QUOTE(saliutas @ 2010 11 11, 22:13)
Zydros akys - saunuole ! valio valio valio !!!
Ačiū
QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 11, 22:20)
Šaunuolė
Niu trūksta žodžių

Šaunuolė milijoną kartų ..Turbūt būsit rekordininkė- nežinau ar kas nors baigė greičiau nei Jūs, na nebent nepažįstu.
Nepažįstu ir aš.. ir nepasikuklinau, paklausiau metodininkės, tai sakė aš viena taip paskubintai laikanti
QUOTE(zorina @ 2010 11 11, 22:29)
Sveikinimai dideliausi

ir pavydziu na taip baltai baltai
ir dar butu gerai jei pasidalintum kokie buvo klausimai per es mat ir per tarptautine privatine
Ačiū už sveikinimus..

atsakymai apir klausimus-rytoj
QUOTE(mamute @ 2010 11 11, 22:49)
super, tikra šaunuolė
va tau :
Ačiū
QUOTE(Paja @ 2010 11 11, 22:58)
...
Sveikinimai
Žydros akys
-jusu pavyzdys rodo, kad galim ir mes viska iveikt.

Tik galvoju: ar po tokio maratono dar galva veikia nors kiek? Man po kiekvieno islaikyto egzamino nebesinori nieko-dziaugsmas uzvaldo, atsipalaiduoji ir vel prisiverst sunku, labai sunku, nes jautiesi isgreztas ir moraliskai, ir fiziskai.
Žinokit, kas keisčiausia, bet smegenys įgavo tooookį pagreitį, kad jau net erzina

mokausi, mokausi, padedu į šalį tipo pertrauka, tai griebiu kažką kitą (dabar anglų kalu labai), padedu anglų kalu kažką kitą, paskui grįžtu vėl prie to kas būtina ir taip iš vien
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 11, 23:03)
wau!!!

nu ir saunuole Jus!!! per du menesius tiek kartu i egzus nueit
Pasigirsiu ir as :.......
Sveikinu
Ir ačiū už sveikinimus
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2010 11 11, 21:10)
eik tu sau kaip pirstu i aki

grynai musu seminara nupasakojai

man irgi dar tokios destytojos neteko sutikti. Visiskai neobjektyvi destytoja. Pas ja atsakinejat reikia i akis ziuret, negali net i konspektus akies uzmest, jau nekalbu apie skaityma, is karto minusa pila

Priedo pamaiva, sedi ir vaiposi su savo plaukais. nifiga nezino apie savo dalyka, o gali tik atkartot prof. Katuokos mintis

Ko nors paklausi, atsako: nu man neteko apie tai girdeti

gaila ner dabar studiju vertinime atskirai destytoju vertinimo, oj ivertinciau as ja
Vat vat.. nemokšiškiausia dėstytoja visam univere
QUOTE(Milala @ 2010 11 11, 21:31)
Sveikos mergaites
Zydros akys - saunuole, tiek egzaminu iveikei per toki trumpa laika
o, as po finansu teise, siandien pavyko islaikyti, gavau 6, tai patenkinta
,,,,
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2010 11 11, 21:10)
eik tu sau kaip pirstu i aki

grynai musu seminara nupasakojai

man irgi dar tokios destytojos neteko sutikti. Visiskai neobjektyvi destytoja. Pas ja atsakinejat reikia i akis ziuret, negali net i konspektus akies uzmest, jau nekalbu apie skaityma, is karto minusa pila

Priedo pamaiva, sedi ir vaiposi su savo plaukais. nifiga nezino apie savo dalyka, o gali tik atkartot prof. Katuokos mintis

Ko nors paklausi, atsako: nu man neteko apie tai girdeti

gaila ner dabar studiju vertinime atskirai destytoju vertinimo, oj ivertinciau as ja
Vat vat.. nemokšiškiausia dėstytoja visam univere
QUOTE(Milala @ 2010 11 11, 21:31)
Sveikos mergaites
Zydros akys - saunuole, tiek egzaminu iveikei per toki trumpa laika
o, as po finansu teise, siandien pavyko islaikyti, gavau 6, tai patenkinta
,,,,
Ačiū
Kas bevyktų, viskas tik į gerą...