Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Kelinta h ES sestadieni perlaikymas? O gal jau patalpino ir katedros informacijoj. Nes vakar diena dar nebuvo.

QUOTE(snudike @ 2010 11 17, 17:50)
man iskilo klausimas, jei nori kad prileistu prie valstybiniu visos skolos turi buti panaikintos iki kovo 1 ar iki kovo 31 g.gif

Niu kaip jau ir rase, tai teises specialybei iki kovo 1.

As turiu 10 be ateinancios sesijos... o jei pasirodys, kad dar alternatyvu reik is pirmo kurso, tai ir 12 bus...
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 17, 20:06)
Kelinta h ES sestadieni perlaikymas? O gal jau patalpino ir katedros informacijoj. Nes vakar diena dar nebuvo.
Niu kaip jau ir rase, tai teises specialybei iki kovo 1.

As turiu 10 be ateinancios sesijos... o jei pasirodys, kad dar alternatyvu reik is pirmo kurso, tai ir 12 bus...

DĖMESIO!
Lapkričio 20 d. 9.40 - 11.10 val., I-409 aud., įvyks ES institucinės teisės egzamino perlaikymas ištęstinių studijų studentams. Dėstytoja doc. dr. I. Daukšienė.

Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2010 11 17, 19:12)
DĖMESIO!
Lapkričio 20 d. 9.40 - 11.10 val., I-409 aud., įvyks ES  institucinės teisės egzamino perlaikymas ištęstinių studijų studentams. Dėstytoja doc. dr. I. Daukšienė.

Aciu biggrin.gif

Reik raudonai daba kur nors uzsirasyt. Nes vienaip ar kitaip, vis tiek bandysiu sestadieni.
Atsakyti
QUOTE(Nelly888 @ 2010 11 17, 19:48)
pas mane 14 skolu ir jau nelabai tikiu kad spesiu iki kovo susitvarkyt labai jau optimistiska butu taip manyt blush2.gif

būtų 9 tik likę skirtuminiai egzai, plius dar 6 skolos, tai iš viso 15 liūdna
Atsakyti
nu baikit cia taip liudnai apie skolas kalbeti, visi mes ju turim, nu gal ne visi, bet...... blink.gif , kaip nors, po bicki gal pavyks pamazinti, as turiu skola is baudziako, jau 5 karta bandysiu doh.gif , mintinai viska moku, bet vat 4 ir vsio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2010 11 17, 18:23)
nu baikit cia taip liudnai apie skolas kalbeti, visi mes ju turim, nu gal ne visi, bet...... blink.gif , kaip nors, po bicki gal pavyks pamazinti, as turiu skola is baudziako, jau 5 karta bandysiu doh.gif , mintinai viska moku, bet vat 4 ir vsio blink.gif

O sakes 5 kartai blink.gif o pas koki destytoja, ne pas Toma ...pavardes nepamenu, pas mane irgi skola verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 17, 20:28)
O sakes 5 kartai  blink.gif o pas koki destytoja, ne pas Toma ...pavardes nepamenu, pas mane irgi skola verysad.gif

taip pas Toma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2010 11 17, 19:23)

Tai tu atidziai persiziurek, mazu supanioji kokius zodzius vietom laugh.gif

Oj, negaliu, man jau toks durnas juokas is visko siandien ima. Nieko as neikertu toj filosofijoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste85 @ 2010 11 17, 17:24)
Sveikos,
Gal kuri turi parduoti anglu kalbos knyga Law todNiekur nerandu jos pirkti,o gal kuri zinote kur galima ja isi

MRU bibliotekoj bent jau anksčiau jų būdavo pakankamai.
Atsakyti
turiu skola spec. dalies baudžiamosios teisės pas V.Dvilaitį ir labai bijau eit laikyt, gal galite papasakoti daugiau apie šitą dėstytoją.
Atsakyti
QUOTE(Alfis @ 2010 11 17, 19:23)

O tai tu nepasikeitei dėstytojo? Gi turėjai keist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 17, 18:33)
Kiek atmintis dabar greit leidzia prisimint, tai grazios 5. blush2.gif
Viliuosi, kad prates dar ta laika. Pernai, man rodos, merginos dar balandzio pabaigoje kazka laike.

Maišai kažką, Paja rolleyes.gif Mes laikėm baigiamąjį pirmą balandžio 27 dieną berods, o neakivaizdininkai jau abu baigiamuosius egzaminus buvo išsilaikę smile.gif
Atsakyti