Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos apylinkių statybininkių diskusija

Galvoju apie tokia kriaukle i skalbykla, nors grozis nelabai, bet manau butu labai praktiska bigsmile.gif
http://www.italinox....o...4&Itemid=18

O kur MB nupirko teks deti i skelbiu.lt g.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif ,

Rytine Kava, ne itin draugauju su kompu, blush2.gif nemoku atsiusti plano i a.z.... blush2.gif kaip ta nuotrauka prikabint reikia?.....
Atsakyti
QUOTE(CreteIsland @ 2010 11 20, 11:09)
SVEIKOS 4u.gif ,

Rytine Kava, ne itin draugauju su kompu, blush2.gif  nemoku atsiusti plano i a.z.... blush2.gif kaip ta nuotrauka prikabint reikia?.....

I emeila tada, parasysiu i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 20, 06:22)
Galvoju apie tokia kriaukle i skalbykla, nors grozis nelabai, bet manau butu labai praktiska bigsmile.gif
http://www.italinox....o...4&Itemid=18

Aš irgi tokios norėčiau garaže ax.gif
Atsakyti
Nu bet jus mergelikes nemiegate, ale kad prirasete pridiskutavote nuo mokyklu iki kapiniu thumbup.gif ir dar i tarpa apie statybas biggrin.gif Nu super esate, manau cia pats linksmiausias forumas kuri esu skaiciusi clap.gif
Siandien pradejau salione daryti sviestuva, bet ivyko maza nelaime vyra sudauze veidrodi, kuris buvo skirtas sviestuvo apdailai doh.gif zodziu, kazkaip nuo ryto nesiseka, reiks galvoju gal is mozaikos surinkti, kad naujo nebepjaustyti g.gif ziuresiu kaip cia graziau gausis wink.gif
Kazi o ta kriaukle garaze pasiteisinantis dalykas? Gal ir man jos reikia, tik nezinau kaip ji ten tilps g.gif
Atsakyti
[quote=Rytine Kava 10,2010 11 20, 00:04]
O nera statistiskai irodyta, kada zmogus yra laimingesnis, auges mazam miestely ar didmiescio bigsmile.gif ?
[/quote]

[/quote]

-Na cia jau du skirtingi dalykai g.gif T.y. Mokytis mazam miestely ir augt mazam miestely. Bus galimybe, tai vaikus (kai baiks pradine mokykla) veziosi i Klp mokykla g.gif
-Asmeniskai as niekur kitur nenoreciau gyvent, kaip tik savam "kaimuke-miesteliuke". Nekenciu didmiesciu...To triuksmo, balagano ir t.t. Kaip ir nekenciu Akropolio lotuliukas.gif lotuliukas.gif Negaliu pakest "zmoniu mesmales" lotuliukas.gif
Tad kaip sakant vieni dusta didmiesciuose, kiti dusta mazuose miesteliuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 20 lapkričio 2010 - 14:59
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 20, 00:38)
Kur apie chemijos pamokas rasiau, nepagalvokit, kad as jau tokia beviltiska  lotuliukas.gif , tiesiog chemija ir fizika man siaubingaiiiiiii nepatiko ir psio, kaip as sakau  cool.gif , nors prie sienos mane tegu susaudo  lotuliukas.gif

