Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(saulute85 @ 2010 11 12, 08:34)
Man FF raso, kad jau nebevaisinga fazė. Ovuliacijos taip ir nebuvo  cray.gif

linkiu rytoj kilti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 11 12, 07:47)
labas rytas,
truputeli stabtelejau

saunuole thumbup.gif atsipusk ir tada vel i virsu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenele_24: 12 lapkričio 2010 - 09:07
QUOTE(angel08 @ 2010 11 12, 11:02)
kaip grazu smile.gif  man cia kazkuo jau kvepia...  taip ir laikykis  smile.gif

nusprendziau testu negadinti, o pora tauriu vyno per baliu gal ne pakenks jei jau pas mane ten bando kas apsigyventi, kaip sakot? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(riberte @ 2010 11 12, 11:02)
bet zinok kazkokia nesamone vyksta  doh.gif  dabar nueme nuo 12 ciklo d o , bet jei ryt tempa pakils tai o brezia tada 8 ciklo diena  doh.gif

nebezinau ka daryt  g.gif  doh.gif

atsipalaiduok ir nesiparink, kitos net nezino kas yra O ir pastoja 4u.gif kaip mano viena bendradarbe pasake - isnaudok, issunk kiekviena diena, dziaugis ja, nes nezinai kas gali buti rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 12, 10:12)
nusprendziau testu negadinti, o pora tauriu vyno per baliu gal ne pakenks jei jau pas mane ten bando kas apsigyventi, kaip sakot? 4u.gif
Papildyta:
atsipalaiduok ir nesiparink, kitos net nezino kas yra O ir pastoja 4u.gif kaip mano viena bendradarbe pasake - isnaudok, issunk kiekviena diena, dziaugis ja, nes nezinai kas gali buti rytoj  4u.gif

bandau taip ir daryt , pagal nd jau viskas aisku lotuliukas.gif , bet zinai toks nervas ima biggrin.gif
na nieko antrad einu pas gine profilaktikai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riberte: 12 lapkričio 2010 - 09:19
QUOTE(riberte @ 2010 11 12, 11:18)
bandau  taip ir daryt , pagal nd jau viskas aisku  lotuliukas.gif , bet zinai toks nervas ima  biggrin.gif
na nieko antrad einu pas gine  profilaktikai

mano gine pasake mest visokius matavimus, skaiciavimus ir pamirst, kad planuojam...as tyliai numykiau, kad isvis tada nieko nebus...o ji pasake, pamatysi tada ir bus...ir dar pridure, kad maziau kamuociau vyra, jie ne moterys ne tokie istvermingi thumbup.gif matavimo aisku neatsisakiau...bet kazkaip kitaip i si visa reikaliuka pradejau ziureti...viska darau su nuotaika, kad ir kaip sunku viduj gi jau tuoj bus metai kaip neiseina...
Atsakyti
tvarionaviciene irgi sake man mesti visokius matavimus ir tiesiog dziaugtis vienas kitu ir aisku BUTINI REGULIARUS nd (kas antra a kas dvi dieneles sake butu puiku)
tai as kelis men irgi tikriausiai apleisiu matavimus ir ramiai gersiu vaistus tuo paciu atsipusiu ,o paskui vel gal reiks pabandyti,nezinau net
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 11 12, 11:29)
tvarionaviciene irgi sake man mesti visokius matavimus ir tiesiog dziaugtis vienas kitu  ir aisku BUTINI  REGULIARUS nd  (kas antra a kas dvi dieneles  sake butu puiku)
tai as kelis men irgi tikriausiai apleisiu matavimus ir ramiai gersiu vaistus tuo paciu atsipusiu ,o paskui vel gal reiks pabandyti,nezinau net

o angel, tau atejo mm
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 12, 10:23)
mano gine pasake mest visokius matavimus, skaiciavimus ir pamirst, kad planuojam...as tyliai numykiau, kad isvis tada nieko nebus...o ji pasake, pamatysi tada ir bus...ir dar pridure, kad maziau kamuociau vyra, jie ne moterys ne tokie istvermingi thumbup.gif matavimo aisku neatsisakiau...bet kazkaip kitaip i si visa reikaliuka pradejau ziureti...viska darau su nuotaika, kad ir kaip sunku viduj gi jau tuoj bus metai kaip neiseina...

del matavimu as nieko nesakysiu jai
reik man apziuros , kai vaikas gine tada buvau apziurejo ar gimda susitrauke ir tt , tai noriu pasitikrinti

nu jo metai nemazai , bet ziurek ims ir uzkibs si cikla 4u.gif
mano drauge pusantru nepastoja , pasidare visus tyrimus , abu , tai reik sperma aktyvinti
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 12, 11:37)
del matavimu as nieko nesakysiu  jai
  reik man apziuros , kai vaikas gine tada buvau apziurejo ar gimda susitrauke ir tt , tai  noriu pasitikrinti

nu jo  metai nemazai , bet  ziurek ims ir uzkibs si cikla  4u.gif
mano drauge pusantru nepastoja , pasidare visus tyrimus , abu , tai reik sperma aktyvinti

pasidarem ir mes ir suda ner prie ko prikibt, bet vistiek aktyvinam viska rolleyes.gif
as tikiu, ir kiekviena cikla tikiu, kad tas jau paskutinis...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
as vis sedziu dugne ir niekaip negaliu pakilt auksciau sad.gif

QUOTE(saulute85 @ 2010 11 12, 09:34)
Man FF raso, kad jau nebevaisinga fazė. Ovuliacijos taip ir nebuvo  cray.gif

O taip gali buti, kad ciklas be O? Nes kai pas man si manesi toks bardakynas, kad jau nebezinau ka ir galvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 12, 10:42)
pasidarem ir mes ir suda ner prie ko prikibt, bet vistiek aktyvinam viska rolleyes.gif
as tikiu, ir kiekviena cikla tikiu, kad tas jau paskutinis...

viskas bus gerai , ims si cikla ir uzkibs 4u.gif
Atsakyti
vakar visai vakare patepliojo,siand jau labai lengavi pasirode ir mmm
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif Senai nebuvau, visokiu problemu tai planavima siek tiek apleisiu, nes laukia operacija.
Nezinau ar matuosiu BT, gal del statistikos biggrin.gif Siandien matavau ax.gif

Uzjauciu Auxxe 4u.gif Tikiuosi skausmas greitai atleks ir galesi vel planuoti 4u.gif

Labai gaila Angel, tikiuosi sekantis ciklas bus sekmingas 4u.gif
Atsakyti