Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

QUOTE(joolita @ 2010 11 16, 22:07)
domicele, taip musu pasalpas jie skaiciuoja kaip pajamas. jei tik nori gauti kokia pasalpele,jie viska iskaiciuoja.

ne ne schmoll.gif niekada slaugos išlaidu tikslinė kompensacija nesiskaiciavo i pajamas schmoll.gif skaiciavosi tik šalpos pensija, o dabar tipo nuo liepos men. pasikeite istatymas, vakar googlinau, bet niekur nerandu, kad butu parasyta, reik jauciu uzklausima daryti i socialini skyriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 16, 22:07)
sveikute,
oho kas per musio laukas ten pas jus. negerai,kad zmones taip elgiasi,musasi,zemas lygis. o tu nekreipk demesio. juk ir tau gerai,turi veiklos su dramos teetriuku ir pakeliaujate. gal vadovas,ja pakeistu kita norincia vaidinti? nemegstu ir as tokiu nemaloniu situaciju. laikykis.
domicele, taip musu pasalpas jie skaiciuoja kaip pajamas. jei tik nori gauti kokia pasalpele,jie viska iskaiciuoja.
mimi, dekui uz balioneliu. siandiena jau nebebuvo temperaturos po piet,gal jau nebepabloges. i nosite lasinam,i gerklyte purskiam. kad tik pasveiktu,mano miglute.

Kad neišeina nekreipt dėmesio kaip visa repeticijų salė skamba nuo nuskriaustosios Tobulybės riksmų. Pikčiausia kad repeticijos dėl to kenčia. Kad ji ten prieš dirbant apsikauktu tai nieko, bet kad darbas repeticijoj per ją sugriūna tai to negaliu pernešt. Ir šlykščiausia klausyt kaip ji "gina" neįgaliųjų teises, mat jai pikta kad mūsų ta sveikoji mergina per gerus vaidmenis gauna. O kiek ji anksčiau puldavo ant buvusių tokių merginų kurios išvis ratukuose sedėdavo. Bet tik geriau suvaidindavo, geriau su vadovu sutardavo ir viskas, priešės jai didžiausios būdavo. Dabar ir į mane jau dantį gręžt ima, nors jau jei tokia neįgaliųjų "užtarėja" turėtu džiaugtis kad sustiprėjau ir pradėjau daugiau visko pasiekt. Brrr kokia išverstaskūrė. Vakar išvis ją nusivyliau, nežinau ar sugebėsiu ryt su ja susitikt ir neišdraskyt jai akių doh.gif lotuliukas.gif , nes vakar perpildė kantrybės taure.

Kaip šiandien Miglutės svaikata? Visiems sirgaliukams linkėjimai kuo greičiau pasveikti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 11 16, 17:34)
ACIU mergaites uz palinkejimus. Mociutei po mikro insulto sutrikus kalba net nezinau ar vaiksto gal kas esat susidure su tuo, kazin atssistato kalba, judesiai.

uzjauciu ir suprantu tave....mano tetis po insulto jau 11men.ant patalo.....kai mikro insultas,tai tikrai viskas atsistatys thumbup.gif tik reiks laiko ir kantrybes.....tik baisu,kad nebutu antro,trecio....tada jau blogiau....

Sveikutes mergaites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 11 16, 23:07)

kaip ir rase Domicele,tik salpos pensija isiskaiciuoja(720Lt.) i pajamas...o prieziura ir slauga TIKRAI NE......
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2010 11 17, 09:27)
ne ne  schmoll.gif  niekada slaugos išlaidu tikslinė kompensacija nesiskaiciavo i pajamas  schmoll.gif  skaiciavosi tik šalpos pensija, o dabar tipo nuo liepos men. pasikeite istatymas, vakar googlinau, bet niekur nerandu, kad butu parasyta, reik jauciu uzklausima daryti i socialini skyriu  g.gif