radau viena bendra musu bruoza - man chemija ir fizika irgi nepatiko tongue.gif

CreteIsland, siandien vazaivau pro Slengiu karjera ir ziurejau, kur gali buti tie sklypai, kur jus nusiziureje. Ar ten, kur netoli visokios technikos pristatyta, eskavatoriu ir pan.? Dar toks namas is baltu blokeliu tolumoj statomas?
Atsakyti
Oho kokia diskusija cia uzvire apie kaimo mokylas, kapines ir Ketvergius bigsmile.gif . Visu pirma apie kaimo mokyklas, Pažystu daug žmonių kurie mokyklas lankė kaime ir ohoho kiek pasiekė ir ne viena universiteta baige rolleyes.gif . Kaimo mokyklos klasėse buna nedaug vaiku, todėl (kaip mano puseserė sakė) kad tu busi nepakalbintas labai maza tikimybė, dėl to nori nenori privalai buti visada pasiruošes, nesusimuliuosi,, o gal siandien praslysiu,,.
Apie kapines, pvz as labai daznai i miesta vaziuoju ro žemes ukio mokykla ir pro kapines ir nieko. O va gyvent prie kapiniu ir pro langus jomis ,, grožėtis,, tai tikrai nenorėčiau brrr...
O Ketvergiuose as visai nieko prieš gyventi. Visi kvapai vėjo nunešami dazniausiai i miesto puse laukininku g. o ne i Ketvergius. Mano draugai ten gyvena ir man visai ten patinka, o labiausiai gaudyti vėžius karjere rolleyes.gif , ar pažvejoti. Dar pasivaiksčioti palei Minija, ten takeliai yra rolleyes.gif Mes ir siaip ten vasarą dažnai nuvažiuodavom šašlykų prasičirškinti, graži gamta ... O Lėbartai man nemaišo, juos gi ravažiuoji ir tiek žinių tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 20 lapkričio 2010 - 18:05
QUOTE(ilonux @ 2010 11 18, 23:37)
Nebus ten iš to šiukšlių deginimo fabriko jokių 25 km taršos, išpūsta viskas. Juk vasarį rinkimai į savivaldybes, tai kai kurie politikai užsiima savireklama su žiniasklaidos pagalba. Per praėjusius rinkimus arkliukas buvo giliavandenis uostas, dabar šiukšlų deginimo elektrinė...Viskas iki skausmo pažįstama  doh.gif

Statyti tai tiksliai statys tą fabriką, jau 8 metai, kaip vyksta pasirengimas.

zinai as taip manau....daug kas yra nenuodinga, bet vat lietuviai, tokiu va fabrikeliu savininkai megsta ant visko taupyt.... kad ir vilniuje pastatytas medicinos atlieku deginimo fabrikelis..... ziauru doh.gif tai va kad nebutu paskui cia Klaipedoje tokiu bairiu, statyt leist galima greit, pastatyt taip pat greit, o kaip uzdaryt........
as visgi esu tokios nuomones kad tokie objektai turetu but gerokai toliau nuo miesto rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos klausimelis. Antrame aukste kur nededamas grindinis sildymas, ka su grindim darete. Ar tik betonavote, ar dejot polisterola, ar daret medines grindis g.gif

Pasidalinkite kiek kainuoja kvadrato darbo kaina:
plyteliu kljavimas grindims/sienom, gruntavimas, sienu dazymas, sienu tapetavimas, gipskartonio dejimas sienu/lubu.

Noriu samatele pasidaryti ax.gif

Aciu parasiusiom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 20 lapkričio 2010 - 18:56

QUOTE(simbarela @ 2010 11 20, 19:04)
O Ketvergiuose as visai nieko prieš gyventi. Visi kvapai vėjo nunešami dazniausiai i miesto puse laukininku g. o ne i Ketvergius. Mano draugai ten gyvena ir man visai ten patinka, o labiausiai gaudyti vėžius karjere  rolleyes.gif , ar pažvejoti. Dar pasivaiksčioti palei Minija, ten takeliai yra  rolleyes.gif  Mes ir siaip ten vasarą dažnai nuvažiuodavom šašlykų prasičirškinti, graži gamta ...

Nesu net buvusi toj pusej kai sklypo ieskojom. Idomu butu aplankyt ta puse rolleyes.gif
Atsakyti
plyteliu klijavimas 35
glaistymas fugengiuler 8
tapetu klijavimas 8
lubu montavimas dvigubu karkasu, dvigubu gipsu 30
lubu dazymas 6
sienu dazymas,akrilinimas 8

tokios kainos samatoj, bet taremes, kad nuolaida bus nuo bendros sumos 15- 20%... gal nors kazkiek aiskiau... 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
o as turiu klausima,toms ,kas jau daze sienas.... siandien rinkau spalvas, tai rinkau miegamajam pagal tapetu spalva,bet labai sunku atitaikyti doh.gif sakykit,jei viena karta nudazius matosi,kad spalva atspalvis nelabai tinka, tai kaip tada reik ja "koreguoti" g.gif imti kita daza, ar kazkaip is to pacio koreguoja tie kur dazus maiso? Aciu 4u.gif
Atsakyti