Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(saliutas @ 2010 11 15, 03:47)
O gal galite tuos konspektukus  man atsiusti i el.pasta ?! amber.studente@gmail.com

BPT? Issiunciau smile.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 11 15, 11:20)
Nu gi pasirodo, kad man nereik jokiu alternatyvu is pirmo kurso laikyt  biggrin.gif Jei mes cia gerai susisnekejom su metodininke. Atseit, as kaip labai senai stojus, tai nustate skirtumus ir tiek ziniu. Ale man kazkaip netikroviskai skamba  unsure.gif

O, tai dziaugtis turetum, nusimes keli egzaminai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 15, 10:20)
Nu gi pasirodo, kad man nereik jokiu alternatyvu is pirmo kurso laikyt  biggrin.gif Jei mes cia gerai susisnekejom su metodininke. Atseit, as kaip labai senai stojus, tai nustate skirtumus ir tiek ziniu. Ale man kazkaip netikroviskai skamba  unsure.gif

tai būt smagu...tik pasižiūrėk ar kreditų užtenka, nes iki baigiamųjų egzų turi būti surinkta berods 152 kreditai, geriau pasiaiškink su metodininke, kad nereiktų paskui prieš baigiamuosius egzus dar ko nors laikytis...žinai, juk čia romeris, nenustebčiau...iš pradžių pasako vienaip, po to kitaip....
Atsakyti
Gal kas turite gerą konspektą administracinės teisės spec.dalies? Jei galite atsiųskite į mwikte@yahoo.com 4u.gif

Atsakyti
gal galite papasakoti apie romenu teise ka nors? kokio tipo buna egzas? ar reikia tuos lotyniskus pavadinimus isiminti?
ir kokioj katedroj ji laikoma? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 15 lapkričio 2010 - 15:02
QUOTE(waidoshele @ 2010 11 15, 15:58)
gal galite papasakoti apie romenu teise ka nors? kokio tipo buna egzas? ar reikia tuos lotyniskus pavadinimus isiminti?
ir kokioj katedroj ji laikoma?  ax.gif

katedra- Civilinio proceso.
o laikoma...tai žiūrint pas kokį dėstytoją, kiekvienas skirtingai, pav. pas Jon.... tai uždaras testas 50 klausimukų ir daug daug lotyniškų žodžių- sunkoka, reik gerai paskaityti knygą...
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 11 15, 16:15)
katedra- Civilinio proceso.
o laikoma...tai žiūrint pas kokį dėstytoją, kiekvienas skirtingai, pav. pas Jon.... tai uždaras testas 50 klausimukų ir daug daug lotyniškų žodžių- sunkoka, reik gerai paskaityti knygą...

na, o mes laikem kaip altrnatyva pas moteri rusiska pavarde, super, liepe rasto darba parasyti savo pasirinkta tema smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
įkėliau į bendrą paštą ES (material.) iš dėst. Semionovos gautą medžiagą.

Gal kas daugiau kokios info turi iš šio dalyko ar TT privatinės?
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 11 15, 16:30)
Sveikos mergaitės,
įkėliau į bendrą paštą ES (material.) iš dėst. Semionovos gautą medžiagą.

Gal kas daugiau kokios info turi iš šio dalyko ar TT privatinės?

privatines turiu is nuotoliniu, turiu kelias paskaitas pdf formatu, o ES materlainines visiskai nieko, gal galetum atsiusti? ax.gif waivita@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Milala @ 2010 11 11, 22:31)
Sveikos mergaites 4u.gif 
Zydros akys - saunuole, tiek egzaminu iveikei per toki trumpa laika  thumbup.gif
o, as po finansu teise, siandien pavyko islaikyti, gavau 6, tai patenkinta  lotuliukas.gif
jegu ka domina klausimai, tai buvo tokie:
1. finansu samprata, reiksme ir funkcijos
2. biudzeto sudarymo tvarka ir termina
3. ikiteismine mokestiniu gincu nagrinejimo stadija

o, jusu noreciau paprasyti tarptautines viesosios teises kokiu geru konspektutu  4u.gif  turiu skola pas Katuoka, jeigu pavyktu bent ka ismokti tai varyciau kartu su visais trecia sio menesio sestadieni  ax.gif

liudanka@gmail.com

o cia pas NOVIKEVICIU LAIKEI FINANSU TEISE ?
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 14, 19:59)
Aga, jau savaite kaip namuose ir darbuose. Mokslam isvis laiko neber, nes vaikai nuo galvos nenulipa, issiilge. O ir as pati ju labai labai pasiilgus.
Antradieni gal trauksiu vel link LT, skolu keliu tvarkyt, jei is darbo isleis...

