Vertimas mazdaug toks:
Labai daznai tenka girdeti klaidinga nuomone apie gyvuno kvapa namuose. Reikia pazymeti, kad ziurkiu bei ziurkenu kvapas daug intensyvesnios nei juru kiaulyciu.
Taip yra del to, kad gamtoje (naturalioje aplinkoje) juros kiaulyte yra visiskai bejeges (nesaugios).......Juros kialyte daug kartu per diena prausiasi ir laizosi kailiuka sau ir savo mazyliams, stengiasi sunaikinti viska, kas pagal kvapa plesrunams isduotu ju buvimo vieta. Todel plesrunams pgal kvapa sunku rasti jk, juru kiaulytes kailiukas kvepia sieneliu.
QUOTE(gitulia @ 2006 11 16, 22:43)
Vertimas mazdaug toks:
Labai daznai tenka girdeti klaidinga nuomone apie gyvuno kvapa namuose. Reikia pazymeti, kad ziurkiu bei ziurkenu kvapas daug intensyvesnios nei juru kiaulyciu.
Taip yra del to, kad gamtoje (naturalioje aplinkoje) juros kiaulyte yra visiskai bejeges (nesaugios).......Juros kialyte daug kartu per diena prausiasi ir laizosi kailiuka sau ir savo mazyliams, stengiasi sunaikinti viska, kas pagal kvapa plesrunams isduotu ju buvimo vieta. Todel plesrunams pgal kvapa sunku rasti jk, juru kiaulytes kailiukas kvepia sieneliu.

Aš labai norėčiau turėti fretką bet man mama neleidžia

rinktis tokį, kokį mylėsite, ir kuris jums neatsibos. jei jau problema skirt gyvūnui dėmesį -- nusipirkite tokį su baterijom kur per tv dabar reklamuoja. nes bet kokiam gyvam gyvūnui reikia ir dėmesio, ir priežiūros, ir šilumos, tik išlaikymo kaštai ir gvenimo trukmė skiriasi.
mane asmeniškai sakyčiau gyvūnai rado patys. taip susiklostė, kad nesirinkau. atsirado vienas šuo, paskui antras. nors tiesą sakant, iki tol nebuvo ypatingo potraukio prie šunų. vaikystėj domėjausi, paskui "išaugau". o neseniai paėmė ir atsirado
mane asmeniškai sakyčiau gyvūnai rado patys. taip susiklostė, kad nesirinkau. atsirado vienas šuo, paskui antras. nors tiesą sakant, iki tol nebuvo ypatingo potraukio prie šunų. vaikystėj domėjausi, paskui "išaugau". o neseniai paėmė ir atsirado

QUOTE(gelyte52 @ 2007 11 03, 23:54)
tu geriau pakalusyk mamos. ji sako, ji zino. mano draugai turejo ,patikek, kaip jos smirda- kosmaras. visi namai isigere ir zmones gyvenantys jame.

geriau nenorek

QUOTE(niurgzle @ 2007 12 09, 16:00)
tu geriau pakalusyk mamos. ji sako, ji zino. mano draugai turejo ,patikek, kaip jos smirda- kosmaras. visi namai isigere ir zmones gyvenantys jame.
geriau nenorek

geriau nenorek

aha, mano draugė irgi buvo jais labai susižavėjusi, taip jau susiklostė, kad gavo galimybę jį įsigyti, o prieš tai net išbandyti porą dieną (na dėl to tas išbandymas, kad irgi buvo prisiklausius apie smarvę ir kad ne visi pripranta prie žmogaus, dalis ir kandžiojasi visą gyvenimą...), tai sakė, kad šakės: po kilimais lenda, viską verčia... o smarvė

QUOTE(*VICI* @ 2007 12 09, 18:56)
aha, mano draugė irgi buvo jais labai susižavėjusi, taip jau susiklostė, kad gavo galimybę jį įsigyti, o prieš tai net išbandyti porą dieną (na dėl to tas išbandymas, kad irgi buvo prisiklausius apie smarvę ir kad ne visi pripranta prie žmogaus, dalis ir kandžiojasi visą gyvenimą...), tai sakė, kad šakės: po kilimais lenda, viską verčia... o smarvė
net po to ne iš karto iš rankų kvapas išsiplauna, ant tiek užsmirdina 

Nu jau tik nereikia perdėti. Kiekvienas gyvūnas turi savo kvapą. Vieniems šeškas dvokia, kitiems šuo, tretiems dar kas nors.
QUOTE(dawny @ 2007 12 09, 20:30)
"Dvokučio" liaukos neturi nieko bendro su kailio kvapu. Šiaip tai operuot jas yra nelabai gerai ir nemanau, kad yra reikalas(nebent kažkokiais išimtinais atvejais). Juk dažniausiai retai jie paleidžia "dvokutį".
QUOTE(gelyte52 @ 2007 11 03, 22:54)
jei mama neleidzia, tai geriau su ja ir nesipykti. niekad nevelu... ateis laikas kai mamos nuomones nebereikes paisyti ir jei vis dar bus ilikes noras tai...
dvokucio operacija tikrai nepades nuo pacio gyvuno kvapo.. indreaja cia teisi.
o del kvapo... kai kam baisiais smirda, kai kam maloniai kvepia, o kai kas nieko nejaucia...
reiktu realiam gyenime susipazinti su seskuciais ir tuomet ka nors spresti... vadovimasis savo draugiu galvomis, o ne savaja (nors cia ziuriu labai paplites toks argumentas) toli nenuves...
QUOTE(Indreaja @ 2007 12 09, 21:38)
Nu jau tik nereikia perdėti. Kiekvienas gyvūnas turi savo kvapą. Vieniems šeškas dvokia, kitiems šuo, tretiems dar kas nors.

tai jei sakai, kad viskas individualu, tai kas negerai, ko komentuoji mano žinutę? aš tik parašiau žinomą pavyzdį ir neprašiau komentarų

QUOTE(*VICI* @ 2007 12 10, 11:56)

tai jei sakai, kad viskas individualu, tai kas negerai, ko komentuoji mano žinutę? aš tik parašiau žinomą pavyzdį ir neprašiau komentarų

gal del to, kad kad informacija ne is pirmu lupu? indreaja tai labai artimai pazistama su seskais ir jai jie nesmirda tai todel ji drasiai gali ginti savo nuomone...