Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Esha @ 2010 11 16, 12:53)
Aciu uz atsakymus del vielytes, tada nepanikuoju smile.gif
Sveikute  4u.gif  Higiena tikrai butina, keista, kad ortodonte nieko nesake  g.gif
O kur lankaisi ir kokios bedeles? smile.gif

Tada reikia skubiai susirasti kur pasidaryti ta higienini valyma. g.gif Beje, kiek mazdaug jis kainuoja?
Lankausi Klaipėdoje Ortodontijos centre. Pas mane yra blogas sakandis taip pat virsutiniai priekiniai dantukai palinke i vidu per daug, o soniniai siek tiek "uzlipe" ant ju.
Atsakyti
Na as nesigincysiu, tik atkartojau ka sake mano stomatologe, higieniste ir ortodonte biggrin.gif
Ju nuomones vieningos. Be to breketu dejimas planuijamas darbas, tad neturetu but sunku pries tai susiplanuot higiena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inggusik @ 2010 11 16, 13:07)
Tada reikia skubiai susirasti kur pasidaryti ta higienini valyma. g.gif Beje, kiek mazdaug jis kainuoja?
Lankausi Klaipėdoje Ortodontijos centre. Pas mane yra blogas sakandis taip pat virsutiniai priekiniai dantukai palinke i vidu per daug, o soniniai siek tiek "uzlipe" ant ju.

kainos aisku priklauso nuo stom kabineto smile.gif Valdiskoj poliklinikoj ir nemokamai padarytu, bet eiles laukt reikia. As moku kazkur 50 lt smile.gif
Atsakyti
O aš susibalamutinau... Buvau konsultacijose pas Latkauskiene ir Budriene. Pirmoji man siūlo dėtis herbstą (nes mano sąakandis labai blogas) ir breketus. O Budriene siulo toki varianta, kuri Latkauskiene iš karto atmetė. Vienu atveju blogybė herbstas, kitu - reikia 2 dantis raut (na vienas negyvas, negaila). what to do what to do?..... g.gif
Atsakyti
O as rausiuos 6 dantis. 6!!! Sese juokiasi, kam tu breketu, jei dantis israusiu...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 16, 12:53)
Higiena tikrai butina, keista, kad ortodonte nieko nesake  g.gif
O kur lankaisi ir kokios bedeles? smile.gif

Na ne visiem ji būtina, jei turi apnašų tada taip, bet aš pvz nespėjau pasidaryt prieš breketus, nes man paskyrė dėjimą po vizito po kelių dienų, tai pasidariau po sudėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2010 11 16, 12:10)
O aš susibalamutinau... Buvau konsultacijose pas Latkauskiene ir Budriene. Pirmoji man siūlo dėtis herbstą (nes mano sąakandis labai blogas) ir breketus. O Budriene siulo toki varianta, kuri Latkauskiene iš karto atmetė. Vienu atveju blogybė herbstas, kitu - reikia 2 dantis raut (na vienas negyvas, negaila). what to do what to do?.....  g.gif

Reiškias reikia išgirsti trečią nuomonę.. biggrin.gif Bent aš taip daryčiau..
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 16, 13:13)
O as rausiuos 6 dantis. 6!!! Sese juokiasi, kam tu breketu, jei dantis israusiu...

eina sau.... o kodėl tiek daug reik raut tau jų???? spėju reik protinius visus ir dar du kokius ketvirtus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 16, 13:16)
Na ne visiem ji būtina, jei turi apnašų tada taip, bet aš pvz nespėjau pasidaryt prieš breketus, nes man paskyrė dėjimą po vizito po kelių dienų, tai pasidariau po sudėjimo  biggrin.gif

A, tada nieko tokio, jei iki dejimo nespesiu, tai irgi pasidarysiu po to smile.gif , nes man ateinanti antradieni jau des, tai laiko tik kelios dienos liko.
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2010 11 16, 13:10)
O aš susibalamutinau... Buvau konsultacijose pas Latkauskiene ir Budriene. Pirmoji man siūlo dėtis herbstą (nes mano sąakandis labai blogas) ir breketus. O Budriene siulo toki varianta, kuri Latkauskiene iš karto atmetė. Vienu atveju blogybė herbstas, kitu - reikia 2 dantis raut (na vienas negyvas, negaila). what to do what to do?.....  g.gif

Šeip aš tai darau prielaidą, kad jei blogas sąkandis tai Herbstas geriau.... arba pabandyt dar vieną konsultaciją pas kąnors...
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 16, 13:18)
eina sau.... o kodėl tiek daug reik raut tau jų???? spėju reik protinius visus ir dar du kokius ketvirtus?  g.gif

Aha... Na bet sake israusim protinius ir bandys slifuot dantis, gal apsieisim be kitu rovimo
Atsakyti
Esha jau buvai konsultacijoje? ką sakė stomatologė?
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2010 11 16, 14:10)

As taip pat manau, kad gal butu geriau herbstas, nes jaigu neduok Dieve neiseitu sutvarkyt visko tik su dantu rovimu, tai poto irgi menkas dziaugsmas butu schmoll.gif Bet siulyciau nueiti i dar viena koncultacija, o tada jau rinkis smile.gif
Atsakyti