmile.gif
kaip as jau noreciau, kad butu pastatytas ir galeciau interjera kurt, oi kaip laukiu kada namo statybos pajudes schmoll.gif
ir dar labai augalus tiesiok myliu, tai noriu greiciau aplinka tvarkytis.
Kazin gal kas kokius gerus pamatu meistrus galit pasiulyt? g.gif

Papildyta:
QUOTE(smegenys @ 2010 11 19, 23:56)
kaip as jau noreciau, kad butu pastatytas ir galeciau interjera kurt, oi kaip laukiu kada namo statybos pajudes schmoll.gif

/O palikt sios temos neiseina, pripratau prie jos kaip prie narkotiku Kompanija labai patinka, o meetai kokie smagus Ypac kinieciu restorane/
Tikiu, kad smagi kompanija, ir mitai manau, kad tikrai saunus, tai jei pakviesit mielai preisijungsiu prie jusu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 19, 23:47)
Todel ir isiveliu i visokias pasalines diskusijas, nes viskas pas mus jau pastatyta, irengta (tik kai kuriu baldu truksta), net aplinka sutvarkyta

O palikt sios temos neiseina, pripratau prie jos kaip prie narkotiku  lotuliukas.gif Kompanija labai patinka, o meetai kokie smagus  rolleyes.gif Ypac kinieciu restorane  essen.gif

Veltis i diskusijas gerai, svarbu netylet biggrin.gif

Man irgi cia kaip narkotikai lotuliukas.gif
Kinieciuos ir as labaiiiiii noreciau, tik as su vaiku ten ok, ar bus jai kantrybes laukt manes g.gif . Gal kuri irgi su vaiku atkeliautu? Maniske 3.5 metuku 4u.gif
Tai kita savaite kinieciuos? Kuriuose?

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 23:48)
.....tik jau tos diskusijos antra diena apie gyv. vietu ir mokyklu reitingus man darosi panasios i ginca kuris sijonas grazesnis- ar languotas ar dryzuotas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man dryzuotas jau geriau lotuliukas.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 11 19, 23:54)
man tai dryzuotas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(smegenys @ 2010 11 20, 00:10)

Tikiu, kad smagi kompanija, ir mitai manau, kad tikrai saunus, tai jei pakviesit mielai preisijungsiu prie jusu bigsmile.gif

Zinosim i ka kreiptis del augalu mirksiukas.gif . As noriu pasidaryt, kad nereiktu istisai eit aplink tuos augalus ax.gif

I meetus nieks nieko asmeniskai nekviecia, tiesiog organizuojam kazkur, kazkuria valanda ir kas nori, tas susirenka. Man labai smagu susitikt, susipazint, rast nauju draugiu, igyt nauju pazinciu thumbup.gif . O siaip VISOS labai laukiamos susitikimuose group.gif gathering.gif
Papildyta:
QUOTE(smegenys @ 2010 11 20, 00:10)

Ilonux istikima thumbup.gif . As pirma tema sukuriau 2007 metais, Ilonux turbut pirma pradejo patarinet del sklypo (tada mes jo ieskojom). Laikui begant susidraugavom ir net viena kita per langus dabar matom biggrin.gif . Ne tik viena i kitos langus ziurim, bet susitinkam, bendraujam rolleyes.gif

Kur apie chemijos pamokas rasiau, nepagalvokit, kad as jau tokia beviltiska lotuliukas.gif , tiesiog chemija ir fizika man siaubingaiiiiiii nepatiko ir psio, kaip as sakau cool.gif , nors prie sienos mane tegu susaudo lotuliukas.gif
Atsakyti