labai myliu gyvunelius, bet nuomoju buta tad augintinio turet negaliu,noreciau persu katytes...

QUOTE(giekab @ 2006 02 15, 14:46)
na kad degu sikalioja ir myzalioja visur nesutinku
po kambari paleisti tik begioja visur, o pridare dar niekur nebuvo...
tik reik saugot laidus kad nepragrauztu.
o jei laikai porele ar du vienos lyties tai demesio galimo jiems skirt ir kiek maziau nei kad vienam, tik jie tada nelabai draugauja su zmogum, bent jau pas mane.

tik reik saugot laidus kad nepragrauztu.
o jei laikai porele ar du vienos lyties tai demesio galimo jiems skirt ir kiek maziau nei kad vienam, tik jie tada nelabai draugauja su zmogum, bent jau pas mane.
bet juk tame ir beda, negali nei minutei palikt be prieziuros visu grauziku - jie nekalti, prigimtis. neveltui jie - GRAUZIKAI..
mes vis labiau linkstame prie katinelio/katytes.
gal dar kas augina, galite issamiau pasidalinti, kokie jusu butu sunkumai ar minusai ( apie pliusus net nekalbu..

bet baiminames, kad paskui nebutu velu, kai jau isigysime, tad busiu dekinga visoms pasidalijusioms, ko galima tiketis neigiamo laikant kate bute. ( beje, butas didelis, erdves tikrai daug..)
QUOTE(<aries> @ 2009 09 30, 11:51)
baiminames, kad paskui nebutu velu, kai jau isigysime
Neblogas straipsniukas - Apie ką reikia pagalvoti prieš įsigyjant katę

Man didžiausias katės, ypač kačiuko, trūkumas yra tas, kad labai kenčia namuose esantys augalai. Dracenų, jukų lapų galai būna nugraužiami, juk reikia žalumynų
Nuo palangių vazonėliai nuvartomi, gali būti sunkiausi, vis tiek krenta
Mūsų katinas kai buvo mažas labai mėgo miegoti kaktusų vazone
Suaugę katės kažkaip sugeba išlaviruoti ant palangės tarp gėlių. Nežiūrint šito nepatogumo, šiuo metu pas mus net 4 katės, trys iš jų maži kačiukai
Vargas mano gėlyčių kolekcijai

Gal kas nori auginti peliuka????? taip jau nutiko kad vakar prie duru man"kaledu senelis" paliko saltyje peliuku ziurekiuniuku seimyna: 2 suaugeliai ir 3 mazi kamuoliukai:) draugiski nesikandzioja, smalsus ,iesko nauju namu:) spalva pilkas ir 'druska su pipirais' sviesus su pilka nugaryte:) Tai gal geriem zmonem reikia peliuko pamestinuko? arba Jusu draugai kaip tik galvoja apie toki gyvuneli?
veiksmas Vilnius
tel.867813795
veiksmas Vilnius
tel.867813795
QUOTE(Ausma @ 2009 10 01, 11:28)
Man didžiausias katės, ypač kačiuko, trūkumas yra tas, kad labai kenčia namuose esantys augalai. Dracenų, jukų lapų galai būna nugraužiami, juk reikia žalumynų
Nuo palangių vazonėliai nuvartomi, gali būti sunkiausi, vis tiek krenta
Mūsų katinas kai buvo mažas labai mėgo miegoti kaktusų vazone
Suaugę katės kažkaip sugeba išlaviruoti ant palangės tarp gėlių. Nežiūrint šito nepatogumo, šiuo metu pas mus net 4 katės, trys iš jų maži kačiukai
Vargas mano gėlyčių kolekcijai 

na pas mane yra persų katytė ir jokių gėlių ji negraužia ir išvis vazonų neliečia,trūkumai kad gali draskyti tapetus(jei tokie yra) ir kartais privemia

QUOTE(Paule @ 2006 10 13, 12:47)
Kiauliukui reikia:
1. Narvo
2. Namuko kur galėtų pasislėpti reikalui esant
3. Indelio sausam maistui
4. Spec. gertuvės (zoo prekių parduotuvėse būna)
5. Kraiko arba pjuvenų (aš kraiką pilu ten kur jis atlikinėja gamtinius reikaliukus, t.y. namuke, o pjuvenos visur kitur, kad būtų mikščiau jam, nors jis pas mus laisvas paukštis - zylioja po kambarį)
6. Sauso maistuko
7. Šieno
8. Daržovių (agurkai, obuoliai, morkos, cukinijos, pomidorai ir pan.)
Ko dar?
Ai ir Kiauliuko reiktų
1. Narvo
2. Namuko kur galėtų pasislėpti reikalui esant

3. Indelio sausam maistui
4. Spec. gertuvės (zoo prekių parduotuvėse būna)
5. Kraiko arba pjuvenų (aš kraiką pilu ten kur jis atlikinėja gamtinius reikaliukus, t.y. namuke, o pjuvenos visur kitur, kad būtų mikščiau jam, nors jis pas mus laisvas paukštis - zylioja po kambarį)
6. Sauso maistuko
7. Šieno
8. Daržovių (agurkai, obuoliai, morkos, cukinijos, pomidorai ir pan.)
Ko dar?

Ai ir Kiauliuko reiktų

Namuko visiškai nereikia, kiaulytės jame tik slepiasi, ir vėliau jos būna labai, labai baikščios iš patirties kalbu.
turbūt visi naminiai gyvūnai turi savų minusų ir pliusų. Dėl jūrų kiaulytės galiu pasakyt tiek, kad biški nervina, kad paleidus palakstyt visur pridirba ir dar reik labai saugot, kad kur neįlįstų, nes iškrapštyt sunkoka
Na gal tik manoji tokia bailiukė

Laba diena. Labai uzsinorejau gyvuniuko, galvoju apie griauzikus, bet niekaip neapsisprendziu koki pasirinkt
Mastau tik apie dieninius gyvunelius, tokius kaip juros kiauliukas, degu. Grauzikas butu tame paciame kambaryje kur ir miegama. Todel aktualu kvapas, triuksmas. Smagu matyti narve lakstancius degucius, taciau ju i rankas nepaimsi taip kaip juros kiaulytes, jie visur bega lekia, uzlenda i visus tarpelius plyselius, tai bijau del laidu. Kadangi gyvenu vienam nediduke kambarely tai laidu labai jau ir nepaslepsi
O del juros kiaulytes bijau kad jos cypaus nakti ir neis uzmigti, labai smirdes. Kas kiek laiko reikia kraika juros kiaulytei? ir ar labai tas kerta per kisene ...
Turiu 70 cm ilgio 35cm plocio bei aukscio stiklini akvariuma. Auginant deguti ji tikrai reiketu tobulint . Nu vienu zodziu negaliu apsisprest ir prasau jusu patart, kas susidure su siu gyvunu auginimo ypatumais. Is anksto aciu uz atsakymus

QUOTE(riverra @ 2010 01 23, 18:39)
negaliu apsisprest ir prasau jusu patart, kas susidure su siu gyvunu auginimo ypatumais
Dėl patarimų kreipkitės tiesiogiai į jūrų kiaulyčių ir degučių augintojas