Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos apylinkių statybininkių diskusija

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 22:14)
o ko jums tos kapines maiso  g.gif as

vat aš ir nesuprantu ką tos kapinės daro, man jos nemaišo ir jokių blogų emocijų nekelia schmoll.gif
nuodingi dūmai iš jų nerūksta, o ir vaiduokliai gyvent netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 11 19, 23:18)
vat aš ir nesuprantu ką tos kapinės daro, man jos nemaišo ir jokių blogų emocijų nekelia  schmoll.gif
nuodingi dūmai iš jų nerūksta, o ir vaiduokliai gyvent netrukdo  biggrin.gif

Man kazkaip nejauku..As pasiziuriu, kaip kai kur gyvenamieji namai yra visai salia kapiniu, tai nenoreciau ne uz ka gyvent. Kasdien matai laidotuviu procesijas, nelaimingus zmones, kiek blogu emociju. Aisku, visi viena diena kapinese atsidursim, bet kam dabar sau nuotaika gadint...
Atsakyti

Jus cia tiek diskutuojat apie tuos kvapus, kapines, tai ir as tarsiu zodi.
Esam dabar laukininku gale, tai jaucias kartais kvapelis, beje labai nemalonus (ant visu pirstu turbut suskaiciuociau kiek kartu per metus).
Ketvergiu gale net neziurejom jokiu sklypu, nes nenoriu pro kapines vazinet, man kapines yra liudnas dalykas (mama serga 4 stadija veziu ir zinau, kad netemps amzinybe, o vaziuodama pro tokia vieta, visada pradeciau zliumt turbut, nes esu kazkaip tokiems dalykams labai jautri...)... Bet cia velgi pripratimo reikalas, su laiku nebereguoji turbut ax.gif . Ir kaip sakoma, reikia gyvu, o ne mirusiu bijot lotuliukas.gif
O ir pleciasi viskas tikrai ne i ta puse (Ketvergiu), o as ne toks zmogus, kad gyvenciau tik su keliais kaimynais ar vienkiemy. Man reik bendraut biggrin.gif . Bet velgi, nesu ten net buvus, negaliu daug plurpt kaip ten yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 19, 23:17)
Aš nesu konfliktiška, jei man taikai  biggrin.gif  O tie žmonės taip pat..
Turiu omenyje kapiniu peizažą pravažiuojant...Man nemalonu, brrr...Didziules miesto kapines, kuriose bus laidojama dar daug metu, taigi plesis...Kazkaip mane nemaloniai nuteikia, ir daugeli kitu taip pat...
Perkant sklypa reikia pasiziuret savivaldybes bendraji plana. Ten suzymeta, kur plesis miestas, kur bus  kapines, kur pramone, savartynai ir t.t. Toj vietoj, kur Dumpiai, jau seniai buvo aisku, kad bus savartynas...
O ten, kur yra musu sklypai suplanuota tik gyvenamoji statyba  mirksiukas.gif , taigi pramones ten nebus...

as jokiu budu, taip pat nekonfliktiska, pas mus aplinkui taip pat gyvenamu namu kvartalai, o savartynas tai toli, miskai is dvieju pusiu, minijos upe, du dideli grazus karjerai, taip kad daugiau nebera kur ko uzstatyti.
Manau, kad pavoju sukelia ir nuskriaust gyvi zmones gali, o ne mirusieji. O be to per visu sventuju svente, vaizdai nepakartojami, vakare kai pravaziuoji, zvakiu jura dega, grazu. o kapines pleciasi ne link gyvenvietes, o i gyluma (link Lebartu gyvenvietes), tai visai i kita puse. rolleyes.gif
Atsakyti
Laukininkuose, kai gyvenau, tai kartais net lango naktim negaledavau atsidaryt, uzeidavo baisi smarve, tiesiog akis grauzdavo... Ir ne tik Laukininkuose jausdavosi, bet ir Simonaitytes g. pradzioje. Pasirodo, kad ta baisia smarve sukeldavo Kartono fabriko nuotekos, naktimis pumpuojamos i Dumpius doh.gif Taip sake aplinkos apsaugos agenturoj.
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 11 19, 23:18)
vat aš ir nesuprantu ką tos kapinės daro, man jos nemaišo ir jokių blogų emocijų nekelia  schmoll.gif
nuodingi dūmai iš jų nerūksta, o ir vaiduokliai gyvent netrukdo  biggrin.gif

Gal nieko labai artimo nepalaidojei? Drauge vaika palaidojo keliu metuku, tai jai pakeliui i darba buvo kapines....... ji veliau kita marsruta pasirinko, nes norejo toliau kabintis i gyvenima, nes kas siaubingo ivyko, nebegalejo pakeist..........

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 19, 23:04)
Kazkuo tepama, kazkokiu skysciu, kuris surisa dulkes. Taip pat ir sienoms, luboms.
Gal dar kas pasisakys ax.gif
Ir plitelcikas sake, kad grindims tuos tarpuku miltukus geriau maisyt ne su vandeniu, o su kazkokiu skysciu g.gif
Gal irgi kazkas tars zodi apie tai  4u.gif

Aciu 4u.gif reiks saviskius egzaminuoti pirmadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2010 11 19, 23:27)
miskai is dvieju pusiu, minijos upe, du dideli grazus karjerai

Skamba kaip mano svajone biggrin.gif , tik niekada ten nebuvau. Gausi i svecius kviestis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2010 11 19, 23:27)
as jokiu budu, taip pat nekonfliktiska, pas mus aplinkui taip pat gyvenamu namu kvartalai, o savartynas tai toli, miskai is dvieju pusiu, minijos upe, du dideli grazus karjerai, taip kad daugiau nebera kur ko uzstatyti.
Manau, kad pavoju sukelia ir nuskriaust gyvi zmones gali, o ne mirusieji. O be to per visu sventuju svente, vaizdai nepakartojami, vakare kai pravaziuoji, zvakiu jura dega, grazu. o kapines pleciasi ne link gyvenvietes, o i gyluma (link Lebartu gyvenvietes), tai visai i kita puse. rolleyes.gif

Esu ne karta ten buvusi, t.y. Ketvergiuose. Sutinku gamta ten, prie pat Minijos gan graži, bet perspektyvos ne kažinkokios, nes anksčiau išvardinta kaimynystė nemaloni man ir daugeliui kitų. Kitų nuomonė, aišku, nėra man svarbiausia, bet svarbia taptų, jei norėčiau turtą parduot.
Nu man kažkaip tie kapinių vaizdai nemalonūs vis viena, pasižiūrėt per Vėlines tai gal ir gražu, bet kasdieną - tai jau ne.. Matyt nesu dar susitaikius su mirties realybe blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 23:33)
Aciu  4u.gif reiks saviskius egzaminuoti pirmadieni  biggrin.gif

Tik nepamirsk "egzaminu" atsakymus mums pranesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2010 11 19, 23:34)
Skamba kaip mano svajone  biggrin.gif , tik niekada ten nebuvau. Gausi i svecius kviestis  bigsmile.gif

bet gausi pro kapines pravaziuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik nesupyk,cia taip issprudo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
is kokiu blokeliu sienas statot namo? ir kaip su pamatu pylimu sekes? g.gif
Atsakyti