Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 22, 16:54)

baisu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos. Ziaurus tas pasaulis, verkti norisi. As savo rankas kojas atiduociau, kad mazylis sveikas butu manau kaip ir visos cia susirinkusios. Kaip zeme ja nesioja. Mociute ketvirtadieni israso is ligonines, perkelia i reabilitacijos centra net nezinau gerai tai ar blogai... zodziu pas mane vienos bedos. kaip sakoma beda po viena nevaiksto. Pati vos ant koju laikausi. Mazius sianakt kosejo vel verysad.gif. Depresuha puola mane.
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 22, 15:54)

O Dieve, kaip ziauru. Skaitau ir verkiu verysad.gif , tokia grazi, sveika mergaite... atrodo dziaugkis ir givenk...o cia sitaip verysad.gif . Na mes jau grizom namo, dabar kelis dienos bus drebulis, nes nezinau ar dar kazka ne atveziam is ligonines unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 22, 16:54)

sveikute,gal kada i kokia muge atvyksi i vilniu,ar i koki rengini. galesime susibegti ir paplepeti. taip ji jau labai didele,tuoj bus lygi su manimi smile.gif

o straipsnis tai kraupu,kaip ji gales toliau gyventi su tuo...
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2010 11 22, 21:17)
sveikos. Ziaurus tas pasaulis, verkti norisi. As savo rankas kojas atiduociau, kad mazylis sveikas butu manau kaip ir visos cia susirinkusios. Kaip zeme ja nesioja. Mociute ketvirtadieni israso is ligonines, perkelia i reabilitacijos centra net nezinau gerai tai ar blogai... zodziu pas mane vienos bedos. kaip sakoma beda po viena nevaiksto. Pati vos ant koju laikausi. Mazius sianakt kosejo vel verysad.gif. Depresuha puola mane.

Sveikute, oi laikykis mamuk. Manau jei perkele i reabilitacijos centra,cia jau gerai, ten atgaus jegas ir sustipres. Tu tik nusiramink console.gif
o tu nebandei deti garstyciu lapu kompreso? gerai padeda.
o as vel sergu,nesuprantu tik pasveikau ir vel, ir miglei sloga padidejo,teko nakti papurksti,nes neprakvepavo.
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2010 11 22, 21:45)
O Dieve, kaip ziauru. Skaitau ir verkiu verysad.gif , tokia grazi, sveika mergaite... atrodo dziaugkis ir givenk...o cia sitaip verysad.gif . Na mes jau grizom namo, dabar kelis dienos bus drebulis, nes nezinau ar dar kazka ne atveziam is ligonines unsure.gif .

saunu,kad jau gryzote, na taip lukterk pora dieneliu. bet jei butumete ka pasigave,gal kraujas butu parodes,jei dare jums tyrimus.
bet vistiek tikimes tik geriausio smile.gif
Atsakyti
labas rytas
eilinis rytas,pilnas blogų minčių..
vakar daug ką pakalbejom su vaiko pediatre,pasule parašyt siuntima i gultis Į Vaikų neurologinį santariškėse įvairiapusiam ištyrimui..Bet aš net nežinau..taip bijau viena likt su juo, ilgai uztrunka kol ji nuraminu, dar nakti daznai pabudineja...Bet gal verta...Encefalograma padarytu, dar ka...Gal kazkas kita smegenelese pas mus...

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 11 23, 08:41)
labas rytas
eilinis rytas,pilnas blogų minčių..
vakar daug ką pakalbejom su vaiko pediatre,pasule parašyt siuntima i gultis Į Vaikų neurologinį santariškėse įvairiapusiam ištyrimui..Bet aš net nežinau..taip bijau viena likt su juo, ilgai uztrunka kol ji nuraminu, dar nakti daznai pabudineja...Bet gal verta...Encefalograma padarytu, dar ka...Gal kazkas kita smegenelese pas mus...
verysad.gif

