Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 15, 08:38)
net karštis permušė karsta.gif

išsigandai, kad praleidai lotuliukas.gif , nea, jis dar tik bus ax.gif
Atsakyti
tiesą sakant ir aš, galvoju nu nejaugiiiii blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 11 15, 09:06)
išsigandai, kad praleidai  lotuliukas.gif , nea, jis dar tik bus  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif buvau įsitikinusi, kad ateinantį savaitgalį. bet kai pamačiau tokį postą, galvojau sumaišiau doh.gif
Atsakyti
Apziurejau savo mamos orchidejas, tai jos irgi ziedkocius leidzia. Ziedu sezonas prasideda thumbup.gif
Atsakyti
Nžn kodėl, bet manau, kad tikrai čia karšta vasara savo padarė, mano beveik visi falenopsiai su žiedkočiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 11 15, 15:56)
Nžn kodėl, bet manau, kad tikrai čia karšta vasara savo padarė, mano beveik visi falenopsiai su žiedkočiais  biggrin.gif

aš pas saviškius ir po antrą jau randu smile.gif
Atsakyti
dar mano toks pastebėjimas, jei kažkada pirkau su 2 žiedkočiais, tai ir vėliau tas pats falenopsis leidžia du, ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 11 15, 16:11)
dar mano toks pastebėjimas, jei kažkada pirkau su 2 žiedkočiais, tai ir vėliau tas pats falenopsis leidžia du, ar aš klystu?

pas mane tik po 1 buna dazniausiai, kai pakartotinai zydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 11 15, 16:42)
pas mane tik po 1 buna dazniausiai, kai pakartotinai zydi  g.gif

o pas mane ir leidžia du, bet antras "užstringa" tik išlindęs....Jau trečią kartą taip su skirtingais phalaenopsiais....
Atsakyti
Jau seniai zadejau parodyt mamos orchidejas. Ziedai naminiai ! Ir jokio cackinimosi. Laisto per virsu, tresia per virsu su Schultz. Kai maniskes pas ja gyveno, tai irgi kur kas geriau bujojo nei dabar nuosavam name. Matyt orchidejine aura kazkokia pas ja virtuvej tvyro. Dendrobiai budavo kiek ziedynu isvaro, o name nugaisinau juos...

[attachmentid=206035]
[attachmentid=206034]
[attachmentid=206036]
Atsakyti
ooohooooo blink.gif greit kelk šitas nuotraukas į FB, kol konkursas dar nepasibaigė smile.gif
Atsakyti
Sakai? smile.gif siaip tai labai noreciau laimet ta zurnaliuka. galeciau skaitinet savo pilvuza nestuke.gif glostinedama per atostogas smile.gif idomu kas ten pirmauja ir kaip manajai nuotraukytei sekasi smile.gif
Atsakyti