Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

QUOTE(Domicele @ 2010 11 16, 09:26)
Mano vyrukui jau 18  bigsmile.gif
Kartais ir pati išsigastu kai taip pasakau  blink.gif
Per daug negalvok ka pasakysi, kaip bus jeigu bus.........viskas gausis naturaliai  4u.gif

sveikute,
tu visiskai teisi,viskas ateis naturaliai. as kai migle buvo mazute,vis galvojau,kaip bus,kai ji uzaugs,kai tures vaiksciot. va ji jau paaugo,ir ji nevaiksto,o mes gyvenam. baugu,kai pagalvoju,kas bus paskui,kaip as ja nesiu,kaip maudysiu... bet manau,kai tai ateis,mums tai bus naturalu.

mes vel apsirgom. pradejau tvarkyti dokumentus i sanatorija,tikiuosi ji pasveiks iki kitos savaites.
Atsakyti
laba ryta. jus visiskai teisios viskas ateina savu laiku. mane ir daznai kankina klausimai, o kaip bus toliau? kaip paaugs bus sunkus juk negalesim nesioti ant ranku kaip dabar, o palikti neturim kur tai ir tasomes visur. bet manau iseiti surasim kaip bus butina pirksim masina didesne, krausim vezimeli ir toliau visur kartu keliausim. manau laikiui begant viskas atsistoja i savas vietas. Jolita Miglei daug sveikateles 4u.gif laikau kumscius, kad tik jus islektumete i sanatorija. maniskis irgi vel karkaliuoja, koseja nakti reik polypus raut nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 11 16, 10:56)
laba ryta. jus visiskai teisios viskas ateina savu laiku. mane ir daznai kankina klausimai, o kaip bus toliau? kaip paaugs bus sunkus juk negalesim nesioti ant ranku kaip dabar, o palikti neturim kur tai ir tasomes visur. bet manau iseiti surasim kaip bus butina pirksim masina didesne, krausim vezimeli ir toliau visur kartu keliausim. manau laikiui begant viskas atsistoja i savas vietas. Jolita Miglei daug sveikateles 4u.gif laikau kumscius, kad tik jus islektumete i sanatorija. maniskis irgi vel karkaliuoja, koseja nakti reik polypus raut nieko nebus.

o jums gydytoja,siule polipus operuoti?
as tikiuosi,jog neatkris visai, ir galesime isvaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 11 14, 13:34)
user posted image

antradieni priskim Gabija toki turejo ir MB nori kad ir kitas mazulis toki pat turetu smile.gif

koks fainas wub.gif

QUOTE(Mimmi @ 2010 11 15, 15:41)
Turim neįgalumą vadinas priklauso.

thumbup.gif musu kitokia negalia, bet ir as noreciau is kur nors suzinoti kas mums priklauso, o kas ne, nes dabar tai net nezinau ir kur kreiptis klaust g.gif

QUOTE(audratum @ 2010 11 15, 21:36)
ir seip beda viena nevaiksto mano mylima mociute ligonije su mikro insultu, o as nieko padeti negaliu esu uz tukstanciu kilometru verysad.gif

