Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

va del to ir noriu gero fotiko su superine macro f-ja smile.gif
Papildyta:
Nes be orchideju, turiu ir kaktusu kolekcija. O ju ziedu ir spygliuku fotografavimo specifika skiriasi, nei orchideju.
Pvz. kaip noris atskleist sio titanopsio grozi, tai imanoma tik su macro ir tinkamu apsvietimu: http://www.supermama...;#entry42292616
Ir isvis - noreciau foto studijos namie smile.gif galeciau daryt nuotraukas jusu zurnalams smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai linkiu, kad tavo noras išsipildytų wink.gif

beje, labai graži titanopsio foto!
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 11 23, 22:26)
Tikiuosi prasiskleis manosios, nes dar tik augina žiedstiebius, gal spėsiu  thumbup.gif

Tikiuos įkelsit kokią savo orchidėją pražydintą. Jūsų bloge yra viena foto gėlės, kurią drąsiai kelčiau ant viršelio blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 11 24, 14:43)
beje, labai graži titanopsio foto!

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 24, 17:46)
Tikiuos įkelsit kokią savo orchidėją pražydintą. Jūsų bloge yra viena foto gėlės, kurią drąsiai kelčiau ant viršelio blush2.gif  4u.gif

Dėkui, ten pirktinė, ne mano pražydinta, tik foto mano biggrin.gif Žiedų laukiu daug, tik kada prasiskleis neaišku, bijau, kad nespėsiu unsure.gif beeet viena spės, tik ji paprastutė, baltutė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 24 lapkričio 2010 - 19:50
QUOTE(nila_ks @ 2010 11 24, 19:50)
Dėkui, ten pirktinė, ne mano pražydinta, tik foto mano  biggrin.gif Žiedų laukiu daug, tik kada prasiskleis neaišku, bijau, kad nespėsiu unsure.gif beeet viena spės, tik ji paprastutė, baltutė  rolleyes.gif

Pasibaigs šitas konkurso etapas, prasidės kitas irnesakyk.gif Žurnalą tai planuojam leisti ilgai rolleyes.gif
Atsakyti
aha, pritariu Šilingei smile.gif žurnalus leidžiame kas tris mėnesius, tad ir su konkursais taip - vienas pasibaigia, išleidžiam žurnalą ir prasideda kitas konkursas wink.gif taip kad puoselėkite visaip kaip savo gražuoles, tuo tarpu nepailsdamos treniruokitės fotografuoti, o paskui visom giminėm, kaimynėm ir draugėm rodykite savo orchidėją ant žurnalo viršelio thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronja, Plėšiko Duktė: 24 lapkričio 2010 - 21:27
Laba 4u.gif

ateinu su namine nuotrauka-naminio žydėjimo (dendrobium kingianum -praeitą žiemą įsigytas iš Olivijos,gražiai paaugo ir dar žiedukų sulaukiau thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2010 11 24, 22:41)
Laba  4u.gif

Šaunuolė, super bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ale tai gražumas žiedų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(into*in @ 2010 11 24, 23:41)
Laba  4u.gif

ateinu su namine nuotrauka-naminio žydėjimo (dendrobium kingianum -praeitą žiemą įsigytas iš Olivijos,gražiai paaugo ir dar žiedukų sulaukiau  thumbup.gif )

smagu matyt" savo vaikus" , žydinčius ant kitų palangių ax.gif ax.gif ax.gif
Ar kvepia ?
Atsakyti
into, kokia foto, pavasari primena wub.gif thumbup.gif
Atsakyti