QUOTE(Mimmi @ 2010 11 16, 16:29)
Labutis, nu matai, tau reikalingos makštelės, tai ir smauk savo daktarę, kad išrašytų ritinį ar voliuką. Dar pas reabilitologę reiks dydžius pasitikslint. Nu bet privalo duot, juk vaikiukas negalią turi. Aš vat rytoj gryžtu, tai jau kitą savaitę vėl Šeškinėj šokdinsiu savo daktarę.
Nežinau, o ir socialinės jau nebėra, užklausčiau.
idomu, reikes pasidometi kaip cia kas.na bet dabar dar nenoriu rizikuoti,mano zuikis vis dar pakimes siek tiek, slogyte lyg ir ,tai bijau kur nors eiti, kad tik ko rimciau neopasigautumem:(
QUOTE(audratum @ 2010 11 16, 17:34)
ACIU mergaites uz palinkejimus. Mociutei po mikro insulto sutrikus kalba net nezinau ar vaiksto gal kas esat susidure su tuo, kazin atssistato kalba, judesiai. Mums pokolkas nieks nesiule operuoti tu polypu norejom nuvaziuoti i centra pasitarti su pediatru, bet tik po nauju teks laukti... laukti... kaip visada. dziugu, kad baigiam popierius vaikstynei tvarkyti tai mazius namie gales mokintis vaikscioti
na labai tikiuosi, kad tavo mociutei bus viskas gerai.Mano anytai buvo vienas insultas, nedidelis, atstate, tada antras - atsate sunkiau, trecias - ateme kalba ir desine puse paralyzavo, pagyveno dar pora men ir pasieme dievulis
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 16, 21:30)
O man šiandien labai liūdna.

Dramoj vėl atsivėrė mūšio laukas, ir ne šiaip sau, su muštynėm net.

Mūsų vienai "superžvaigždei" neįtiko kad atnaujinome vieną spektaklį kuriam ji norėjo būt vienoj rolėj o gavo kitą, ir vėl ėmė terorizuot mūsų sveikąją merginą. Naglai siūlyt išmest ją iš grupės. Kai visi pasipriešinom net puolė muštis, vos atgynė vadovas. Ir kitą savaitę turim pasirodymą vienoj mokykloj, tai pareiškė kad ten nevaidins, mokykluose pasirodyt jai jau per žemas lygis, žodžiu pakraupau.

Dar man ji drįso tėkšt kad tapau pasikėlus tapus vadovo dešiniąja ranka, o pati.

Nežinau jei vėl ji pradės savo terorus kad ir kaip skaudu bus išeisiu iš grupės. Labai nemėgstu neteisybės ir beprasmių pykčių.
na dar ir tokiu zmoniu buna, kraupu....kantrybes jums visiems
QUOTE(Mimmi @ 2010 11 17, 22:02)
Labukas, o mes jau po visų sanatorijų namie. Jaučiuosi tokia pervargus, išsunkta, kad jau nieko nebenoriu.
sveiki sugrize

as kazkaip dar nesuprantu kas ten vyksta sanatorijose, atrodo turetum pailseti tern, bet griztat issunktos.nors ten viskas vaikams, o mamoms sudetinga...
QUOTE(Vvarliokas @ 2010 11 17, 23:06)
Ka cia stebetis mano 9 men leliukas ne karta jau yra gaves antibiotiku ir net ne vienos rusies... jei tik kas biskiuka mums is karto raso antibiotikus

Kai as paklausiu ar nera kito budo gydyti problemytes - atsakoma - o jus ka, norit rizikuoti?
maniskis apskritai yra gyvenes gal apie pora menesiu tik be antibiotiku, pastoviai juos naudojam, del menkiausios infekcijos, kad tik ko blogiau nebutu

neturim kito pasirinkimo...