Labutis. Kodėl bijai? Juk tai kaip tik dėl tavo pačios ramybės. Mato pediatrė, kad tu taip jaudiniesi dėl vaiko, nerimauji, tai ir siunčia, kad patikrintų. O gal pasakys, kad viskas jam gerai. Žinok aš beveik tikra, kad nieko blogo apie tavo mažiuką nepasakys, nes jis dar per mažas tokioms diagnozėms. Autizmas apskritai nediagnozuojamas iki aštuoniolikos mėnesių. Encefalogramos pagalba gali tik nustatyti, ar nėra epilepsijos židinių smegenyse. Bet jei nepastebi jokių reiškinių panašių į priepuolius, tai irgi nieko ten nebus. Ką dar ten padarys, nu DISC testą. Kadangi kūdikėlis dar mažas, tai pagal šį testą vėlavimas irgi bus per mažas, kad būtų blogas. Paskui pažiūrės ar su tonusu viskas tvarkoje. (ne visa laiką diagnozės būna teisingos, man beje pasakė, kad Ugniui yra cerebrinis ir jis nevaikščios doh.gif , įsivaizduok kaip verkiau). Aš su vyresniuoju perėjau tokį tyrimų ir ligoninių maratoną, kad daugiau neįmanoma praeiti. Labai nusivyliau visa medicina. Nesvarbu kokioje ligoninėje guli, naudos labai nedaug, tyrimai tie patys (aišku, čia tik mano nuomonė). Nieko maniškiam nerado, tik nepatvirtinta diagnozė autizmas. Nuo to niekas nepasikeitė man. O jau vaiko kankinimas buvo tie visi tyrimai... Miego encefalogramą bandėm padaryti kokius penkis kartus, ir niekas neišėjo, nes jis jautriai miegodavo. Duodavo vaistų, nuo kurių jis man klykdavo visą dieną (autistams dažnai raminantys migdantys vaistai veikia priešingai). Galų gale Kaune padarė ir pasakė, kad viskas gerai. Paskui magnetinį rezonansą darėm su narkoze. Po narkozės vaiko vystymąsis labai pablogėjo. Tokiam mažiukui niekad daugiau neduočiau narkozės. (O štai kitą savaitę duosim antrą kart narkozę, kad sutaisytų dantukus verysad.gif irgi labai bijauu.)

Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2010 11 23, 08:43)
Labutis.  Kodėl bijai? Juk tai kaip tik dėl tavo pačios ramybės. Mato pediatrė, kad tu taip jaudiniesi dėl vaiko, nerimauji, tai ir siunčia, kad patikrintų. O gal pasakys, kad viskas jam gerai. Žinok aš beveik tikra, kad nieko blogo apie tavo mažiuką nepasakys, nes jis dar per mažas tokioms diagnozėms. Autizmas apskritai nediagnozuojamas iki aštuoniolikos mėnesių. Encefalogramos pagalba gali tik nustatyti, ar nėra epilepsijos židinių smegenyse. Bet jei nepastebi jokių reiškinių panašių į priepuolius, tai irgi nieko ten nebus. Ką dar ten padarys, nu DISC testą. Kadangi kūdikėlis dar mažas, tai pagal šį testą vėlavimas irgi bus per mažas, kad būtų blogas. Paskui pažiūrės ar su tonusu viskas tvarkoje. (ne visa laiką diagnozės būna teisingos, man beje pasakė, kad Ugniui yra cerebrinis ir jis nevaikščios  doh.gif , įsivaizduok kaip verkiau). Aš su vyresniuoju perėjau tokį tyrimų ir ligoninių maratoną, kad daugiau neįmanoma praeiti. Labai nusivyliau visa medicina.  Nesvarbu kokioje ligoninėje guli, naudos labai nedaug, tyrimai tie patys (aišku, čia tik mano nuomonė). Nieko maniškiam nerado, tik nepatvirtinta diagnozė autizmas. Nuo to niekas nepasikeitė man. O jau vaiko kankinimas buvo tie visi tyrimai... Miego encefalogramą bandėm padaryti kokius penkis kartus, ir niekas neišėjo, nes jis jautriai miegodavo. Duodavo vaistų, nuo kurių jis man klykdavo visą dieną (autistams dažnai raminantys migdantys vaistai veikia priešingai). Galų gale Kaune padarė ir pasakė, kad viskas gerai. Paskui magnetinį rezonansą darėm su narkoze. Po narkozės vaiko vystymąsis labai pablogėjo. Tokiam mažiukui niekad daugiau neduočiau narkozės. (O štai kitą savaitę duosim antrą kart narkozę, kad sutaisytų dantukus  verysad.gif irgi labai bijauu.)

vega-aciu uz info...magnetinio rezonanso as tikrai jam nedarysiu kolkas,jokiaias budais...bet va ir sakau,tada ar verta aplamai gultis...jei sakai,kad naudos nedaug...vaika pritampys, isklykins, o ka sis to..na vat to ri bijau..tik tiek,kad kartais man atrodo,kad jam kazka skauda..galvoju,gal issiaiskintu priezastis bent sito... g.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 11 23, 09:53)
vega-aciu uz info...magnetinio rezonanso as tikrai jam nedarysiu kolkas,jokiaias budais...bet va ir sakau,tada ar verta aplamai gultis...jei sakai,kad naudos nedaug...vaika pritampys, isklykins, o ka sis to..na vat to ri bijau..tik tiek,kad kartais man atrodo,kad jam kazka skauda..galvoju,gal issiaiskintu priezastis bent sito... g.gif

