Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį augintinį rinktis?

QUOTE(jadzka @ 2006 02 10, 19:20)

Žuvys.... irgi reikia vandenį keisti, jei akvariumas didesnis tai ta procedūra ir visą dieną užtrunka...

Tikrai ne visą dieną, gali būt maximum 2 val. Bet ir tai nežinočiau ką per tiek veikt.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2006 02 10, 23:12)
Tikrai ne visą dieną, gali būt maximum 2 val. Bet ir tai nežinočiau ką per tiek veikt.. schmoll.gif

Turi teta ten toki1 spintą - akvariumą. Tikrai didelis, gal kokie 500 litrų jei ne daugiau. Tai kai visą jį valo, tai kol žuvis išgaudo, augalus personina stiklus nuvalo ir t.t. tai tikrai nemažai terlionės. Dar kai mažas vaikas įskėlė vieną stiklą tai išfis patinosi ji ten, kas padarys kitą (gerai, kad visai nesudužo, o tik įskilo)
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 10, 23:18)
Turi teta ten toki1 spintą - akvariumą. Tikrai didelis, gal kokie 500 litrų jei ne daugiau. Tai kai visą jį valo, tai kol žuvis išgaudo, augalus personina stiklus nuvalo ir t.t. tai tikrai nemažai terlionės. Dar kai mažas vaikas įskėlė vieną stiklą tai išfis patinosi ji ten, kas padarys kitą (gerai, kad visai nesudužo, o tik įskilo)

Gražu didelis akvariumas. Galima ir nedidelį turėti. Jeigu koks 40 litrų, tai visai jokio vargo, o džiaugsmo daug. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 10, 22:18)

Tai apie 500 l niekas čia ir nekalba ax.gif Daugiausia kas turi akvas, tai einamiausias litražas iki 250 l.. ax.gif Bet nemanau kad autorei reiktų ir tų 250..O be to jai reikia gyvūno, tai galima suprast kad tokio kurį galima paimt į rankas..O ir norint turėt akvą reikia laabai didelio užsidegimo, nes po kurio laiko jis nusibosta. Aš norėjau žuvyčių, gavau, po dviejų mėnesių atsibodo, o mano brangusis tuo "dega"..Todėl akva dar nenuleistas ir tikriausiai dar ilgai nebus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2006 02 11, 14:02)
Tai apie 500 l niekas čia ir nekalba  ax.gif Daugiausia kas turi akvas, tai einamiausias litražas iki 250 l.. ax.gif Bet nemanau kad autorei reiktų ir tų 250..O be to jai reikia gyvūno, tai galima suprast kad tokio kurį galima paimt į rankas..O ir norint turėt akvą reikia laabai didelio užsidegimo, nes po kurio laiko jis nusibosta. Aš norėjau žuvyčių, gavau, po dviejų mėnesių atsibodo, o mano brangusis tuo "dega"..Todėl akva dar nenuleistas ir tikriausiai dar ilgai nebus... mirksiukas.gif

Tada manau, kad katinas idealiausias gyvūnas. Priežiūros tiek pat kiek ir žiurkėnui,o džiaugsmelio ir murkdymo tikrai daug daugiau...
Va ir dabar ant kelių mano žhydrukas guli lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz patarimus, mes
nusprendeme paluketi dar ax.gif
Taciau juk patarimai niekada nemaiso.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 10, 20:20)
Aš irgi rekomenduočiau katiną arba katę. Mes irgi galvojom, kad reikalaus dėmesio ar dar kokių problemų bus, tačiau mūsiškis kažkaip visą dieną miega, pabendrauka ryte kol rengiamės ir vakare, ir tai daugiausia jo bendravimas - pagulėjimas ant kelių.
Visiškai jokių problemų su maistu, nuperku profesionalaus sausiako, į kitą dubenėlį įpilu vandenuko ir viskas, karts nu okarto kokį skanėstą duodu ar mėsytės šmotelį.
Tik svarbu pasirinkti veislę. Aš turiu Rusų mėlynuką. super katinas, mielas, nesibraižo, ramus. Dar iš tų ramesnių - Britų trumpaplaukiai. Perso nelabai rekomenduočiau. Nu pasipūtęs pufikas. turi dvi draugės tai tie katinai pas jas kažkokie trenkti, vienas pastoviai po kėde palindęs urzgia iš šnypščia, o kitas - jo didenybė irgi nemielas. Dar Birmos kaktytės mielos. Čia kalbu tik apie tuos, su kuriais gyvai bendravau ax.gif
Labai faina, kai katinas būna draugiškas, jaučia kai liūdna, tada prisiglaudžia ir mielai murkia.
Mes kartais paliekam kokiom dviem dienom, ir labai puikiai jis gyvena...

O graužikams irgi reikia nemažai dėmesio. Jei juos išleidi iš narvelio - tai šikalioja ir myžalioja visur (ypač degu). Be to, ilgiau neišvalius narvelio jis dvokia.
O katino tualetą mes balkone laikom, kai jis nori - pasiprašo.
Žuvys.... irgi reikia vandenį keisti, jei akvariumas didesnis tai ta procedūra ir visą dieną užtrunka...

na kad degu sikalioja ir myzalioja visur nesutinku schmoll.gif po kambari paleisti tik begioja visur, o pridare dar niekur nebuvo... mirksiukas.gif
tik reik saugot laidus kad nepragrauztu.
o jei laikai porele ar du vienos lyties tai demesio galimo jiems skirt ir kiek maziau nei kad vienam, tik jie tada nelabai draugauja su zmogum, bent jau pas mane.
Atsakyti
tik miegamajam degu nepatarciau laikyt, nes nakti patriuksmauja grauzdami narveli, na bet as kai taip laikau, tai jau visai pripratau prie ju triuksmu:)
Atsakyti
O as siulyciau aksolotli thumbup.gif prieziuros minimum, islaidu irgi, o dziaugsmo daug smile.gif aisku ant ranku daug nepatampysi, nes gyvena akvariume (~20 l)
na, as prie savojo per 3 sav. taip prisirisau, kad... smile.gif cia aisq dar nuo simpatiju egzotiniams gyvunams priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 11, 13:48)
Tada manau, kad katinas idealiausias gyvūnas. Priežiūros tiek pat kiek ir žiurkėnui,o džiaugsmelio ir murkdymo tikrai daug daugiau...
Va ir dabar ant kelių mano žhydrukas guli  lotuliukas.gif

as irgi uz katina drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti

As ir uz katina ir uz suni, jai pavyksta suderinti gyvuneliu harakterius gaunasi nuostabus duetas. 4u.gif
Atsakyti