Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 22, 22:39)
As kiek is kursiokiu esu girdejus, kad labai nesudetinga is knygu pasiruost kaip mergaites cia ir kalbejo. Manes tas dziaugsmas dar laukia, tad daugiau nieko ir nezinau  ax.gif
Kazkada net ir uz antra reikejo moket?  blink.gif  dabar tik uz 3  ax.gif

turėjau omeny antrą PERlaikymą pasirodo ir dabar tas pats.. et..vėl iš ES gavau 4..nužliumbau valandžikę ir niekaip nesuprantu ar aš tikrai jau tokia durna..jei dar TT neišlaikysiu, tai nusišausiu doh.gif

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 22, 22:40)

nu tai reiks pirmą kartą pamokėt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 22, 21:43)
nu tai reiks pirmą kartą pamokėt..  doh.gif

užjaučiu 4u.gif man su TT, jaučiu, tas pats laukia... unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(index @ 2010 11 22, 23:43)
turėjau omeny antrą PERlaikymą pasirodo ir dabar tas pats.. et..vėl iš ES gavau 4..nužliumbau valandžikę ir niekaip nesuprantu ar aš tikrai jau tokia durna..jei dar TT neišlaikysiu, tai nusišausiu  doh.gif
nu tai reiks pirmą kartą pamokėt..  doh.gif

A, atsiprasau, tada ne taip supratau blush2.gif
O ne ES sakei, kad viena vakara tik mokeis, nes testo tikejaisi? gal pritruko keliu protingu sakiniu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 22, 22:46)
A, atsiprasau, tada ne taip supratau  blush2.gif 
O ne ES sakei, kad viena vakara tik mokeis, nes testo tikejaisi? gal pritruko keliu protingu sakiniu?  unsure.gif

Gali būti. Tiesa, mokiaus trumpai, bet jaučiaus penketui tikrai parašius smile.gif
Žodžiu dabar už 130 eissiu ant dešimtuko, dar žodžiu bus, tai man stresų stresas, mintinai išmoksiu, kad nesusimaut.
Papildyta:
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 22, 22:45)
užjaučiu  4u.gif  man su TT, jaučiu, tas pats laukia...  unsure.gif

tai dar palaaauk, gal ir nelaukia.
Aš tikiuosi, nors tą būsiu išlaikius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 22 lapkričio 2010 - 21:55
Koks istatymas reglamentuoja draudiminius/nedraudiminius ivykius, pripazintus Sodros? Ir ar Jums atidaro pvz VYriausio administracinio teismo visas bylas, kurias galima rasti tinklapy? Ar kazkaip kitaip reikia ju ieskoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 22, 23:55)
Gali būti. Tiesa, mokiaus trumpai, bet jaučiaus penketui tikrai parašius smile.gif
Žodžiu dabar už 130 eissiu ant dešimtuko, dar žodžiu bus, tai man stresų stresas, mintinai išmoksiu, kad nesusimaut.

Zodziu? blink.gif Oj.... na ka, belieka dabar nustebint tau ten jas mirksiukas.gif trecias kartas be to turi nemeluot ax.gif

Sandrute22, nesu ieskojus, tad net neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 22, 23:18)
Zodziu?  blink.gif Oj.... na ka, belieka dabar nustebint tau ten jas  mirksiukas.gif  trecias kartas be to turi nemeluot  ax.gif

Sandrute22, nesu ieskojus, tad net neisivaizduoju  unsure.gif

nu jo, jau dabar žodžiu norėjo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 22, 22:59)
Koks istatymas reglamentuoja draudiminius/nedraudiminius ivykius, pripazintus Sodros? Ir ar Jums atidaro pvz VYriausio administracinio teismo visas bylas, kurias galima rasti tinklapy? Ar kazkaip kitaip reikia ju ieskoti? g.gif

Sandrute, man atrodo, kad būtent Sodros įstatymas (tiksliau- Valstybinio socialinio draudimo įstatymas), bet dar žiūrint iš kokios srities tie draudiminiai /nedraudiminiai įvykiai, jeigu dėl ligos ar motinystės pašalpų, tai Ligos ir motinystės socialinio draudimo įstatymas, ir t.t....

o Vyr.adm. teismo bylas reik žiūrėt per Litlexą, bet ten reikalingi prisijungimo kodai....-kito kelio aš nežinau..
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 11 23, 09:35)
Sandrute, man atrodo, kad būtent Sodros įstatymas (tiksliau- Valstybinio socialinio draudimo įstatymas), bet dar žiūrint iš kokios srities tie draudiminiai /nedraudiminiai įvykiai, jeigu dėl ligos ar motinystės pašalpų, tai Ligos ir motinystės socialinio draudimo įstatymas, ir t.t....

o Vyr.adm. teismo bylas reik žiūrėt per Litlexą, bet ten reikalingi prisijungimo kodai....-kito kelio aš nežinau..

Jei kažkokios konkrečiai reikės ir žinosi numeriuką, tai sakyk, pažiūrėsiu.
Atsakyti
Labas. 4u.gif
Sveikinimai islaikiusioms, o kam nepavyko-pasiseks kita syki. mirksiukas.gif

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 22, 15:53)
Panos, o kaip su RETORIKA???  g.gif  gal kuri laikėte? kas ten? kaip? ir su kuo?  biggrin.gif

As buvau klaususi, tai merginos rase, kad nebuvo sunku, laike pas vyriski kazkoki. As dar rimtai nesidomejau siuo reikalu, nes galvojau greiciau ir idomiau bus paimti Statutus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 23 lapkričio 2010 - 12:32
QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 22, 22:59)

Svaika, yra toks dalykas kaip Sodros direktoriaus įsakymai. Ten reiktų ieškot dėl konkrečio draudiminio įvykio,be to ten pat yra ir apmokėjimo sąlygos ir kas gali gauti išmokas ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, kad nukreipet mane i Maironio g. biblioteka, radau visko ko reikia bigsmile.gif be jokiu problemu isdave menesiui su galimybe prasitest, zodziu labai patenkinta, o ir knygu ten teisininkam kiek daug, ta prasme pasirinkimas yra thumbup.gif
Atsakyti