Būtinai gulkis sakau, dėl savo ramybės. Už vieną pagulėjimą ligoninėje nenukankins, tikrai. O tau bus tik blogiau, jei vis galvosi kad vaikui kažkas negerai. O jei rezultatai bus geri, tai galėsi ilgam pamiršti ligonines.
O jis neramiai miega? Gal dantukai dygsta paprasčiausiai? Gal pilvukas? Maniškiam labai daug blogumų prasidėjo, kai pradėjau duoti kiaušinį. Ar normaliai tuštinasi jis? O gal galvytėje skysčių per daug? Ar darėt galvytės echoskopiją pas neurologę?
Aš tai guliausi su vaiku, nes kitaip nebuvo galima, maniškis pradėjo sustinginėti, nu tarsi numirdavo.. verysad.gif . Tai su švyturėliais atsidurdavome ligoninėje.. Įtarė kad epilepsija, nu bet nebuvo panašu į epilepsijos priepuolius.
Atsakyti
QUOTE(vega2 @ 2010 11 23, 09:03)
Būtinai gulkis sakau, dėl savo ramybės. Už vieną pagulėjimą ligoninėje nenukankins, tikrai. O tau bus tik blogiau, jei vis galvosi kad vaikui kažkas negerai. O jei rezultatai bus geri, tai galėsi ilgam pamiršti ligonines.
O jis neramiai miega? Gal dantukai dygsta paprasčiausiai? Gal pilvukas? Maniškiam labai daug blogumų prasidėjo, kai pradėjau duoti kiaušinį. Ar normaliai tuštinasi jis? O gal galvytėje skysčių per daug? Ar darėt galvytės echoskopiją pas neurologę?
Aš tai guliausi su vaiku, nes kitaip nebuvo galima, maniškis pradėjo sustinginėti, nu tarsi numirdavo.. verysad.gif . Tai su švyturėliais atsidurdavome ligoninėje.. Įtarė kad epilepsija, nu bet nebuvo panašu į epilepsijos priepuolius.

Taip, miega neramiai,pabudineja daznai verkdamas...kartais ismiega nakti normaliai,o kartais net trys keturi pabudimai su verksmais..Blaskosi per miegus visaip.. verysad.gif
antuku turim jau daug, 6 ir dar du pakeliui,tai zinoma kad ir jie dadeda savo, bet nuo pat gimimo taip neramiai miega..
Galvos echo darem du kartus-viskas tvarkoj buvo...O viduriukai uzkieteje nuo pat gimimo..Dabar is streso jau pienuku nemaitinu-tik košėm ir mišiniais ir uzkieteje vistiek daznai nors maistu bandau juos reguliuot...papasakok placiau kaip jums pasireiske tas sindromas..
Atsakyti
sveikos. ACIU Jolituk uz palaikyma, stengiuosi negalvoti apie blogiausia, galvoju tik apie gera tai ir padeda eiti pirmyn. viskas nervina aplinkiui tirsiog nezinau kas darosi. Neturim mes cia garstyciu. kvepuojam aerozoli, geriam aktifeda. ketvirtadieni leksim pas daktarus ziuresim ka daryti su tais polypais ir pilvu.Gaila vaika isitustinti negali normaliai verysad.gif . Pradejom popierius tvarkyti del ADELI terapijos tai va vel nervus tampo siuntineja vienas pas kita blink.gif . Tiesa ryt eisim ziureti ortopediniu bateliu ir vaikstyne tuoj gausim ne uz kalnu nors siokia tokia paguoda. Mazius galu gale mokinsis vaikscioti smile.gif
Atsakyti
labutis visiems.prisiduodam kad gyvi sveiki 4u.gif seniai rasiau nes nera laiko o be to baigesi sutartis interneto tai tik kita menesi ives nauja doh.gif linkejimai visiems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 11 23, 16:55)
sveikos. ACIU Jolituk uz palaikyma, stengiuosi negalvoti apie blogiausia, galvoju tik apie gera tai ir padeda eiti pirmyn. viskas nervina aplinkiui tirsiog nezinau kas darosi. Neturim mes cia garstyciu. kvepuojam aerozoli, geriam aktifeda. ketvirtadieni leksim pas daktarus ziuresim ka daryti su tais polypais ir pilvu.Gaila vaika isitustinti negali normaliai verysad.gif . Pradejom popierius tvarkyti del ADELI terapijos tai va vel nervus tampo siuntineja vienas pas kita blink.gif . Tiesa ryt eisim ziureti ortopediniu bateliu ir vaikstyne tuoj gausim ne uz kalnu nors siokia tokia paguoda. Mazius galu gale mokinsis vaikscioti smile.gif

duok,adresa,atsiusiu. turesi smile.gif as dedu ir gerklei kompresa kai skauda,kai sloga,tai ant kaktos dedu,o kai kosti ant nugaros ir krutines. ir nebrangus jie apie pora litu kainuoja.
o kur jums darys ta adeli terapija? vaziuosite kazkur?
vat taip,nosiuka aukstyn ir galvok tik apie gerus dalykus. gausit vaikstyne,ir batukus. rytoj jau mama perkialia i reabilitacija?
Atsakyti