Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Deimmi @ 2010 11 15, 20:01)
o cia pas NOVIKEVICIU LAIKEI FINANSU TEISE ?

taip, pas Novikevičių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 11 15, 16:30)
Sveikos mergaitės,
įkėliau į bendrą paštą ES (material.) iš dėst. Semionovos gautą medžiagą.

Gal kas daugiau kokios info turi iš šio dalyko ar TT privatinės?

sveikos merginos, turiu TT privatinės medžiagos, bet negaliu jos įkelt į paštą, nes neturiu prisijungimo verysad.gif
Atsakyti
Asist. Paltanavicius kaip? Man pas ji filosofija reik laikyt. Kur jo ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 15, 21:53)
Asist. Paltanavicius kaip? Man pas ji filosofija reik laikyt. Kur jo ieskot?

Apie jį jau buvo rašyta. Mano buvusi kolegė pas jį egzą laikė 5-6 kartus kolegijoj. Pas mus (dieniniam) 23 žmonės išėjo nelaikę egzo, kai jis 5 pasiūlė. Nes iš kolio praktiškai visi gavo ne daugiau kaip 4. O jis būtų pliusavęs kolio įvertinimą ir egzamino ir būtų padalinęs sumą iš 2. Nesveikas dėstytojas tiesiogine to žodžio prasme.
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 15, 21:59)
Apie jį jau buvo rašyta. Mano buvusi kolegė pas jį egzą laikė 5-6 kartus kolegijoj. Pas mus (dieniniam) 23 žmonės išėjo nelaikę egzo, kai jis 5 pasiūlė. Nes iš kolio praktiškai visi gavo ne daugiau kaip 4. O jis būtų pliusavęs kolio įvertinimą ir egzamino ir būtų padalinęs sumą iš 2. Nesveikas dėstytojas tiesiogine to žodžio prasme.

Kazkaip neaktualu buvo tuo metu, tai ir neatkreipiau demesio.
Galvojau lengvai prasisukt biggrin.gif O kurioj katedroj jo ieskot? Nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 15, 23:59)

Ojojoj doh.gif laukia manes susitikimas su juo unsure.gif

Fan fan,
http://www.mruni.eu/...a/apie_katedra/
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 15, 22:03)
Kazkaip neaktualu buvo tuo metu, tai ir neatkreipiau demesio.
Galvojau lengvai prasisukt biggrin.gif O kurioj katedroj jo ieskot? Nerandu blush2.gif

Žinok, dabar jau man ta filosofija neaktualu, tai neįsivaizduoju, kur jo ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite gerą konspektą administracinės teisės spec.dalies? Jei galite atsiųskite į mwikte@yahoo.com 4u.gif
[/quote]

gal ir kas nors galit prie to pačio:)
lk.doberman@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 11 15, 16:30)
Sveikos mergaitės,
įkėliau į bendrą paštą ES (material.) iš dėst. Semionovos gautą medžiagą.

Gal kas daugiau kokios info turi iš šio dalyko ar TT privatinės?

na niekaip negaliu tos tavo medžiagos atsidaryti, gal gali įkelti kitu formatu??, o kitos merginos nprmaliai atsidaro??? ar aš čia tokia nemokša? cool.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas ka zinot apie Lekt. Rosita Patackiene is CPK katedros, kaip pas ja kursini rasyti ar labai tampo 4u.gif
Atsakyti
kaip manot, ar bus dar kursiniu temu, nes prazioplinau o liko tik 3 blink.gif ir tai viena is konstitucines ir dvi is kriminologijos
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukė @ 2010 11 15, 20:14)
Sveikutės studenčiokės 4u.gif
Gal kuri esat laikiusios šeimos teisę pas Michailovienę? Planuoju kitą savaitę eit laikyt šitą egzaminą, tik nežinau kokio stiliaus jos testukai būna. Kažin ar labai sukti ar geriau jau uždavinius spręst g.gif

mes ėjom iš anksto laikyt, gavom uždavinukus, net leido pasirinkti kokį nori..
o kai laikė visi, davė testus, sakė sunkius, buvo skolų rolleyes.gif
Atsakyti