Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

o pagaliau aš galiu ir vėl prie jūsų prisijungti. sveikinu visas išlaikiusias soc.sauga, na jei kam nepasisekė nenusiminkit kitą sykį pasiseks, bet aišku vėl ruoštis reikės. ryt planuoju peticine laikyti. Kiek žinau bus raštu, gal pamenate ar žinote kaip vyksta egzaminas, tiesiog ko tikėtis, ar užtenka bausmių kodeksąą žinoti.
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 11 10, 22:25)
o pagaliau aš galiu ir vėl prie jūsų prisijungti. sveikinu visas išlaikiusias soc.sauga, na jei kam nepasisekė nenusiminkit kitą sykį pasiseks, bet aišku vėl ruoštis reikės. ryt planuoju peticine laikyti. Kiek žinau bus raštu, gal pamenate ar žinote kaip vyksta egzaminas, tiesiog ko tikėtis, ar užtenka bausmių kodeksąą žinoti.

Usiko mėgstamos temos apie režimo funkcijas, patį režimą (tas skyrelis, nebepamenu, kaip vadinasi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 10, 21:38)
Neislaikei?  unsure.gif
As atsakiau ne i visus klausimus ir taip, nu neypatingai, tai gautas sesetas mane nudziugino... idomu kaip jis ten viska vertino  g.gif

Is praeitu metu jau neislaikyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 11 11, 02:28)
Is praeitu metu jau neislaikyta  blush2.gif

na, tada siemet pasiseks mirksiukas.gif ten svarbiausia pataikyt istatymus atsinest biggrin.gif
Atsakyti
Zydros Akys, matau esi, kaip tau sekesi su TT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 10, 18:16)
Ir kaip sekėsi?  g.gif

Gerai- 8. Pagaliau yra rezultatai, tai kitus perlaikymus galima normaliai planuotis. smile.gif
Sveikinu visas islaikiusias, sekmes siandien laikancioms. 4u.gif
Atsakyti
Merginos ka patartumete rinktis:

1alternatyva is teismo medicinos(doc.dr.A. Pauliukevičius, lekt.dr.R. Raudys) ir kanonu teises(prof.dr. K. Meilius).
1 alternatyva - is notariato teises(lekt.DSvirbutiene) ir mokesciu teises(lektor.R.Tatol).

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2010 11 11, 19:14)

1alternatyva is teismo medicinos(doc.dr.A. Pauliukevičius, lekt.dr.R. Raudys) ir kanonu teises(prof.dr. K. Meilius).
1 alternatyva -  is notariato teises(lekt.DSvirbutiene) ir mokesciu teises(lektor.R.Tatol).

Dekui  4u.gif

teismo medicina tai tikrai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti

1 alternatyva -  is notariato teises(lekt.DSvirbutiene) ir mokesciu teises(lektor.R.Tatol).

Dekui  4u.gif

Aš rinkausi šiuos ir esu patenkinta. Mokesčių nesirinkau, nes man buvo Novikevičius, o Tatol nežinau, todėl dėl antrosios alternatyvos bijau patarti unsure.gif
Atsakyti

Dekui  4u.gif

Teismo medicina be problemu praeisi ir morge apsilankysi biggrin.gif
Del mokesciu buvau pas kita destytoja, bet dalykas ziauriai neidomus. Notariatas girdejau lengviau praejo, bet kita destytoja buvo smile.gif
Atsakyti

Dekui  4u.gif

net nedvejodama šiuos rinkčiausi, abu vienodai nesunkūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 11, 12:05)
Zydros Akys, matau esi, kaip tau sekesi su TT?  ax.gif

Ačiū... liko tik valstybiniai thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif yahoooooo thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Valioooo thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Ir dar kartą ačiū, mergaitei, kuri sėdėjo šalia ir man truputį padėjo wub.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti