Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

lark, ikr gelyte ir seimininke, saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės visos grožių puoselėtojos biggrin.gif

Noriu atkreipt dėmesį visų, kas ruošiasi į seminarą, kad jis vyks jau šį Sekmadienį mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

čia yra info važiuojantiems savarankiškai:
http://www.combo.lt/...s-rasti--93/lt/
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 18, 23:34)
O ka, labai sunku raibuoles auginti??? As turiu 5 mazas, dar tik uz kokiu metu zydes. 4 auga stambiam sunbtrate, ir viena pasodinau i smulku.... Tikiuosi nenugalabysiu, nes niekad nesu ju auginusi  doh.gif

mano raibuoles vegetavo kol nepersodinau i joms skirta subtrata doh.gif
Substratas OS litofitinėms orchidėjoms ,tik persodinus prasidejo augimas..dabar va po zydejimo zadu atskirt vaikus,tai teks vel subtrata siustis,nes parduotuvese kazkaip neuzmaciau..arba blogai ziurejau
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 19, 14:32)
bet jei netyčia rasi, paimk ir man prašau biggrin.gif oi net juokas pačiai ima  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
būtų puiki proga aplankyti gimens-draugus Vilniuje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 19, 04:52)
Oho, šaunuolė bigsmile.gif
Aš į jas paganau akis, bet kažkaip nesiryžčiau pirkti, nes kažkur įsikaliau į galvą, kad jas sunku pražydinti, yra kaprizingos gėlės. Bet va sekasi kažkam. Labai puiku wub.gif

O mano orchideju knygoj parasyta, kad vandas lengviausiai auginamos orchidejos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 19, 00:54)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif eina sau nu-gyveni žmogus ir mokaisi blush2.gif

a6 aplamai per lapus nelieju,šlapiu skudurėliu prabraukiu ir fsio smile.gif raibuolės labai greit pasigauna "rūdis",nu toks puvinys negražus...
o žinok apžiūrėjau saviškę(tokia kaip tau daviau) du vokai su pumpurais ir trečias kažką auginas iš vidaus thumbup.gif bus šaunus žydėjimas šiais metais wub.gif

QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 19, 18:51)
O mano orchideju knygoj parasyta, kad vandas lengviausiai auginamos orchidejos  blush2.gif

kas parašyta knygose,tas ne viskas tiesa smile.gif pas žmones ir auginimo sąlygos skirtingos-tai ir gėlės skirtingai žydi,pas kitus net phal nenori žydėt,o jau tikrai nepretenzinga gėlė rodos smile.gif
Atsakyti
Atkeliavo mano siuntinukas wub.gif Paskaiciavau siandien, turiu lygiai 50 skirtingu orchideju rusiu doh.gif Jau nebeturiu kur ju det ir laistymas daugokai laiko uzima.... Pazadu iki kito pavasasio nei vienos nebepirkti pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 19, 20:50)
Atkeliavo mano siuntinukas  wub.gif  Paskaiciavau siandien, turiu lygiai 50 skirtingu orchideju rusiu  doh.gif  Jau nebeturiu kur ju det ir laistymas daugokai laiko uzima.... Pazadu iki kito pavasasio nei vienos nebepirkti  pioneer.gif

sveikos merginos 4u.gif
oho,lasvegiete,kiek turi!!!labai faina!saunuole,kad pasizadejai,ziuresim,ar ilgai pazada tesesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 19, 21:50)
Atkeliavo mano siuntinukas  wub.gif  Paskaiciavau siandien, turiu lygiai 50 skirtingu orchideju rusiu  doh.gif  Jau nebeturiu kur ju det ir laistymas daugokai laiko uzima.... Pazadu iki kito pavasasio nei vienos nebepirkti  pioneer.gif

ir aš kaskart pažadu, kol pamatau įdomesnę blush2.gif . Pavasarį bandysiu auginti vandas iš Tailando, kai kas pažadėjo atvežti. Sakė, jos būna buteliuose ir kažkokiame gelyje. Lb įdomu.
Vakar ~17 val buvau TIK GĖLĖSE Draugystės g., tai laukė prekių, žadėjo gaut raibuolių, bet man negalima verysad.gif , tai ir nelaukiau, tik "padėvėtų" vazoniukų po 1Lt pasiėmiau..
Jau abejoju ar ryt važiuot į seminarą, bijau, kad gali liga paaštrėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 19, 15:47)
mano raibuoles vegetavo kol nepersodinau i joms skirta subtrata doh.gif
Substratas OS litofitinėms orchidėjoms ,tik persodinus prasidejo augimas..dabar va po zydejimo zadu atskirt vaikus,tai teks vel subtrata siustis,nes parduotuvese kazkaip neuzmaciau..arba blogai ziurejau

O pas mane atvirksciai - nepatiko joms sis substratas...
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 11 20, 13:29)
ir aš kaskart pažadu, kol pamatau įdomesnę  blush2.gif . Pavasarį bandysiu auginti vandas iš Tailando, kai kas pažadėjo atvežti. Sakė, jos būna buteliuose ir kažkokiame gelyje. Lb įdomu.
Vakar ~17 val buvau TIK GĖLĖSE Draugystės g., tai laukė prekių, žadėjo gaut raibuolių, bet man negalima  verysad.gif , tai ir nelaukiau, tik "padėvėtų" vazoniukų po 1Lt pasiėmiau..
Jau abejoju ar ryt važiuot į seminarą, bijau, kad gali liga paaštrėti  blush2.gif

aš toius turiu ir auginu, oj ilgai lauksiu kol pražys doh.gif

šiaip jos auginamos iš lastelės tame gelyje.. gražu tame butelyje, bet labai nekantru, kai ant kiminų pasodini, vis lauki ir lauki kol po 1 šaknytę išleis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 19, 14:31)
sveikos merginos  4u.gif
oho,lasvegiete,kiek turi!!!labai faina!saunuole,kad pasizadejai,ziuresim,ar ilgai pazada tesesi  lotuliukas.gif

Zinok, istesesiu, nes pas mus parduotuvese niekada nieko idomesnio nebuna, vien tik standartines mirksiukas.gif As tik internetu idomesniu parsisiunciu. O kadangi bus ziema, tai nesisiusiu, nes bijosiu susaldyt smile.gif
Mano mini vanda atkeliavo pasodinta i vazoneli, tai nezinau ar ja taip ir palikt, ar ne....?
Atsakyti