Oooo, tai suprantu ir tave, ir seimyna, ypac vaikus. smile.gif

QUOTE(saliutas @ 2010 11 15, 01:47)
Ei, Paja o kodel pas Ponamariova rinktumeis tik testuka ?!  blush2.gif  as neatvyksiu i jo egzamina BPT , nes neiseina niekaip  doh.gif  kazin kai eisiu laikytis pas ji nematys jis , kad as neatvykau i pirmaji egzamina, mazu uzsises dar  unsure.gif
Girdejau is kursioku, kad zada padaryti romeri vel kad 2-3 skolos daugiu daugiausia, o jei daugiau kursa kartoti reikia. kiek pamenu anksciau taip buvo  g.gif  Bet kas keisciausia, kad girdejau is kursiokes, kad ale nuo gruodzio 15 jeigu turi daugiau nei 3 skolas, lieki kartoti kursa  g.gif  bet sakau nesamone, kaip cia praejus tik pusei metu ir lieki kartoti, sakau gal mokslo metu gale jei turi daugiau nei 3 skolas tai ir lieki  g.gif  vienu zodziu ryt suzinosiu kas ir kaip susirinkime  g.gif

Todel, kad pas ji reikia moket "nardyti, gyliai knistis". ax.gif Nors testas gali buti suktas ir persuktas. Vnz, idomiai jis moka papasakot, bet kaip egzaminuotojo nenoreciau. Jau rasiau, kad maciau pravirkdytu merginu.

QUOTE(Fanfan @ 2010 11 15, 09:20)

Ar tikrai nereikia? g.gif Man irgi sake, kad nereikia, o nuejau ir suzinojau, kad turi buti visos alternatyvos, kurios privalomos 1,2,3 ir 4 kurse. Jau zinau, kad is 1 kurso truksta dvieju.

QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 11 15, 13:19)
sveikos, merginos, niekada nepirkite darbo is  niko vardu sandrute22, ji plagijuoja darbus ir negana to, kad sumoki pinigus uz darba, kuri neva parase, dar ji pasiuncia kelioms merginoms. turejau toki nutikima su ja, kad neklausk ir dar tam paciam univerui rase dviems merginoms,tai gerai, kad neismete is univero per ja. SAUGOKITES sandrute22 tik apsimetineja mokanti rasyti darbus, pasiima pinigus, o gauni kopija kazkieno

g.gif Oho, sakyciau rimtas pareiskimas. Butu gerai, kad sandrute22 pati pasakytu kas ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 15 lapkričio 2010 - 19:22
Sveikutės studenčiokės 4u.gif
Gal kuri esat laikiusios šeimos teisę pas Michailovienę? Planuoju kitą savaitę eit laikyt šitą egzaminą, tik nežinau kokio stiliaus jos testukai būna. Kažin ar labai sukti ar geriau jau uždavinius spręst g.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 11 15, 12:46)
tai būt smagu...tik pasižiūrėk ar kreditų užtenka, nes iki baigiamųjų egzų turi būti surinkta berods 152 kreditai, geriau pasiaiškink su metodininke, kad nereiktų paskui prieš baigiamuosius egzus dar ko nors laikytis...žinai, juk čia romeris, nenustebčiau...iš pradžių pasako vienaip, po to kitaip....

As jau dabar 150 turiu, be ateinancios sesijos blink.gif
Va todel ir netikiu tuo pasakymu, kad nereikia, nes cia MRU....

QUOTE(Paja @ 2010 11 15, 19:21)
Ar tikrai nereikia? g.gif Man irgi sake, kad nereikia, o nuejau ir suzinojau, kad turi buti visos alternatyvos, kurios privalomos 1,2,3 ir 4 kurse. Jau zinau, kad is 1 kurso truksta dvieju.
g.gif

Kad as zinociau ar tikrai laugh.gif
Kelintais stojai? unsure.gif
Man aiskina, kada tada tipo nebuvo tokiu kaip alternatyvu. As 2006 stojau.
Atsakyti