Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 16, 22:41)
Na va kaip keista, o as filosofijos 9 gavau, o vat pas arlauska 3 kart ejau  blink.gif

ir as turiu skola pas Arlauska...nezinau net kaip issilaikyt jis gal nuotaikos žmogus... gal zinot kaip perlaikymas vyksta? Tai suprantu is 3 karto visgi issilaiket?
Atsakyti
QUOTE(Nelly888 @ 2010 11 17, 00:24)
ir as turiu skola pas Arlauska...nezinau net kaip issilaikyt jis gal nuotaikos žmogus... gal zinot kaip perlaikymas vyksta? Tai suprantu is 3 karto visgi issilaiket?

Nera jis nuotaikos zmogus, tik pas ji einant reikia zinot apie ka egzamina laikai, ne tik dalyko pavadinima biggrin.gif as is 3 karto islaikiau, bet tik tada tikrai buvau pradejus suprast kas su kuo ir apie ka tose filosofijos knygose rasoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 16, 22:38)
Nera jis nuotaikos zmogus, tik pas ji einant reikia zinot apie ka egzamina laikai, ne tik dalyko pavadinima  biggrin.gif  as is 3 karto islaikiau, bet tik tada tikrai buvau pradejus suprast kas su kuo ir apie ka tose filosofijos knygose rasoma  biggrin.gif

Va, as ir norejau rasyt, kad jis tikrai nera nuotaikos zmogus schmoll.gif tiesiog nori, kad zinotum bent minimaliai apie ka egzaminas.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 16, 23:39)
Va, as ir norejau rasyt, kad jis tikrai nera nuotaikos zmogus schmoll.gif tiesiog nori, kad zinotum bent minimaliai apie ka egzaminas.

ir manau taisingai daro, nes kartais buna zmoniu, kurie ateina i egzamina ir tik pries valanda suzino koki dalyka laiko ir tada bega sviestis konspektu su viltimis nusirasyti, o kai neislaiko pyksta. Cia niekam asmeniskai netaikau, tik nuomone savo sakau (bendrai nenuotaikoj esu, skauda galva labai doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 17 lapkričio 2010 - 09:45
Labas visoms smile.gif Gal bus laikančių Lietuvos konstitucinę (pas Mesonį) kitą ketvirtadienį? Manau, kad nespėsiu šeštadieniui pasiruošt sad.gif Gal žinote kokius mėgiamus klausimus, ar šiaip egzamino tvarką?
Atsakyti
kas laiket romenus gal gal;it pasakyti ar visus terminus taip ir mokejot , nes man tai jie neina i galva
ir dar pasakykit manumisio, koks cia sandoris
vienasalis sandoris, dvisale sutartis, vienasale sutartis
man linksta prie vienasalio sandorio (nes ir testamentu galejo suteikti laisve vergui, bet buvo ir kur prie liudininku) g.gif
padekit
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 11 17, 11:41)
kas laiket romenus gal gal;it pasakyti ar visus terminus taip ir mokejot , nes man tai jie neina i galva
ir dar pasakykit manumisio, koks cia sandoris
vienasalis sandoris, dvisale sutartis, vienasale sutartis
man linksta prie vienasalio sandorio (nes ir testamentu galejo suteikti laisve vergui, bet buvo ir kur prie liudininku) g.gif
padekit

Tikrai nemokėjau tų terminų, pradžioj dar stengiaus įsiminti, bet paskui net nebeskaičiau lotyniškai (net negalvojau, kad tiek daug jų teste bus). Buvo keletas klausimų, kuriuos pagal programą galima atsekt kas ir kaip
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 17, 10:45)
ir manau taisingai daro, nes kartais buna zmoniu, kurie ateina i egzamina ir tik pries valanda suzino koki dalyka laiko ir tada bega sviestis konspektu su viltimis nusirasyti, o kai neislaiko pyksta. Cia niekam asmeniskai netaikau, tik nuomone savo sakau (bendrai nenuotaikoj esu, skauda galva labai  doh.gif  biggrin.gif )