sveikatytes tavo mociutei, tu nors mintimis su ja

sergantiems daug sveikatutes 4u.gif

o mes po truputi.Gavom isgydytojossiuntima i ART, tai bandysim keliauti pasimankstinti ir pasimasazuoti, nes maziuko raumenukai labai silpni
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
JOlita, sveikatukės Miglutei 4u.gif
Audratum, močiutei sveikatos, pasveiks, pamatysi 4u.gif 4u.gif
o aš šiandien skambinausi į VRC dėl eilinio disk testo, tai pradžioj pareiškė, kad jis mokamas, sakau nuo kada, sako jau du metai, tai klausiu kodėl mes nemokėjom nei karto biggrin.gif paskui klausia kada reik, sakau kovo 21 baigiasi neįgalumas, tai sako ateikit lapkričio 25, sakau tai ir duomenys pasens, ju dar beveik 4 mėnesiai..žodžiu paburbėjo, bet užrašė, kad reikia Andrėjai disko, atseit dar neturi sausio mėnesio darbo grafikų, sakau prieš metus lygiai tuo pačiu metu skambinau ir buvo, o dabar nėra, na žodžiu bordakas totalus tame raidos centre blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 16, 12:57)
Sveikutes smile.gif
JOlita, sveikatukės Miglutei  4u.gif
Audratum, močiutei sveikatos, pasveiks, pamatysi  4u.gif  4u.gif
o aš šiandien skambinausi į VRC dėl eilinio disk testo, tai pradžioj pareiškė, kad jis mokamas, sakau nuo kada, sako jau du metai, tai klausiu kodėl mes nemokėjom nei karto biggrin.gif paskui klausia kada reik, sakau kovo 21 baigiasi neįgalumas, tai sako ateikit lapkričio 25, sakau tai ir duomenys pasens, ju dar beveik 4 mėnesiai..žodžiu paburbėjo, bet užrašė, kad reikia Andrėjai disko, atseit dar neturi sausio mėnesio darbo grafikų, sakau prieš metus lygiai tuo pačiu metu skambinau ir buvo, o dabar nėra, na žodžiu bordakas totalus tame raidos centre  blink.gif

sveikute.
taip tam RC tai tikras bardakas. as dziaugiuosi,jog mums jau ten nebereikia

Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 16, 12:57)
Sveikutes smile.gif
JOlita, sveikatukės Miglutei  4u.gif
Audratum, močiutei sveikatos, pasveiks, pamatysi  4u.gif  4u.gif
o aš šiandien skambinausi į VRC dėl eilinio disk testo, tai pradžioj pareiškė, kad jis mokamas, sakau nuo kada, sako jau du metai, tai klausiu kodėl mes nemokėjom nei karto biggrin.gif paskui klausia kada reik, sakau kovo 21 baigiasi neįgalumas, tai sako ateikit lapkričio 25, sakau tai ir duomenys pasens, ju dar beveik 4 mėnesiai..žodžiu paburbėjo, bet užrašė, kad reikia Andrėjai disko, atseit dar neturi sausio mėnesio darbo grafikų, sakau prieš metus lygiai tuo pačiu metu skambinau ir buvo, o dabar nėra, na žodžiu bordakas totalus tame raidos centre  blink.gif

kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Panos, skubus klausimelis

Ar tiesa, kad nuo liepos pirmos slaugos išmokos skaiciuojamos i pajamas????
Anksciau juk tik šalpa skaiciuodavosi?

Ka tik gryzau is soc.skyriaus, tvarkiausi transporta i darzeli, galvojau pasidarysiu nemokamai, o pasirodo, kad mano pajamos (viska iskaicius) virsija 40 Lt doh.gif todel 40 Lt per menesi vistiek turesiu moketi g.gif

Tai vat dabar galvoju del tu slaugos ismoku, ar tikrai jos skaiciuojasi i pajamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2010 11 16, 12:06)

thumbup.gif musu kitokia negalia, bet ir as noreciau is kur nors suzinoti kas mums priklauso, o kas ne, nes dabar tai net nezinau ir kur kreiptis klaust g.gif
o mes po truputi.Gavom isgydytojossiuntima i ART, tai bandysim keliauti pasimankstinti ir pasimasazuoti, nes maziuko raumenukai labai silpni

Labutis, nu matai, tau reikalingos makštelės, tai ir smauk savo daktarę, kad išrašytų ritinį ar voliuką. Dar pas reabilitologę reiks dydžius pasitikslint. Nu bet privalo duot, juk vaikiukas negalią turi. Aš vat rytoj gryžtu, tai jau kitą savaitę vėl Šeškinėj šokdinsiu savo daktarę.

QUOTE(Domicele @ 2010 11 16, 15:47)
Panos, skubus klausimelis

Ar tiesa, kad nuo liepos pirmos slaugos išmokos skaiciuojamos i pajamas????
Anksciau juk tik šalpa skaiciuodavosi?

