Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį augintinį rinktis?

labai myliu gyvunelius, bet nuomoju buta tad augintinio turet negaliu,noreciau persu katytes... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2006 02 15, 14:46)
na kad degu sikalioja ir myzalioja visur nesutinku schmoll.gif po kambari paleisti tik begioja visur, o pridare dar niekur nebuvo... mirksiukas.gif
tik reik saugot laidus kad nepragrauztu.
o jei laikai porele ar du vienos lyties tai demesio galimo jiems skirt ir kiek maziau nei kad vienam, tik jie tada nelabai draugauja su zmogum, bent jau pas mane.

bet juk tame ir beda, negali nei minutei palikt be prieziuros visu grauziku - jie nekalti, prigimtis. neveltui jie - GRAUZIKAI..
mes vis labiau linkstame prie katinelio/katytes.
gal dar kas augina, galite issamiau pasidalinti, kokie jusu butu sunkumai ar minusai ( apie pliusus net nekalbu.. wub.gif )
bet baiminames, kad paskui nebutu velu, kai jau isigysime, tad busiu dekinga visoms pasidalijusioms, ko galima tiketis neigiamo laikant kate bute. ( beje, butas didelis, erdves tikrai daug..)
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2009 09 30, 11:51)
baiminames, kad paskui nebutu velu, kai jau isigysime

Neblogas straipsniukas - Apie ką reikia pagalvoti prieš įsigyjant katę wink.gif
Atsakyti
Man didžiausias katės, ypač kačiuko, trūkumas yra tas, kad labai kenčia namuose esantys augalai. Dracenų, jukų lapų galai būna nugraužiami, juk reikia žalumynų biggrin.gif Nuo palangių vazonėliai nuvartomi, gali būti sunkiausi, vis tiek krenta unsure.gif Mūsų katinas kai buvo mažas labai mėgo miegoti kaktusų vazone blink.gif Suaugę katės kažkaip sugeba išlaviruoti ant palangės tarp gėlių. Nežiūrint šito nepatogumo, šiuo metu pas mus net 4 katės, trys iš jų maži kačiukai wub.gif Vargas mano gėlyčių kolekcijai doh.gif
Atsakyti
Gal kas nori auginti peliuka????? taip jau nutiko kad vakar prie duru man"kaledu senelis" paliko saltyje peliuku ziurekiuniuku seimyna: 2 suaugeliai ir 3 mazi kamuoliukai:) draugiski nesikandzioja, smalsus ,iesko nauju namu:) spalva pilkas ir 'druska su pipirais' sviesus su pilka nugaryte:) Tai gal geriem zmonem reikia peliuko pamestinuko? arba Jusu draugai kaip tik galvoja apie toki gyvuneli?
veiksmas Vilnius
tel.867813795
Atsakyti
QUOTE(svarbupatogu @ 2009 12 31, 12:53)
Gal kas nori auginti peliuka?????

Nukopijavau į temą SKELBIMAI wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 31 gruodžio 2009 - 13:17
QUOTE(Ausma @ 2009 10 01, 11:28)
Man didžiausias katės, ypač kačiuko, trūkumas yra tas, kad labai kenčia namuose esantys augalai. Dracenų, jukų lapų galai būna nugraužiami, juk reikia žalumynų biggrin.gif Nuo palangių vazonėliai nuvartomi, gali būti sunkiausi, vis tiek krenta unsure.gif Mūsų katinas kai buvo mažas labai mėgo miegoti kaktusų vazone blink.gif Suaugę katės kažkaip sugeba išlaviruoti ant palangės tarp gėlių. Nežiūrint šito nepatogumo, šiuo metu pas mus net 4 katės, trys iš jų maži kačiukai wub.gif Vargas mano gėlyčių kolekcijai doh.gif

na pas mane yra persų katytė ir jokių gėlių ji negraužia ir išvis vazonų neliečia,trūkumai kad gali draskyti tapetus(jei tokie yra) ir kartais privemia doh.gif Tiesa,kai buvo maža,tai buvo numetusi nuo palangės vazoną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvina: 01 sausio 2010 - 18:33
QUOTE(Paule @ 2006 10 13, 12:47)
Kiauliukui reikia:
1. Narvo
2. Namuko kur galėtų pasislėpti reikalui esant smile.gif
3. Indelio sausam maistui
4. Spec. gertuvės (zoo prekių parduotuvėse būna)
5. Kraiko arba pjuvenų (aš kraiką pilu ten kur jis atlikinėja gamtinius reikaliukus, t.y. namuke, o pjuvenos visur kitur, kad būtų mikščiau jam, nors jis pas mus laisvas paukštis - zylioja po kambarį)
6. Sauso maistuko
7. Šieno
8. Daržovių (agurkai, obuoliai, morkos, cukinijos, pomidorai ir pan.)

Ko dar? g.gif

Ai ir Kiauliuko reiktų biggrin.gif

Namuko visiškai nereikia, kiaulytės jame tik slepiasi, ir vėliau jos būna labai, labai baikščios iš patirties kalbu.

Atsakyti
turbūt visi naminiai gyvūnai turi savų minusų ir pliusų. Dėl jūrų kiaulytės galiu pasakyt tiek, kad biški nervina, kad paleidus palakstyt visur pridirba ir dar reik labai saugot, kad kur neįlįstų, nes iškrapštyt sunkoka doh.gif Na gal tik manoji tokia bailiukė blush2.gif
Atsakyti
Laba diena. Labai uzsinorejau gyvuniuko, galvoju apie griauzikus, bet niekaip neapsisprendziu koki pasirinkt blush2.gif Mastau tik apie dieninius gyvunelius, tokius kaip juros kiauliukas, degu. Grauzikas butu tame paciame kambaryje kur ir miegama. Todel aktualu kvapas, triuksmas. Smagu matyti narve lakstancius degucius, taciau ju i rankas nepaimsi taip kaip juros kiaulytes, jie visur bega lekia, uzlenda i visus tarpelius plyselius, tai bijau del laidu. Kadangi gyvenu vienam nediduke kambarely tai laidu labai jau ir nepaslepsi doh.gif O del juros kiaulytes bijau kad jos cypaus nakti ir neis uzmigti, labai smirdes. Kas kiek laiko reikia kraika juros kiaulytei? ir ar labai tas kerta per kisene ... lotuliukas.gif Turiu 70 cm ilgio 35cm plocio bei aukscio stiklini akvariuma. Auginant deguti ji tikrai reiketu tobulint . Nu vienu zodziu negaliu apsisprest ir prasau jusu patart, kas susidure su siu gyvunu auginimo ypatumais. Is anksto aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riverra @ 2010 01 23, 18:39)
negaliu apsisprest ir prasau jusu patart, kas susidure su siu gyvunu auginimo ypatumais

Dėl patarimų kreipkitės tiesiogiai į jūrų kiaulyčių ir degučių augintojas wink.gif
Atsakyti
Aciu. Nusprendziau rinksiuosi degucius du, reikes draugui itaisyt darbo sleep.gif kad aukstintu akvariuma. Nes paskaiciusi forumuose supratau, kad stiklinis akvariumas bus tikrai nepatogus valant kiauliuko kakucius ir be to gana siauras bei trumpas . Geras tas super mamu forumas thumbup.gif
Atsakyti