tai tada kas per laikymas gaunas, tikrai zinojau i koki egza einu ir mokiaus nemazai bet tik spejau pasakyt penkis zodzius jam netiko, o kita mergina uzvede ant kelio ir penkis parase...todel ir sakau, kad keistas jis man ka jis vertina taip ir neaisku
Atsakyti
QUOTE(Nelly888 @ 2010 11 17, 11:52)
tai tada kas per laikymas gaunas, tikrai zinojau i koki egza einu ir mokiaus nemazai bet tik spejau pasakyt penkis zodzius jam netiko, o kita mergina uzvede ant kelio ir penkis parase...todel ir sakau, kad keistas jis man ka jis vertina taip ir neaisku

Matyt tie 5 zodziai buvo visai ne i tema biggrin.gif atsiprasau, nesiekiu izeist wink.gif
Tik pamenu, kaip jis per paskaita sake, kad jei zmogus prasizioja ir matau, kad isvis ne i tema, tai tada net nebandau gelbet. Bet, jei zmogus kazkur aplink taiko, bet kazkiek truksta, tai tada tipo ir knyga duodu paskaityt, kad ant kelio uzeitu.

Man sis destytojas savo stilium i Maksimaiti labai panasus. Abu geranoriskai nusiteike studentu atzvilgiu, jei reikia ir patrauks, ir ant kelio uzves. Tokie abu tikri destytojai. Jokios arogancijos studentu atzvilgiu. Ismano savo dalyka ir tikrai nereikalauja, kad mintinai zinotum ju knygas.

Einu toliau filosofijos mucint. Jei ir toliau man taip sunkiai seksis, tai ryt net ir stebuklas nepades. Zinau tik tiek, kad vis tiek bandysiu. Maza ka biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Nelly888 @ 2010 11 16, 21:24)

Jo islaikiau, bet pradzioj mokiausi is jo pateiktos literaturos, na ten dviem budais galima buvo, o kai du kart neislaikiau ejau laikyt pagal Kelzena ir Harta, man kazkaip lengviau buvo ir is karto islaikiau smile.gif bet jis is tikruju nuotaikos zmogus man ir taip pasirode....
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 11 10, 23:25)
o pagaliau aš galiu ir vėl prie jūsų prisijungti. sveikinu visas išlaikiusias soc.sauga, na jei kam nepasisekė nenusiminkit kitą sykį pasiseks, bet aišku vėl ruoštis reikės. ryt planuoju peticine laikyti. Kiek žinau bus raštu, gal pamenate ar žinote kaip vyksta egzaminas, tiesiog ko tikėtis, ar užtenka bausmių kodeksąą žinoti.

Sveika, norėjau paklausti kaip sekėsi penitencine laikyti? pati turiu skola idomu suzinoti kaip vyksta perlaikymas? gal dėstytojas turi savo megstamas sritis is ko klausinėjo? aciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 17, 14:42)
smile.gif
Jo islaikiau, bet pradzioj mokiausi is jo pateiktos literaturos, na ten dviem budais galima buvo, o kai du kart neislaikiau ejau laikyt pagal Kelzena ir Harta, man kazkaip lengviau buvo ir is karto islaikiau  smile.gif bet jis is tikruju nuotaikos zmogus man ir taip pasirode....

na va ne man vienai taip pasirodė ir is kitu grupioku tokia nuomone girdejau... bet kai perlaikineji tai rastu ar zodziu jis klausineja? aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly888 @ 2010 11 17, 13:51)
Sveika, norėjau paklausti kaip sekėsi penitencine laikyti? pati turiu skola idomu suzinoti kaip vyksta perlaikymas? gal dėstytojas turi savo megstamas sritis is ko klausinėjo? aciu  ax.gif

Usiko mėgstamos temos yra režimo funkcijos, pati režimo sąvoka ir viskas, kas su tuo susiję. Dar principai. Gončarko iš šitų temų neturėtų duoti klausimų smile.gif
Atsakyti