Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Tina, tokia gausybė žiedų bigsmile.gif wub.gif , pas mane niekad tiek nebuvo gyvenime blush2.gif
Tikrai, galėtum laimėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 15 lapkričio 2010 - 16:14
Tina* bigsmile.gif grazumelis...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 15, 16:07)
Jau seniai zadejau parodyt mamos orchidejas.

bigsmile.gif oho kaip gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ką, buvau pas saviškio mamą..... tai buvęs supūdytas phalaenopsis išleido naują skrotelę, o iš jos dabar leidžia tris žiedstiebius. Kaip jum? g.gif lotuliukas.gif

pas mane trijų niekad nebuvo...
Atsakyti
Tina, labai grazu, ypac paskutine foto wub.gif Pas mano mama tai situacija tokia: palaisto per virsu kai kada kai prisimena, niekada dar nera tresusi, o zydi geles be sustojimo!
O mano phaleonopsiai visi leidzia atsakas is senu ziedstiebiu ir plius dar po viena nauja kota thumbup.gif Tikiuosi Kaledoms kokio naujo ziedo... blush2.gif
Atsakyti
Tina, super ,,derlius,, biggrin.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia žiedų gausa. Net pavydu pasidarė. Šiandien suskaičiavau, kad pas mane 10 falenopsių žydės vienu metu, negaliu atsidžiaugt, nes dar niekada tiek daug nebuvo. Aišku, prieš jūsų turimas apimtis man tik slėptis po lapais, bet vistiek rudenį/žiemą akį džiugins mylimų orchidėjų žiedai.
Mano buvusi kolegė pasakojo, kad pas jos mamą orchidėjos kraustosi iš proto, žydi be perstojo ir labai gausiai, kadangi gyvena sename mediniame name, kuriame drėgna ir kartu šilta, tai joms ten labai patinka. Ne tik orchidėjos linksminasi, bet ir kitos gėlės. smile.gif
Atsakyti
Tina* kaip grazu rolleyes.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stel&lade: 15 lapkričio 2010 - 18:55
Tina,labai gausus ziedai!!!!jo,man jau ir taip atrodyti pradeda,kad kuo maziau jas popini,tuo geriau auga... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 15, 19:21)
Aišku, prieš jūsų turimas apimtis man tik slėptis po lapais

baik juokus! svarbu ne kiekybė, o kokybė wink.gif
Papildyta:
mielosios ir mielieji, liko tik savaitė iki seminaro, būtų jau labai gerai žinoti bent apytikslį skaičių, kas atvažiuos smile.gif
bet jei atvažiuoti nuspręsite 21 d. 13:55 val - irgi su džiaugsmu priimsim wink.gif group.gif
(aišku, geriau, jei apsispręstumėte iki tol.... ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronja, Plėšiko Duktė: 15 lapkričio 2010 - 20:34
Aciu uz pagyras 4u.gif ta violetine ji parsinese nukainuota. tai as jai sakau - matai kaip tau atsidekojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 15, 16:07)
Jau seniai zadejau parodyt mamos orchidejas.

paskutinės kas per žiedų gausa blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti