Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 18, 22:19)
dar nenumiro, bet leisgyvė tokia doh.gif persodinau,tai tik viena šaknis pas ją g.gif
ir su katlėjom tas pats, visai negražios paliekai kaip peržydi doh.gif
nežinau kas joms netinka g.gif

nesinervink,pas mane irgi viena tokia buvo,tai atsigavo smile.gif labai kažkuo nelepinu,svarbiausiai neperdžiūtų ir fsio smile.gif čia tavo su viena šaknim buvo ta kur ir man palikai?
Atsakyti
O ka, labai sunku raibuoles auginti??? As turiu 5 mazas, dar tik uz kokiu metu zydes. 4 auga stambiam sunbtrate, ir viena pasodinau i smulku.... Tikiuosi nenugalabysiu, nes niekad nesu ju auginusi doh.gif
Atsakyti
nepasakyčiau,nors su kelioms turėjau bėdų(margalapėmis) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 11 18, 22:25)
čia tavo su viena šaknim buvo ta kur ir man palikai?

TAIP doh.gif o kaip tavoji? gyva?
tu kur davei, tai vienas auginukas nudžiuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 18, 23:55)
TAIP doh.gif o kaip tavoji? gyva?
tu kur davei, tai vienas auginukas nudžiuvo unsure.gif

mano normaliai,šaknys aišku ne fantastinės buvo,bet gerai,o ta kur tau daviau raibuolę-tai pas mane auga labai gerai,ydomu kas ten pas tave jai nepatiko g.gif nelieji ant lapu?aš tai ne,pasimokius jau doh.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos, orchidėjų augintojos,jau kiek laiko niekaip nerandu šios temutės doh.gif noriu pasidžiaugti biggrin.gif pernai žiemą per kraustynes (jau ankstesniuose forumuose guodžiausi blush2.gif ) man šiek tiek apšalo orchidėjos, galvojau nebeišgyvens lapai supliuško, na viena pamirė, paklausiau nevykusio patarimo ir persodinau doh.gif o kitos 5 išgyveno thumbup.gif turiu vieną keistuolę g.gif biggrin.gif iš vienos išaugo 3 vaikučiai thumbup.gif o galvojau, kad ir ji numirs rolleyes.gif ryt, jei nepamiršiu įdėsiu foto mirksiukas.gif na tai dabar atsigavusios pas mane subujojusios ir visos leidžia žiedynus, tai laukiu išsižiojusi derliaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 18 lapkričio 2010 - 23:26
QUOTE(Kkunigunda @ 2010 11 19, 00:26)
sveikos, orchidėjų augintojos,jau kiek laiko niekaip nerandu šios temutės doh.gif noriu pasidžiaugti biggrin.gif  pernai žiemą per kraustynes (jau ankstesniuose forumuose guodžiausi blush2.gif ) man šiek tiek apšalo orchidėjos, galvojau nebeišgyvens lapai supliuško, na viena pamirė, paklausiau nevykusio patarimo ir persodinau doh.gif o kitos 5 išgyveno thumbup.gif turiu vieną keistuolę g.gif  biggrin.gif iš vienos išaugo 3 vaikučiai thumbup.gif o galvojau, kad ir ji numirs rolleyes.gif ryt, jei nepamiršiu įdėsiu foto mirksiukas.gif na tai dabar atsigavusios pas mane subujojusios ir visos leidžia žiedynus, tai laukiu išsižiojusi derliaus bigsmile.gif

thumbup.gif o mes foto thumbup.gif

as ateinu pasigroziu ir iseinu, nes nervai ima, kad cia UK tokiu nerandu grazuoliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 11 18, 23:07)
nelieji ant lapu?

blush2.gif blush2.gif blush2.gif eina sau nu-gyveni žmogus ir mokaisi blush2.gif
Atsakyti
Laukiam nuotraukų! Yra nors kur akis paganyt, seilę pavarvinti.... happy.gif
Atsakyti
mano gražuolė mergaitė (švelniai kvepianti)
Atsakyti
Mergaitės atskirai net kada vardint neturiu tiek grožybių pridėjot 4u.gif thumbup.gif wub.gif Šaunuolės. Aš tai laukiu laukiu žiedų, žiedstiebisu intensyvaii auginamės ax.gif O jau Lark koks grožis ir dar tokiu metų laiku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
vandute pasakiška wub.gif
Atsakyti