Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Sveikos 4u.gif
Norejau paklausti, anksciau pas S. Nefa laikiusiu VIIV egzamina: is ko buvo klausimai? kazkaip noretusi einant zinoti is ko tiketis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 23, 17:28)
Aciu mergaites, kad nukreipet mane i Maironio g. biblioteka, radau visko ko reikia  bigsmile.gif  be jokiu problemu isdave menesiui su galimybe prasitest, zodziu labai patenkinta, o ir knygu ten teisininkam kiek daug, ta prasme pasirinkimas yra  thumbup.gif

nu va liuks, ir kaip patogu gi smile.gif
internetu pratęsi ir nematysi vargo. thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Butu reikalinga pagalba, reikia issilaikyti siuos egzaminus:
soc. saugos teise (J. Tartilas),
Korupcijos kontrole ir prevencija (A. Raudoniene),
Teises informatika (R. Valančiauskas),
Aplinkosaugos teisė (E. Monkevičius),
Logika ir mokslo metodologija (V. Jakimenko),
Teisės istorija (G. Šapoka),

gal kas turetumete konspektus ar paruostus atsakymus pagal programas. Ir gal kas laikete pas siuos destytojus, kokia pas juos tvarka.

Buciau labai dekinga, nes esu ne Viniene tad labai sunku literatura rasti.

Labi aciu. Jei kas ka turetumete mano el. pastas. bridge.klaipeda@gmail.com

Pagarbiai, Raminta
Atsakyti
QUOTE(neramiraminta @ 2010 11 24, 01:01)

Geriausia butu ieskoti bibliotekoje, jei gerai suprantu, klaipediete esat, biblioteka kazkokia turetumet turet mirksiukas.gif o kas del konspektu pagal programas, tai teises informatikos iskart nuteiksiu, kad nera schmoll.gif man paciai dabar labai aktualu, tai visam intenete neradau, teko parsitempt knygu is bibles ir atsirininet info.. straipsniu internete galima rast kai kuriais klausimais, zodziu teks ieskot po biski 4u.gif ir pas R. Valanciauska buna 3 atviri klausimai.
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 24, 00:41)
Geriausia butu ieskoti bibliotekoje, jei gerai suprantu, klaipediete esat, biblioteka kazkokia turetumet turet  mirksiukas.gif  o kas del konspektu pagal programas, tai teises informatikos iskart nuteiksiu, kad nera  schmoll.gif  man paciai dabar labai aktualu, tai visam intenete neradau, teko parsitempt knygu is bibles ir atsirininet info.. straipsniu internete galima rast kai kuriais klausimais, zodziu teks ieskot po biski  4u.gif ir pas R. Valanciauska buna 3 atviri klausimai.

turiu teisės informatikos konspektus, labai trumpi (apie 10 psl), bet jų pas R. V. pakako ir klausimai iš jų, jei kam reiks-į až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciu: 23 lapkričio 2010 - 23:59
Sveikos 4u.gif

Gal kuri planuojate rytoj iš Klaipėdos į MRU važiuoti? g.gif
Taip jau gavosi, kad paskutine minute vienas kolega atsisake, tai jei kam reikia, 1 galiu paimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 23, 22:41)
Geriausia butu ieskoti bibliotekoje, jei gerai suprantu, klaipediete esat, biblioteka kazkokia turetumet turet  mirksiukas.gif  o kas del konspektu pagal programas, tai teises informatikos iskart nuteiksiu, kad nera  schmoll.gif  man paciai dabar labai aktualu, tai visam intenete neradau, teko parsitempt knygu is bibles ir atsirininet info.. straipsniu internete galima rast kai kuriais klausimais, zodziu teks ieskot po biski  4u.gif ir pas R. Valanciauska buna 3 atviri klausimai.

As kai laikiau teises informatika man is viso nieko neklause g.gif nelabai supratau kokie tie konspektai smile.gif mums reikejo tik kazkoki darba atlikti as jau nepamenu, ir moketi naudotis duomenu bazemis kur yra istatymai. Pvz. duoda koki istatyma ir turi ji surasti greitai domenu bazeje, bet cia buvo pries kokius 3 metus, tai gal dabar jau kitaip, teorijos tikrai jokios nebuvo visiskai
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 24, 10:39)
As kai laikiau teises informatika man is viso nieko neklause  g.gif nelabai supratau kokie tie konspektai  smile.gif mums reikejo tik kazkoki darba atlikti as jau nepamenu, ir moketi naudotis duomenu bazemis kur yra istatymai. Pvz. duoda koki istatyma ir turi ji surasti greitai domenu bazeje, bet cia buvo pries kokius 3 metus, tai gal dabar jau kitaip, teorijos tikrai jokios nebuvo visiskai

Tai cia buvo informacine paieska ne teises informatika
Atsakyti
Mamute, tiksliai nebepamenu kas per geris buvo per BT bendraja. bet uzdavinukai buvo apie bendrininku ekscesa,ir juridinio asmens baudziamaja atsakomybe, va siuos dalykus pasiskaityk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2010 11 24, 13:29)
Tai cia buvo informacine paieska ne teises informatika

Pas mane elektronineje knygeleje uzrasyta butent teises infotmatika, ir laikiau pas tokia destutoja Dzemidiene ar kazkas panasaus, seniai buvo jau nepamenu, tikrai ne informacijos paieska
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 11 23, 17:04)
Sveikos 4u.gif
Norejau paklausti, anksciau pas S. Nefa laikiusiu VIIV egzamina: is ko buvo klausimai? kazkaip noretusi einant zinoti is ko tiketis... ax.gif

ax.gif 4u.gif
Atsakyti
atsirado dalykų pasirinkimas unsure.gif nežinau ką rinktis baigiamąjam unsure.gif
Atsakyti