Tikrai, galėtum laimėti
Tina*
grazumelis...
QUOTE(Tina* @ 2010 11 15, 16:07)
Jau seniai zadejau parodyt mamos orchidejas.
na ką, buvau pas saviškio mamą..... tai buvęs supūdytas phalaenopsis išleido naują skrotelę, o iš jos dabar leidžia tris žiedstiebius. Kaip jum?
pas mane trijų niekad nebuvo...
pas mane trijų niekad nebuvo...
Tina, labai grazu, ypac paskutine foto
Pas mano mama tai situacija tokia: palaisto per virsu kai kada kai prisimena, niekada dar nera tresusi, o zydi geles be sustojimo!
O mano phaleonopsiai visi leidzia atsakas is senu ziedstiebiu ir plius dar po viena nauja kota
Tikiuosi Kaledoms kokio naujo ziedo...
O mano phaleonopsiai visi leidzia atsakas is senu ziedstiebiu ir plius dar po viena nauja kota
Tina, super ,,derlius,,
Kokia žiedų gausa. Net pavydu pasidarė. Šiandien suskaičiavau, kad pas mane 10 falenopsių žydės vienu metu, negaliu atsidžiaugt, nes dar niekada tiek daug nebuvo. Aišku, prieš jūsų turimas apimtis man tik slėptis po lapais, bet vistiek rudenį/žiemą akį džiugins mylimų orchidėjų žiedai.
Mano buvusi kolegė pasakojo, kad pas jos mamą orchidėjos kraustosi iš proto, žydi be perstojo ir labai gausiai, kadangi gyvena sename mediniame name, kuriame drėgna ir kartu šilta, tai joms ten labai patinka. Ne tik orchidėjos linksminasi, bet ir kitos gėlės.
Mano buvusi kolegė pasakojo, kad pas jos mamą orchidėjos kraustosi iš proto, žydi be perstojo ir labai gausiai, kadangi gyvena sename mediniame name, kuriame drėgna ir kartu šilta, tai joms ten labai patinka. Ne tik orchidėjos linksminasi, bet ir kitos gėlės.
Tina* kaip grazu

Tina,labai gausus ziedai!!!!jo,man jau ir taip atrodyti pradeda,kad kuo maziau jas popini,tuo geriau auga...
QUOTE(mocha @ 2010 11 15, 19:21)
Aišku, prieš jūsų turimas apimtis man tik slėptis po lapais
baik juokus! svarbu ne kiekybė, o kokybė
Papildyta:
mielosios ir mielieji, liko tik savaitė iki seminaro, būtų jau labai gerai žinoti bent apytikslį skaičių, kas atvažiuos
bet jei atvažiuoti nuspręsite 21 d. 13:55 val - irgi su džiaugsmu priimsim
(aišku, geriau, jei apsispręstumėte iki tol....
Aciu uz pagyras
ta violetine ji parsinese nukainuota. tai as jai sakau - matai kaip tau atsidekojo
QUOTE(Tina* @ 2010 11 15, 16:07)
Jau seniai zadejau parodyt mamos orchidejas.
paskutinės kas per žiedų gausa