Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

registras naujojoj temutej,aciu ziuokute 4u.gif
QUOTE(agiute @ 2010 11 11, 09:25)
o as kaip pakilau taip graziai ir nusileidau, bet viltis mirsta paskutine rolleyes.gif

kaip mergytes jau ir sake,dar toli grazu iki rezultatu,o tu jau rankas nuleidi!! doh.gif dar viskas liuks mirksiukas.gif

QUOTE(saulute85 @ 2010 11 11, 09:30)
Mano gimda tyčiojasi iš manęs, ne kitaip..  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif pasakymas

QUOTE(neirida @ 2010 11 11, 12:14)
del savo tempos, tai nedrystu dziaugtis, visko dar gali buti, kolkas tik po truputi aukstyn, ziuresim kaip toliau bus

thumbup.gif labai grazu wub.gif

QUOTE(diukute @ 2010 11 11, 14:03)
o man jau BP nubreze linija...sutinku su ja drinks_cheers.gif
zvilgtelkit http://www.babyplan.ru/profile/89970

as irgi sutinku mirksiukas.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 11, 16:35)
ai dar pasirodau ka vakar vakare veikiau ir siandien darbelyje pabaigiau  blush2.gif

grazu mirksiukas.gif

ANGEL08 kad ir kaip bebutu,tikrai ateis laikas,kai sulauksi II,tik tereikia islaukti,kad ir kaip sudetinga tai atrodytu mirksiukas.gif

AUXXE-zinai,kai nera zodziu,uztenka kartais ir tik kartu patylet, kartu pamastyt...tad zinok,tu ne viena console.gif
Papildyta:
o man zinot labai patikt pradejo BT matuot,kas vakara einu miegot,laukdama ka rytojaus rytas parodys rolleyes.gif ir kadangi dar ne taip seniai planuojam,tai net jauciuos kaip kokioj loterijoj kad visos dalyvautumem,ir kurios kuri cikla issitrauks savo laimingaji bilieta blush2.gif rolleyes.gif tad sekmes visom gaudancioms savo II wub.gif
Atsakyti
susirenku visus balionelius, labai aciu mergaites uz palaikyma ,uz tikejima iki paskutines minutes,jus visos nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif
MB isvaziavo tipo su reikalais ,draugui padeti,maciau kaip nusivyle ir tikriausiai nori pabuti vienas .....
o stebuklais patikesiu tik tada kai jis ivyks...
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 11, 23:51)
susirenku visus balionelius, labai aciu mergaites uz palaikyma ,uz tikejima iki paskutines minutes,jus visos nuostabios wub.gif  wub.gif  wub.gif
MB isvaziavo tipo su reikalais  ,draugui padeti,maciau kaip nusivyle ir tikriausiai nori pabuti vienas .....
o stebuklais patikesiu  tik tada kai jis ivyks...

gaila man ir vyro tavo unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
zinot,galvoju ,jei lb ilgai nepastoja tos poros kuriom viskas gerai ir yra sveikos,tai kiek reikia laukti ir is kur rasti ta vilti kad gal dar pasiseks,kai pora yra vos nenurasoma naturaliai pastoti????????? kada po 10 metu??????? kai man jau bus virs 40????? as taip nenoriu.....
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2010 11 11, 23:56)
gaila man ir vyro tavo unsure.gif  verysad.gif

man irgi be galo skaudu matyti ji toki ...jo rekcija buvo tokia pat kaip pries 3 metus pasakiau kad mane skubiai ruosia operacijai,buvo 8 savaites lelytei......
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 11, 22:22)
AUXXe labai labai uzjauciu del netekties ,puikiai suprantu kaip jautiesi,nes pati galvojau nuprotesiu kai buvo negimdinis  nestuke.gif  .stiprybes jums su vyreliu ir laiko ,jis skausma numalsins,ir linkiu greitai pajausti po sirdele angeleli wub.gif
o su manim viskas aisku  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif
HCG rezultatas 1 - nestumo nera
negalejau dirbti puse dienos doh.gif  nebegaliu,praradau vilti jau pasidziaugti  nestuke.gif
nekalbu apie tai kaip vyras reagavo cray.gif  cray.gif  cray.gif

net asaryte isriedejo beskaitant tavo posta cray.gif cray.gif cray.gif o tyliai tikejau, kad tau jau pavyko blush2.gif laikykis angel 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif
na ir dejau zemyn,gal O sy cikla anksciau bus g.gif padarysiu po pietu testuka ir suzinosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssandraM: 12 lapkričio 2010 - 07:49
labas rytas,
truputeli stabtelejau

QUOTE(ssandraM @ 2010 11 12, 08:39)
labas rytas  mirksiukas.gif
na ir dejau zemyn,gal O sy cikla anksciau bus  g.gif padarysiu po pietu testuka ir suzinosiu  ax.gif

o kur grafikelis? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif nu ka siandien is naujo pradejau matuoti BT (kazkaip labai trumpos ir be skausmu mmm si kart g.gif , taip tai kokias 5-6 dienas kraujuoju, o paskui dar pora teplioju).
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 12, 09:47)
labas rytas,
truputeli stabtelejau
o kur grafikelis? ax.gif

jau yra blush2.gif o tu kopiai,kopiai,o db stabtelejai pailset biggrin.gif ciupk balioncika,kad ryt vel kiltai 4u.gif nors ir taip neblogai laikais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 12, 08:51)
jau yra  blush2.gif  o tu kopiai,kopiai,o db stabtelejai pailset  biggrin.gif ciupk balioncika,kad ryt vel kiltai  4u.gif nors ir taip neblogai laikais  mirksiukas.gif

pavargo bekopiant i virsu, sustojo pailseti mirksiukas.gif as ir duodu 4u.gif kad ryt vel pradedumei kilti, nera cia kada ilsetis schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites
ziuokute,naujas ciklas ir naujos viltys ax.gif linkiu kad pasisektu nestuke.gif
neirida,pailsesi ir rytoj toliau kopk 4u.gif 4u.gif

o MB vakar gryzo su vynu ir ledais wub.gif wub.gif tai ""ploveme "" liudesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 12, 09:59)

o MB vakar gryzo su vynu ir ledais wub.gif  wub.gif  tai ""ploveme "" liudesi  blush2.gif

saunuolis TB mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti