[quote=Twista,2010 11 13, 22:28]
Tikrai?

Labai keista... Juk vis tiek už mažiau matomus visada reikia mokėti daugiau, negu už paprastus
[/quote]
jo tikrai:) bent jau pas mus klinikoje tai vienoda kaina:)
[quote=ajaja,2010 11 13, 23:26]
O Damon2 man irgi tik sudejus tikrai didziuuuliai atrode

nes eidama detis breketu tvirtai tikejau, kad bus tie pusiau balti Damon3. bet man ju neklijavo sake, kad damon3 nelabai gerai prie dantu laikosi, nors gal cia man tik makaronu prikabino, nes Damon 3 tuo mentu neturejo
zodziu isedau i masina, paziurejau i veidroduka ir negera pasidare, niekad nenorejau tokios "metalines" burnos ir nebuvau tam nusiteikus. bet tiesiog pakeiciau savo nusistatyma, susitaikiau su situacija ir viskas gerai buvo.
nors buvo kartu kai jauciausi negrazi, bet irgi nuo breketu sudejimo dienos sypsaus kaip saule su visais metalais ir tikrai nei minutes nesigailejau del tu breketu
[/quote]
na tfutfutfu bet dar nei vienas nenukrito..gal ir pribure ten tau, nes neturejo..

joa apcioje per pus net didesni pas mane..

ir labiau atsikise nei damon 3..
bet sako kad ant apacios net nededa tu damon 3..

nzn ..ir tai tik virsuje ant 8dantu pas mane damon3...
o po paverzimo buna kad daugiau braizo vidines zandu puses? nes man tai isvis..vasko tik uzsidedu..tai gerai tada ..o taip tai ziauru..as taip galvoju gal per milimetra dantys pasisleka ir braizo naujas vieta kurios dar nepriprato prie breketu..
beje pradioj isvis vasko nereikejo kokius 4menesius..
[quote=gabiux25,2010 11 14, 06:43]
Beje, ar iš tų Damon irgi galima padaryti tokį mix'ą, kad ant priekinių dantukų viršutinių pvz. dėt Damon3, o ant visų likusių - Damon2?

Ir kiek kažin kaina skirtųs Damon2 + Damon3 nuo vien tik Damon2?
[/quote]
Gal ir man taip reiks paprasyti,gal padarys..
[/quote]
jo gali prasyti:)