Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 15, 21:43)
As dabar istisai tuos breketus sapnuoju, manau, kad cia daugumai taip  lotuliukas.gif

Aš nesapnuoju schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 15, 20:42)
merginos, kokie atsiliepimai apie sia gyd? bigsmile.gif

Man tai ji is karto labai patiko thumbup.gif
Taip kantriai viska aiskina. Nors uz duru po manes jau seniai dar vienas ar net du zmones laukia, bet ji ne kiek nepanikuoja ir nesinervina. Jau net asistente kartais buna, kad ja skubina, o ji tokia atsipalaidavus smile.gif tikiuosi, galutiniu rezultatu irgi patenkinta liksiu ir nepakeisiu nuomones apie ja smile.gif
Pries tai dar buvau konsultacijoj pas Budriene, tai man ji kazkodel nelabai patiko, nors visos merginos ja irgi labai giria. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Esha, pantera negra, aciukas, merginos, uz komentarus aciuks.gif as kaip tik ieskau sau gyd., kuri man butu the best, tai, matyt, uzsuksiu ir pas ja konsultacijai smile.gif
as kaip tik porty einu pas budriene konsultacijai - ziuresiu, ka ji man pasakys, o rytoj - pas ramanauskiene, turi pasiulyti veiksmu plana. bus puiki proga pasilyginti smile.gif
Atsakyti
Noriu patarimo. Pastebejau, kad apacioje nuo galanio breketuko nusoko vielyte. Kreiptis i gydytoja ar laukt vizito?
Atsakyti
o, ziuriu, kad Lazerinės odontologijos centras kaune doh.gif galvojau, kad vilniuje cry.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 16, 11:15)
o, ziuriu, kad Lazerinės odontologijos centras kaune doh.gif  galvojau, kad vilniuje cry.gif

aga...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 16, 11:13)
Noriu patarimo. Pastebejau, kad apacioje nuo galanio breketuko nusoko vielyte. Kreiptis i gydytoja ar laukt vizito?

pati ja isidek:) man milijona kartu buvo issokus... nes per plona vielute buvo, ir kai valgydavau issokdavo.. tai aisku pirma kart issigandau ir sunkiai isidejau, bet poto ipratau:) kai paskambinau gydytojai pasake, kad nieko baisaus.. man net nuluzus ji gale buvo tai ant paskutinio ir priespaskutinio breketo nebuvo vielutes ir nieko tokio sake:) patariu paciai megint isidet:)
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 16, 10:09)
Esha, pantera negra, aciukas, merginos, uz komentarus aciuks.gif as kaip tik ieskau sau gyd., kuri man butu the best, tai, matyt, uzsuksiu ir pas ja konsultacijai smile.gif
as kaip tik porty einu pas budriene konsultacijai - ziuresiu, ka ji man pasakys, o rytoj - pas ramanauskiene, turi pasiulyti veiksmu plana. bus puiki proga pasilyginti smile.gif

Nera uz ka smile.gif Tik E. Zasciurinskiene dirba Kaune, o tu jei gyveni Vilniuj, tai nelabai patogu. Nors as irgi is Vilniaus pas ja vazineju smile.gif

Neperskaiciau iki galo. Pati supratai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2010 11 16, 10:13)

Man tai gydytoja irgi sake, kad gali taip atsitikti ir liepe neissigasti. Sake, kad pati galiu ja isikisti, bet kol kas man dar taip nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera negra: 16 lapkričio 2010 - 10:59
Sveikos merginos mirksiukas.gif Jungiuosi ir as i jusu buri. Man kita savaite sudes breketus, labai ilgai ryzausi siai procedurai ir pagaliau pasiryzau susitvarkyti dantukus. smile.gif Kadangi vis paskaitinedavau jusu temele, tai man iskilo toks klausimas, ar pries dedantis breketus butina pasidaryti higienini dantu valyma, nes man ortodontologe kaip ir nieko neuzsimine apie tai. g.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus del vielytes, tada nepanikuoju smile.gif

QUOTE(inggusik @ 2010 11 16, 12:48)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif Jungiuosi ir as i jusu buri. Man kita savaite sudes breketus, labai ilgai ryzausi siai procedurai ir pagaliau pasiryzau susitvarkyti dantukus. smile.gif Kadangi vis paskaitinedavau jusu temele, tai man iskilo toks klausimas, ar pries dedantis breketus butina pasidaryti higienini dantu valyma, nes man ortodontologe kaip ir nieko neuzsimine apie tai. g.gif

Sveikute 4u.gif Higiena tikrai butina, keista, kad ortodonte nieko nesake g.gif
O kur lankaisi ir kokios bedeles? smile.gif
Atsakyti
prieš dedantis breketus man ortodontė irgi nieko nesakė dėl higienos, ir dabar nieko nesako.. nežinau, gal pačiai reiktų užklaust dėl šito, m?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 16, 11:53)
Aciu uz atsakymus del vielytes, tada nepanikuoju smile.gif
Sveikute  4u.gif  Higiena tikrai butina, keista, kad ortodonte nieko nesake  g.gif
O kur lankaisi ir kokios bedeles? smile.gif

Tikrai nėra BŪTINA, bet rekomenduojama.. smile.gif Aš nespėjau pasidaryt, ir nieko, pasidariau po sudėjimo.. Juk prieš dedant pati ortodontė pavalo dantukus, kad ant švaraus paviršiaus priklijuot.. mirksiukas.gif
Atsakyti