jei ka suzinosi,duok mums zinot...aciu
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 17, 11:12)
Kad neišeina nekreipt dėmesio kaip visa repeticijų salė skamba nuo nuskriaustosios Tobulybės riksmų. Pikčiausia kad repeticijos dėl to kenčia. Kad ji ten prieš dirbant apsikauktu tai nieko, bet kad darbas repeticijoj per ją sugriūna tai to negaliu pernešt. Ir šlykščiausia klausyt kaip ji "gina" neįgaliųjų teises, mat jai pikta kad mūsų ta sveikoji mergina per gerus vaidmenis gauna. O kiek ji anksčiau puldavo ant buvusių tokių merginų kurios išvis ratukuose sedėdavo. Bet tik geriau suvaidindavo, geriau su vadovu sutardavo ir viskas, priešės jai didžiausios būdavo. Dabar ir į mane jau dantį gręžt ima, nors jau jei tokia neįgaliųjų "užtarėja" turėtu džiaugtis kad sustiprėjau ir pradėjau daugiau visko pasiekt. Brrr kokia išverstaskūrė. Vakar išvis ją nusivyliau, nežinau ar  sugebėsiu ryt su ja susitikt ir neišdraskyt jai akių  doh.gif  lotuliukas.gif , nes vakar perpildė kantrybės taure.
Kaip šiandien Miglutės svaikata? Visiems sirgaliukams linkėjimai kuo greičiau pasveikti.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labukas,
na ten pas jus jau labai rimta,ziuriu. negadink per ja sau sveikatos. jei viskas dar bloges,tai padaryk pertrauka,kol ji nurims smile.gif

miglutei siandiena tik 37.1 temp pakilo. gerklyte dar raudona,bet mes jau sveikstame smile.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 11 17, 17:19)

kaip ir rase Domicele,tik salpos pensija isiskaiciuoja(720Lt.) i pajamas...o prieziura ir slauga TIKRAI NE......
Papildyta:

jei ka suzinosi,duok mums zinot...aciu

as kai uzklausiau del kokios pasalpos ar mums priklauso,tai suskaiciavo viska, ir pasake niekas nepriklauso. unsure.gif
Atsakyti
laba smile.gif
Jolita, nepriklauso, nes neįgaliukų priežiūra užsiimančios mamos labai gerai gyvena, ypač gerai turi pinigėlių ir dar dirbt nereikia smile.gif man prieš metus pasakė taip neįgalumo nustatymo tarnyboj ponia pirmininkė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif .
Na nezinau kas mano vaikui verysad.gif , vakar diena pakilo temperatura 39.1 unsure.gif . Bet nei kosija, nei slogoja. Siandien ryte buvo 38,7 unsure.gif . Visa diena temperaturos nebuvo, bet nuotaika tai verkem, tai jau sipsomes doh.gif . Nieko nesuprantu, va nesenai daktaras buvo. Plauciai svarus, bet sako reikia vezt i ligonine verysad.gif . Nes temperatura soka, gali but kazkokia infekcija verysad.gif . Israse antibiotika, bet gert jei temperatura pakils unsure.gif . Ryte vezim dar priduot tirimukus, net nezinau ka ir galvuot g.gif .
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Lenusikas @ 2010 11 17, 18:38)
Na nezinau kas mano vaikui verysad.gif , vakar diena pakilo temperatura 39.1 unsure.gif . Bet nei kosija, nei slogoja. Siandien ryte buvo 38,7 unsure.gif . Visa diena temperaturos nebuvo, bet nuotaika tai verkem, tai jau sipsomes doh.gif . Nieko nesuprantu, va nesenai daktaras buvo. Plauciai svarus, bet sako reikia vezt i ligonine verysad.gif . Nes temperatura soka, gali but kazkokia infekcija verysad.gif . Israse antibiotika, bet gert jei temperatura pakils unsure.gif . Ryte vezim dar priduot tirimukus, net nezinau ka ir galvuot g.gif .

