lark, ikr gelyte ir seimininke, saunuoles

Sveikutės visos grožių puoselėtojos
Noriu atkreipt dėmesį visų, kas ruošiasi į seminarą, kad jis vyks jau šį Sekmadienį
čia yra info važiuojantiems savarankiškai:
http://www.combo.lt/...s-rasti--93/lt/

Noriu atkreipt dėmesį visų, kas ruošiasi į seminarą, kad jis vyks jau šį Sekmadienį

čia yra info važiuojantiems savarankiškai:
http://www.combo.lt/...s-rasti--93/lt/
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 18, 23:34)
O ka, labai sunku raibuoles auginti??? As turiu 5 mazas, dar tik uz kokiu metu zydes. 4 auga stambiam sunbtrate, ir viena pasodinau i smulku.... Tikiuosi nenugalabysiu, nes niekad nesu ju auginusi 

mano raibuoles vegetavo kol nepersodinau i joms skirta subtrata

Substratas OS litofitinėms orchidėjoms ,tik persodinus prasidejo augimas..dabar va po zydejimo zadu atskirt vaikus,tai teks vel subtrata siustis,nes parduotuvese kazkaip neuzmaciau..arba blogai ziurejau
QUOTE(Žanė @ 2010 11 19, 14:32)

būtų puiki proga aplankyti gimens-draugus Vilniuje

QUOTE(mocha @ 2010 11 19, 04:52)
Oho, šaunuolė
Aš į jas paganau akis, bet kažkaip nesiryžčiau pirkti, nes kažkur įsikaliau į galvą, kad jas sunku pražydinti, yra kaprizingos gėlės. Bet va sekasi kažkam. Labai puiku

Aš į jas paganau akis, bet kažkaip nesiryžčiau pirkti, nes kažkur įsikaliau į galvą, kad jas sunku pražydinti, yra kaprizingos gėlės. Bet va sekasi kažkam. Labai puiku

O mano orchideju knygoj parasyta, kad vandas lengviausiai auginamos orchidejos

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 19, 00:54)
a6 aplamai per lapus nelieju,šlapiu skudurėliu prabraukiu ir fsio

o žinok apžiūrėjau saviškę(tokia kaip tau daviau) du vokai su pumpurais ir trečias kažką auginas iš vidaus

QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 19, 18:51)
kas parašyta knygose,tas ne viskas tiesa

Atkeliavo mano siuntinukas
Paskaiciavau siandien, turiu lygiai 50 skirtingu orchideju rusiu
Jau nebeturiu kur ju det ir laistymas daugokai laiko uzima.... Pazadu iki kito pavasasio nei vienos nebepirkti

QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 19, 20:50)
Jau nebeturiu kur ju det ir laistymas daugokai laiko uzima.... Pazadu iki kito pavasasio nei vienos nebepirkti 

sveikos merginos

oho,lasvegiete,kiek turi!!!labai faina!saunuole,kad pasizadejai,ziuresim,ar ilgai pazada tesesi

QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 19, 21:50)

ir aš kaskart pažadu, kol pamatau įdomesnę

Vakar ~17 val buvau TIK GĖLĖSE Draugystės g., tai laukė prekių, žadėjo gaut raibuolių, bet man negalima

Jau abejoju ar ryt važiuot į seminarą, bijau, kad gali liga paaštrėti

QUOTE(jalka @ 2010 11 19, 15:47)
mano raibuoles vegetavo kol nepersodinau i joms skirta subtrata
Substratas OS litofitinėms orchidėjoms ,tik persodinus prasidejo augimas..dabar va po zydejimo zadu atskirt vaikus,tai teks vel subtrata siustis,nes parduotuvese kazkaip neuzmaciau..arba blogai ziurejau

O pas mane atvirksciai - nepatiko joms sis substratas...
QUOTE(lark @ 2010 11 20, 13:29)
ir aš kaskart pažadu, kol pamatau įdomesnę
. Pavasarį bandysiu auginti vandas iš Tailando, kai kas pažadėjo atvežti. Sakė, jos būna buteliuose ir kažkokiame gelyje. Lb įdomu.
Vakar ~17 val buvau TIK GĖLĖSE Draugystės g., tai laukė prekių, žadėjo gaut raibuolių, bet man negalima
, tai ir nelaukiau, tik "padėvėtų" vazoniukų po 1Lt pasiėmiau..

aš toius turiu ir auginu, oj ilgai lauksiu kol pražys

šiaip jos auginamos iš lastelės tame gelyje.. gražu tame butelyje, bet labai nekantru, kai ant kiminų pasodini, vis lauki ir lauki kol po 1 šaknytę išleis

QUOTE(Laura81r @ 2010 11 19, 14:31)
sveikos merginos
oho,lasvegiete,kiek turi!!!labai faina!saunuole,kad pasizadejai,ziuresim,ar ilgai pazada tesesi

Zinok, istesesiu, nes pas mus parduotuvese niekada nieko idomesnio nebuna, vien tik standartines

Mano mini vanda atkeliavo pasodinta i vazoneli, tai nezinau ar ja taip ir palikt, ar ne....?