Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį augintinį rinktis?

QUOTE(*VICI* @ 2007 12 10, 13:56)
tai jei sakai, kad viskas individualu, tai kas negerai

Man tai viskas gerai. Tiesiog gerai būtų, kad čia užėję žmonės ne tik tavo, bet ir mano bei ferret postą perskaitytų. Kartais žinok jau bloga nuo to kategoriškumo.

QUOTE(*VICI* @ 2007 12 10, 13:56)
ko komentuoji mano žinutę? aš tik parašiau žinomą pavyzdį ir neprašiau komentarų g.gif

O man dar reikia gal atsiųsti až ir pasiklausti ar galėčiau komentuoti tam tikrus VICI postus? Tikrai ne dėl tavęs pakomentavau, dėl tų žmonių, kurie linkę priimti iš karto svetimas nuomones nepasinaudoję savom galvom. Taip ir būna po to.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 08, 20:59)
Turim(turėjom) žuvytę gaidelį. Lyg ir nugaišo. Kiek laiko tokie gyviai gyvena? mastau.gif Laikėm virš metų.

gal jau sena ar serganti nusipirkai, arba laikei stiklines vazos dydzio akvariume? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 10 gruodžio 2007 - 18:12
QUOTE(Indreaja @ 2007 12 10, 17:01)
Man tai viskas gerai. Tiesiog gerai būtų, kad čia užėję žmonės ne tik tavo, bet ir mano bei ferret postą perskaitytų. Kartais žinok jau bloga nuo to kategoriškumo.
O man dar reikia gal atsiųsti až ir pasiklausti ar galėčiau komentuoti tam tikrus VICI postus? Tikrai ne dėl tavęs pakomentavau, dėl tų žmonių, kurie linkę priimti iš karto svetimas nuomones nepasinaudoję savom galvom. Taip ir būna po to.

na matai, aš tai nevaidinu filantropo ir dėl tokių žmonių galvos nesuku smile.gif tam ir galva kiekvienam, kad galvotų, o ne tik vienu pavyzdžiu remtųsi, o šiaip juk ir parašiau, kad DRAUGĖ IŠBANDĖ ir JAI SMIRDĖJO, neparašiau, kad VISI ŠEŠKAI VISIEMS DVOKIA, todėl laikausi savo pirminės nuomonės, kad išbrokijai mano postą, nes neturėjai ką veikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 12 10, 20:56)
savo pirminės nuomonės, kad išbrokijai mano postą, nes neturėjai ką veikti doh.gif

Aha, neturėdama ką veikt filantropija užsiiminėjau dar vieną pavyzdį rašydama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indreaja: 10 gruodžio 2007 - 19:05
QUOTE(*VICI* @ 2007 12 10, 18:56)
na matai, aš tai nevaidinu filantropo ir dėl tokių žmonių galvos nesuku smile.gif tam ir galva kiekvienam, kad galvotų, o ne tik vienu pavyzdžiu remtųsi, o šiaip juk ir parašiau, kad DRAUGĖ IŠBANDĖ ir JAI SMIRDĖJO, neparašiau, kad VISI ŠEŠKAI VISIEMS DVOKIA, todėl laikausi savo pirminės nuomonės, kad išbrokijai mano postą, nes neturėjai ką veikti doh.gif

bet koks gyvūnas dvoks, jei patingėsi prižiūrėt.
Atsakyti
Gyvūnai -labai gerai biggrin.gif Bet ,galų gale, juos dažniausiai tenka prižiųrėti mamoms tongue.gif
Atsakyti
pas mane tokia pati situacija dukroms 3 ir 4metai. vis dažniau susimąstau kad reikia kokio gyvunėlio.kai pamačiau kaip mažoji krykštavo žiūrėdama i narve esančia šinšilą pas draugus wub.gif
kol kas turiu du variantus juros kiaulytę arba degu. norėčiau padaryti kalėdinę dovaną tik kaip supratau juros kiaulytei įsigyti tai nėra pats geriausias laikas unsure.gif
namuose vienas prieštaraujantis (prisibijantis graužikų) vyras hihihi.gif
Atsakyti
Katiniukas wub.gif po šiai dienai svajoju bet nesiryžtu.
smulkūs graužikai mažiems vaikams netinka. nes vaikai nori, kad gyvūnas dalyvautų žaidimuose. katinas ar šuo dar gali "pastovėt už save" ir nesileist negyvai užniurkomi. o smulkiam žvėreliui neatsargus vaiko elgesys gali gyvybę kainuot unsure.gif
Atsakyti
Šeip auginu daug degučių ir jūros kiaulytę ir kai jų daug tai kaškiek nemalonaus kvapo yra bet kažinkiek,jei vieną auginčiau tai tikrai nepajausčiau kvapo bet šeip patarčiau trušį šeip mielas gražus ir didelis g.gif blush2.gif
Atsakyti
siulyciau katyte wub.gif
Atsakyti
Seip jau su patarimais susilaikoau, bet... Jei pirksit kate gerai pagalvokit. Musu kate buvo tikra laukinuke: laipiojo uzuolaidom, kakojo visur, apgrauze geliu lapus, vaikai bijojo imti ant ranku, nes ji ziauriai draskesi. Mes ja paemem jau paaugusia - 3 men.
Gasl ji jau turejo susiformavusius savo iprocius? ?G/al nevisos kates tokios? Man tikrai buvo nelabai malonu, kai musu Mike padarydavo savo reikaliuka, o po to uzlipdavo ant stalo, i vaiko lova blink.gif Vaikysteje namuose laikeme suni. Jis tikrai tiek problemu nekele. Na aisku kates nereikia kelis kartus vestii lauka, bet ir tvarkos is jos gali nereikalauti smile.gif smile.gif Dabar laikome juru kiaulyte. Patenkinti. Ypac vaikai. Net mazius nebijo imti ant ranku.
Atsakyti
As tai uz juru kiaulyte, nereikalauja daug prieziuros, labai myli vaikai, nera blogo kvapo(aisku jei kasdien tvarkai narveli) thumbup.gif
Atsakyti