Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

na va ne man vienai taip pasirodė ir is kitu grupioku tokia nuomone girdejau... bet kai perlaikineji tai rastu ar zodziu jis klausineja? aciu uz atsakyma mirksiukas.gif

mane zodziu, bet tada buvo labai daug studentu, katedroje net vietos mazai buvo, tai jis pakviecia po viena ir tik pradedi kalbet, kita kl duoda, zodziu nereikejo ten ilgai, man gal egzas truko kokias 3 minutes, jis mato, kad zinai ir paleidzia. Man buvo Kelzeno grynoji teises teorija apie ka pasakyt, ir kateg. imperatyvai, ir dar kazkas is Harto nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2010 11 17, 15:25)
matyt niekas neperlaikinejo ES, o gaila verysad.gif , kaip nors , baisus man sis dalykas, smegenys ko tai neapdirba  schmoll.gif

as tada perlaikinejau, jau dabar sunkiai pamenu. tiesa, cia pas dauksiene? buvo tokio pat tipo testai, nezinau ar tie patys, nes man kitas variantas kliuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 11 16, 09:37)
na niekaip negaliu tos tavo medžiagos atsidaryti, gal gali įkelti kitu formatu??, o kitos merginos nprmaliai atsidaro??? ar aš čia tokia nemokša? cool.gif

Ten yra power poit programoje. Galėčiau pabandyti į word viską permesti. Ar dar reikia?
Atsakyti
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 11 17, 15:48)
Ten yra power poit programoje. Galėčiau pabandyti į word viską permesti. Ar dar reikia?

Ir man labai reikėtų, ir aš negaliu atsidaryti verysad.gif Ar daug tų prezentacijų? Gal išeitų po vieną įmesti? ax.gif
Atsakyti
1975 m. rugpjūčio 1 d. Helsinkyje, Baigiamojo Akto ištraukos, sienų neliečiamumo principas. Gal zinote kur ji internete rast? Googlas nenori gelbet unsure.gif Bandau savo TT 4 uzdavini taisyt, o knygas i bible pargrazinau doh.gif

Mergaites , jei jus is manes norit kokiu konspektu, testo ar dar ko nors, gal rasykit ne i a.z., bet tiesiog cia, nes cia perskaitau visas zinutes, o i a.z. jei neismeta virsuj puslapio zinutes teksto, tai ir nematau doh.gif dabar uzaciau, kad 1 zinute yra, uzejau, o ten visos 7 doh.gif ir jau gan senos kai kurios, bet dar neskaitytos unsure.gif sakysit, kad nepadedu, nes gaila, na bet nemaciau as ju unsure.gif tad kai ko nors prasot, rasykit cia, tikrai pro akis nepraslys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besishypsanti: 17 lapkričio 2010 - 16:40
QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 11 17, 15:48)

būt gerai jei galėtum į wordą sukelt ir įmest Į BENDRĄ PAŠTĄ..., žinoma, kad dar reikia....
AČIŪŪ DIDELIAUSIAS...
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 17, 14:54)
Usiko mėgstamos temos yra režimo funkcijos, pati režimo sąvoka ir viskas, kas su tuo susiję. Dar principai. Gončarko iš šitų temų neturėtų duoti klausimų smile.gif

sveikos, laikėm gal kokie 7 tai buvo raštu. Buvo du klausimai: 1)bausmės teorijos 2)Laisvės apribojimo bausmės atlikimo sąlygos. Laisvės apribojimo bausmę vykdančių institucijų kompetencija.
Leido naudotis teisės aktais, visą kitą liepė pasidėti. Jis nevaikščiojo sėdėjo prie kompo.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 16, 18:13)
Pries 3 metus buvo lengva, destytojo nepamenu, bet toks vyras. Tada dar iskaitos buvo, tai iskaitai reikejo kokia nors kalba pasakyt  lotuliukas.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 11 16, 20:01)
mano klasiokė laikė, sakė nesunku.. aš nelaikiau.. bet žinau, kad pas tokį vyrą buvo jai  smile.gif o pas ką tu eitum?

Aciu, merginos. 4u.gif Gal ir pagalvosiu apie retorika, o pas ka laikyciau, dar nesidomejau. Sestadieni minsiu MRU slenksti (eisiu pas gerb.DZ.T. teises istorijos perlaikineti), tai paklausiu metodininkes.

QUOTE(Paja @ 2010 11 16, 18:03)
Ir dar-kazkas turi konspektus ES institucines, kur jau yra apie Lisabona, bukit geros, persiuskit, a. Gelbeju drauge, nes pati mokiausi is visokiu spargalkiu, tai nieko doro neturiu ir pasiulyt. Labai laukciau: parduotuvele@gmail.com

Pasikartoju, gal niekas nemate... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 17, 18:45)
Aciu, merginos. 4u.gif Gal ir pagalvosiu apie retorika, o pas ka laikyciau, dar nesidomejau. Sestadieni minsiu MRU slenksti (eisiu pas gerb.DZ.T. teises istorijos perlaikineti), tai paklausiu metodininkes.
O dar nesibaige sitie kaltinimai? blink.gif Nusibodo, bet, jei kas buvo negerai, tai reikia su zmogum aiskintis, o ne viesai pilti pamazgas.
Papildyta:
Pasikartoju, gal niekas nemate... ax.gif

Itariu, kad nieks neturi unsure.gif as asmeniskai mokiausi is tu, kur apie Lisabona nei zodzio nera doh.gif o apie ta sutarti skaiciau internete rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 17, 17:00)
Itariu, kad nieks neturi  unsure.gif  as asmeniskai mokiausi is tu, kur apie Lisabona nei zodzio nera  doh.gif  o apie ta sutarti skaiciau internete  rolleyes.gif

Gal tu ir teisi. mirksiukas.gif As irgi sutarti skaiciau internete, bet drauges kompas uzluzes, galvojau, padesiu kaip nors. Kaip ten sakoma:per kancias i zvaigzdes. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri turi parduoti anglu kalbos knyga Law todNiekur nerandu jos pirkti,o gal kuri zinote kur galima ja isi
Atsakyti
Sveikos, planavom si sestadieni bandyt laikyti TT pas Katuoka su keliais grupiokais, bet perlaikymai paskirti tik teises ir teises ir valdymo studentams, taigi gavom atsakyma is referentes, kad musu nepriims, reikia tartis kokiam ketvirtadieniui, nes neva sestadieni tikrai netures laiko papildomai egzaminuoti studentu g.gif tai galvoju, jeigu kas nepriklausat sioms grupems, tai gali nepriimti unsure.gif
Atsakyti