QUOTE(Fanfan @ 2010 11 14, 19:59)
Aga, jau savaite kaip namuose ir darbuose. Mokslam isvis laiko neber, nes vaikai nuo galvos nenulipa, issiilge. O ir as pati ju labai labai pasiilgus.
Antradieni gal trauksiu vel link LT, skolu keliu tvarkyt, jei is darbo isleis...
Oooo, tai suprantu ir tave, ir seimyna, ypac vaikus.
QUOTE(saliutas @ 2010 11 15, 01:47)
Ei, Paja o kodel pas Ponamariova rinktumeis tik testuka ?!

as neatvyksiu i jo egzamina BPT , nes neiseina niekaip

kazin kai eisiu laikytis pas ji nematys jis , kad as neatvykau i pirmaji egzamina, mazu uzsises dar
Girdejau is kursioku, kad zada padaryti romeri vel kad 2-3 skolos daugiu daugiausia, o jei daugiau kursa kartoti reikia. kiek pamenu anksciau taip buvo

Bet kas keisciausia, kad girdejau is kursiokes, kad ale nuo gruodzio 15 jeigu turi daugiau nei 3 skolas, lieki kartoti kursa

bet sakau nesamone, kaip cia praejus tik pusei metu ir lieki kartoti, sakau gal mokslo metu gale jei turi daugiau nei 3 skolas tai ir lieki
vienu zodziu ryt suzinosiu kas ir kaip susirinkime
Todel, kad pas ji reikia moket "nardyti, gyliai knistis".

Nors testas gali buti suktas ir persuktas. Vnz, idomiai jis moka papasakot, bet kaip egzaminuotojo nenoreciau. Jau rasiau, kad maciau pravirkdytu merginu.
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 15, 09:20)
Nu gi pasirodo, kad man nereik jokiu alternatyvu is pirmo kurso laikyt

Jei mes cia gerai susisnekejom su metodininke. Atseit, as kaip labai senai stojus, tai nustate skirtumus ir tiek ziniu. Ale man kazkaip netikroviskai skamba
Ar tikrai nereikia?

Man irgi sake, kad nereikia, o nuejau ir suzinojau, kad turi buti visos alternatyvos, kurios privalomos 1,2,3 ir 4 kurse. Jau zinau, kad is 1 kurso truksta dvieju.
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 11 15, 13:19)
sveikos, merginos, niekada nepirkite darbo is niko vardu sandrute22, ji plagijuoja darbus ir negana to, kad sumoki pinigus uz darba, kuri neva parase, dar ji pasiuncia kelioms merginoms. turejau toki nutikima su ja, kad neklausk ir dar tam paciam univerui rase dviems merginoms,tai gerai, kad neismete is univero per ja. SAUGOKITES sandrute22 tik apsimetineja mokanti rasyti darbus, pasiima pinigus, o gauni kopija kazkieno

Oho, sakyciau rimtas pareiskimas. Butu gerai, kad
sandrute22 pati pasakytu kas ir kaip.