Nežinau, o ir socialinės jau nebėra, užklausčiau.

Audratum, sveikatytės močiutei 4u.gif
Jolituk, Miglutei daug balionų, kad tik nesirgtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ACIU mergaites uz palinkejimus. Mociutei po mikro insulto sutrikus kalba net nezinau ar vaiksto gal kas esat susidure su tuo, kazin atssistato kalba, judesiai. Mums pokolkas nieks nesiule operuoti tu polypu norejom nuvaziuoti i centra pasitarti su pediatru, bet tik po nauju teks laukti... laukti... kaip visada. dziugu, kad baigiam popierius vaikstynei tvarkyti tai mazius namie gales mokintis vaikscioti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Audratum, sveikatėlės tavo močiutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir Miglutei kad neįsisirgtu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man šiandien labai liūdna. verysad.gif Dramoj vėl atsivėrė mūšio laukas, ir ne šiaip sau, su muštynėm net. doh.gif Mūsų vienai "superžvaigždei" neįtiko kad atnaujinome vieną spektaklį kuriam ji norėjo būt vienoj rolėj o gavo kitą, ir vėl ėmė terorizuot mūsų sveikąją merginą. Naglai siūlyt išmest ją iš grupės. Kai visi pasipriešinom net puolė muštis, vos atgynė vadovas. Ir kitą savaitę turim pasirodymą vienoj mokykloj, tai pareiškė kad ten nevaidins, mokykluose pasirodyt jai jau per žemas lygis, žodžiu pakraupau. unsure.gif Dar man ji drįso tėkšt kad tapau pasikėlus tapus vadovo dešiniąja ranka, o pati. doh.gif doh.gif doh.gif Nežinau jei vėl ji pradės savo terorus kad ir kaip skaudu bus išeisiu iš grupės. Labai nemėgstu neteisybės ir beprasmių pykčių.
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 16, 21:30)
Sveikutės,

Audratum, sveikatėlės tavo močiutei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir Miglutei kad neįsisirgtu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O man šiandien labai liūdna.  verysad.gif Dramoj vėl atsivėrė mūšio laukas, ir ne šiaip sau, su muštynėm net.  doh.gif Mūsų vienai "superžvaigždei" neįtiko kad atnaujinome vieną spektaklį kuriam ji norėjo būt vienoj rolėj o gavo kitą, ir vėl ėmė terorizuot mūsų sveikąją merginą. Naglai siūlyt išmest ją iš grupės. Kai visi pasipriešinom net puolė muštis, vos atgynė vadovas. Ir kitą savaitę turim pasirodymą vienoj mokykloj, tai pareiškė kad ten nevaidins, mokykluose pasirodyt jai jau  per žemas lygis, žodžiu pakraupau.  unsure.gif Dar man ji drįso tėkšt kad tapau pasikėlus tapus vadovo dešiniąja ranka, o pati.  doh.gif  doh.gif  doh.gif Nežinau jei vėl ji pradės savo terorus kad ir kaip skaudu bus išeisiu iš grupės. Labai nemėgstu neteisybės ir beprasmių pykčių.

sveikute,
oho kas per musio laukas ten pas jus. negerai,kad zmones taip elgiasi,musasi,zemas lygis. o tu nekreipk demesio. juk ir tau gerai,turi veiklos su dramos teetriuku ir pakeliaujate. gal vadovas,ja pakeistu kita norincia vaidinti? nemegstu ir as tokiu nemaloniu situaciju. laikykis.

domicele, taip musu pasalpas jie skaiciuoja kaip pajamas. jei tik nori gauti kokia pasalpele,jie viska iskaiciuoja.

mimi, dekui uz balioneliu. siandiena jau nebebuvo temperaturos po piet,gal jau nebepabloges. i nosite lasinam,i gerklyte purskiam. kad tik pasveiktu,mano miglute.
Atsakyti