kaip galima rasyti antibijotika tokiam mazam neistyrus kraujo ............. :ohspeliojant kas yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 17 lapkričio 2010 - 18:55

nepergyvenk taip,gal koks virusiukas. gal rytoj nebekils tokia auksta temperatura.
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 17, 18:32)
laba smile.gif
Jolita, nepriklauso, nes neįgaliukų priežiūra užsiimančios mamos labai gerai gyvena, ypač gerai turi pinigėlių ir dar dirbt nereikia smile.gif man prieš metus pasakė taip neįgalumo nustatymo tarnyboj ponia pirmininkė smile.gif

ir man panasiai pasake, sake kad yra zmoniu,kurie ir tokiu pajamu neturi. doh.gif bet gal nevisi augina toki sunku ligoniuka.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 17, 20:06)
ir man panasiai pasake, sake kad yra zmoniu,kurie ir tokiu pajamu neturi. doh.gif  bet gal nevisi augina toki sunku ligoniuka.

ir man sake....na mano kai jau pilnametis,tai jis eina kaip atskiras seimos narys,todel jo salpa eina prie jo pajamu....o ne i musu bendra seimos pajamu katila....
Papildyta:

greiciausiai virusiukas...bet turi butinai paiimti kraujuka g.gif Sveikatytes jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 11 17, 18:27)

as kai uzklausiau del kokios pasalpos ar mums priklauso,tai suskaiciavo viska, ir pasake niekas nepriklauso. unsure.gif

pasalpai neturi virsyti 7oo,o jus kai abi,jums jau salpa sudaro 720.....todel ir pasalpa jokia nepriklauso,bet maisto paketai turi priklausyti,aisku jei kitokiu pajamu neturi....525 vienam zmogui....
Atsakyti
Labukas, o mes jau po visų sanatorijų namie. Jaučiuosi tokia pervargus, išsunkta, kad jau nieko nebenoriu.
Lenusikas, sveikit greičiau. Jetus kaip nemalonu kai vaikai serga. Maniškė sanatorijoje su gerkle kankinosi, bet atsilaikėm.
Jolituk, nu pikta su tais istatymais. Pagal juos tu vos ne milijonierė, nesvarbu kad vaiko gydymui išleidi daugiau negu gauni doh.gif. Laikykis, aš jau Vilniuj, tad jei reikia kokios pagalbos mano nr turi.
Ernestut, nu žinok aš tokią tai jaučiu su plyta pritvočiau. Įsivaizduoju kaip pikta, kai išsidirbinėja ir kitiem nervus gadina. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Lenusikas, laikykitės. 4u.gif Tikiuosi viskas bus gerai ir greitai pasveiksite. mirksiukas.gif 4u.gif

Joolita, puiku kad Miglutė jau sveiksta. thumbup.gif

Dėl dramos taip ir darysiu. Rytoj susitarsiu su visais, kad jei vėl toji ypata mus bandys terorizuot o vadovas nesiims griežtų priemonių ją pastatyt į vietą, apsisuktume ir visi išeitume iš repeticijos. Gal tada vadovas susipras. Dabar jam jos kažko gaila mat, nemato kad ji ir naudojasi jo gerumu. O jei tai nesuveiks, kuriam laikui tikrai išeisiu iš grupės. Nenoriu dėl kažkokių absurdų gadint ir taip ne ypatingos sveikatos. Užteko nuo vakar pasinervint, iškart kirto per nugaros skausmus. Ryte vos iš lovos nuo skausmo atsikėliau, ačiū dievui per dieną padėjo pratimukai ir diclofenas. Kam man to reik.

Izabele111, kaip Tomukas laikosi?

Oi Mimmi, neįsivaizduoji su kokiu malonumu ir aš jai snukutį su plytą suknežinčiau, ypač po vakarykščio išpuolio. Kad tik kas leistu. doh.gif lotuliukas.gif

Įsivaizduoju kaip pavargai sanatorijoj su tokiom "gerom" kaimynėm. Gero poilsiuko jums su Augustyte dabar namučiuos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 17 lapkričio 2010 - 21:18
Aciu merginos uz linkeimus 4u.gif . Tikiosiu kad viskas bus gerai, ir greit pasveiksim wub.gif .Tikrai kad nieko nenoresi, kai vaikas serga verysad.gif .
Atsakyti